標題: 有冇同我一樣鐘意女性既聖水(非CD或TS) [打印本頁]

作者: yy352407s    時間: 2019-9-16 09:48     標題: 有冇同我一樣鐘意女性既聖水(非CD或TS)

想睇睇有冇同好 鐘意女性既聖水7 x! [: Y# i8 r9 s! p: H
唔係來自 自己 CD TS$ m: T. ^5 _9 d  N2 P& J# V% ?
係來自女性既尿 又稱聖水
5 I9 Z  N% b6 b- S/ n2 v& ?幾年前 係呢個論壇岩岩有既時候
( N& D; h5 g- }; _& i! d識到一位賣原味既女仔 佢有賣聖水 (今時今日都同緊佢買)
/ `+ K. C7 t$ v, x  G, i% V1 `) g面交當日佢痾既 所以味道 OK 又夠新鮮  j; U, _) w$ c& o( a& m! X
  R/ E( a9 C1 U" R7 S
係台灣讀幾年書 有搵台灣原味買過 但因為運送時候長9 [# J5 |! R- F5 m
收到既時候係3日後 味道臭到作嘔
$ h) E9 [/ P1 q8 D9 P! @! d6 U' l8 e4 U- `
以下係我收集既尿 每次同佢買都留一DD6 d$ e' B& C1 }9 h7 {8 q
呢少少係單純睇 唔會再打開黎享用) w' H, v- ?3 n6 n/ U- P8 g4 _* L4 b& f
( d1 W7 R9 j' O( B2 ?5 K# a

作者: idashe    時間: 2019-9-16 11:53

我都係同好,但香港好小女仔賣
作者: yy352407s    時間: 2019-9-17 01:13     標題: 回復 2# idashe 的帖子

你係同邊個買 我想入手第二個既聖水
* A- H1 W+ g$ w7 S0 D定係你係問人要?
作者: nicholasfai    時間: 2019-9-17 18:31

我都想買 ,可以介紹嗎?
作者: yy352407s    時間: 2019-9-17 19:40     標題: 回復 4# nicholasfai 的帖子

我問問我買開個個收唔收新客+ }! X+ o8 N# S5 H. C# g' }
佢好耐無搵新客
作者: cdalike    時間: 2019-9-23 01:24

引用:
原帖由 nicholasfai 於 2019-9-17 18:31 發表   : k( r- }! S0 Q: @5 Z5 ?/ s' L& m
我都想買 ,可以介紹嗎?
7 y! t& Z  A/ h; {& ~" R. L係 ig search 下應該會搵到
作者: nicholasfai    時間: 2019-9-24 18:51     標題: 回復 6# cdalike 的帖子

我搵唔到呀~~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0