標題: 有冇人好似我甘,淨係鐘意穿住cd套裝自慰,但不會上街的∼∼ [打印本頁]

作者: Ching250753    時間: 2019-9-16 21:15     標題: 有冇人好似我甘,淨係鐘意穿住cd套裝自慰,但不會上街的∼∼

我覺得穿住女人服裝一路玩自己菊花,一路苦摸自己,大聲既呼氣聲,好有快感!我結了緍,不過已經好幾年沒有性生活,五知係未因為甘而變態尼∼不過我肯定自己喜歡同女人做的,但看人妖片我又有反應,我自己五通是雙性?
作者: kami    時間: 2019-9-16 21:26

7 ?& C% m, o, ?+ _- }' T  j2 u我又係咁~
作者: yoyochan    時間: 2019-9-17 00:04

我不嬲都係咁玩
作者: siumece    時間: 2019-9-17 07:50

我也是這樣玩,旦想有個同樣的和自己一起玩。
作者: misslady    時間: 2019-9-17 08:09

個人喜好  4 I( Z" B2 z( K
可能,有一日,喜歡比真男,玩具(*^o^*)
作者: Kenwin    時間: 2019-9-17 09:45

我又係甘,喜歡看CD自摸和被CD抽插!自已也插CD,互high.看到Sissy 片,好high.
作者: Venom1688    時間: 2019-9-17 10:25

我都係一樣,看到其他人的大j 自己會硬
作者: lskph    時間: 2019-9-17 10:59

我普左絲襪就會覺得自己是女人 看到cd也會興奮
作者: kaloklau    時間: 2019-9-17 15:10

我自己都係只會CD後一路幻想自己俾人強姦,一路自慰.當高潮到,打出黎後,就瞓係張床到扮死屍,想像自己俾人先姦後殺,屍體係現場俾人檢驗.睇人妖片都會好興奮,尤其兩個人妖女裝打扮下互插
作者: misslady    時間: 2019-9-17 15:40

引用:
原帖由 kaloklau 於 2019-9-17 15:10 發表   
& a( z+ ^3 _+ V. R' x5 U我自己都係只會CD後一路幻想自己俾人強姦,一路自慰.當高潮到,打出黎後,就瞓係張床到扮死屍,想像自己俾人先姦後殺,屍體係現場俾人檢驗.睇人妖片都會好興奮,尤其兩個人妖女裝打扮下互插
6 g( M/ Q! u) G/ `

7 f6 Z. O6 b/ XShe she 好看
7 R9 K/ v4 H4 E. w0 b  j好興奮啊(*^o^*)
作者: Eva0313    時間: 2019-9-17 15:48

引用:
原帖由 Venom1688 於 2019-9-17 10:25 發表   
4 d. S: E) Y2 R" O7 B2 Q( D3 [我都係一樣,看到其他人的大j 自己會硬
' I. G$ W; R) Q* Z, ^! O' h$ J
你依啲係gay 囉
作者: Maggie_cd2018    時間: 2019-9-17 19:27

我都是自己都係只會CD後一路幻想自己俾人強姦,一路自慰.當高潮到,打出黎後,就瞓係張床到想像自己俾人扬ㄧ件ㄧ件脱下, 睇人妖片都會好興奮,尤其日本人妖女裝打扮被男插
作者: milotene    時間: 2019-9-17 23:04

只是穿
作者: annachan    時間: 2019-9-18 11:30

第一次女裝就外出了~~所以沒概念…
作者: misslady    時間: 2019-9-18 12:30

引用:
原帖由 annachan 於 2019-9-18 11:30 發表   
; Q$ @5 d0 S9 `9 e7 t第一次女裝就外出了~~所以沒概念…
3 x+ U4 n7 p2 ]  I
7 q8 @" b4 }9 r' C: `4 E# a勁,4 I' N$ L1 w( h  B
冇後顧 (*^o^*)
作者: annachan    時間: 2019-9-18 14:14

引用:
原帖由 misslady 於 18/9/2019 12:30 發表   
' z  w' O* I1 k' w9 a
8 B8 t9 h4 Y7 b7 i# Z( ~5 z2 R9 C; l6 {- ^* R# c
勁,
' c( N1 L, s: f  x冇後顧 (*^o^*)
" L8 v& f1 B- b9 f8 m" D
那次是意外1 x7 l3 A/ _4 A9 D% [  w) H) m$ n

: k8 @2 k  M" @7 t7 K/ s- ]; O* `在旅館女裝好發現自己沒吃晚餐…
作者: fiona    時間: 2019-9-18 14:57

一樣想法,但好想外出
作者: jingjing1010    時間: 2019-10-4 17:51

我都系系屋企玩, 因唔識化妝
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-4 22:17

我也是不會外出,除非學識了化妝,而家都係男朋友黎找我
作者: 好奇者    時間: 2019-10-5 10:10

我都係咁...
; l5 R) ^: }; F( m' t5 t  X- f) E$ x* e鐘意CD後睇片及幻想自慰.
, d9 z+ X0 b( ^+ v5 M- Y! m# q/ m通常睇d為工作需要要獻身比上司既片...
作者: sami    時間: 2019-10-6 12:04

我喜歡CD後幻想在酒吧比人溝之後比好多酒我飲 飲到醉醉地佢開始撫我 8 X' f. {) B& l1 m& J5 @; W3 _; C
同有無姐姐鐘意幻想女朋友比人攪?
作者: 深兒    時間: 2019-10-6 12:38

引用:
原帖由 sami 於 2019-10-6 12:04 發表   
# r0 Q9 \% T1 H" G0 g! u我喜歡CD後幻想在酒吧比人溝之後比好多酒我飲 飲到醉醉地佢開始撫我 # U- D/ Y8 r, e0 h5 w' H8 o9 V
同有無姐姐鐘意幻想女朋友比人攪?
7 I- E/ A6 c2 }5 P0 n5 u
咁重口味
作者: joey221    時間: 2019-10-8 19:31

引用:
原帖由 sami 於 2019-10-6 12:04 發表   4 d. Z: m) ?2 @1 {
我喜歡CD後幻想在酒吧比人溝之後比好多酒我飲 飲到醉醉地佢開始撫我
5 U1 R8 I/ b+ E0 L% ]  d$ ?同有無姐姐鐘意幻想女朋友比人攪?
& ~' D5 f7 z$ ?7 F6 H" h5 i% N9 G5 _% e
我幻想自己, 給多男人強姦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0