標題: 26歲肥bi第一次想識CD/TS [打印本頁]

作者: 豐乳同露    時間: 2019-9-5 13:45     標題: 26歲肥bi第一次想識CD/TS

本身有另一半可能會比較難約唔好意思
2 [/ ]0 [% H  p可0可1但希望唔好太急可以傾下先
# V. _9 Q! G" y9 X. j+ [加上味試過,味必可以一開始就同你玩太多野
& A- m4 L9 e/ q$ j: ~有意PM wechat我啦
作者: js2307    時間: 2019-9-5 14:40

WeChat joe2307
作者: sec2x    時間: 2019-9-5 18:21

支持你同呢度d直男配對
作者: alexbb    時間: 2019-9-5 23:52

識玩喎肥仔可0可1,咁就不如你做CD/TS 0比其他直男啦
作者: 豐乳同露    時間: 2019-9-7 11:36

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-9-5 18:21 發表   
5 b+ [: r1 @. Y支持你同呢度d直男配對
! g  u$ E5 S; e5 r+ [. t5 {點解要支持我同直男配對
作者: hi0383    時間: 2019-9-7 20:13

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-9-5 13:45 發表   
* F- }5 t5 z' P4 J5 n, H& _; t本身有另一半可能會比較難約唔好意思
9 |* O  i  r6 c* i" x4 i+ h可0可1但希望唔好太急可以傾下先
6 ]2 J' E& n  d! E- Z加上味試過,味必可以一開始就同你玩太多野
  ^, _' D$ W0 `. `有意PM wechat我啦
3 u' S: Z5 F+ a/ G4 A
- j" u* a: w7 r9 c9 r; u0, 1呢D概念係GAYGAY WO
作者: 豐乳同露    時間: 2019-9-9 07:04

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-9-7 20:13 發表   & C2 o% a8 K5 M" K$ w
' R: x5 R$ P5 M. P4 h2 f
) y* U8 I( {% z
0, 1呢D概念係GAYGAY WO
, @& H2 t& ~/ q7 |
只係我兩方面都可以,我唔想識CD就要被定性為我係1! W, I5 r8 {% S2 ]5 t: M7 u
CD都可以做1嫁,最緊要大家溝通開心

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0