標題: 有冇人心思思想食自己的精液? [打印本頁]

作者: Ching250753    時間: 2019-9-17 11:40     標題: 有冇人心思思想食自己的精液?

我每次全套cd套裝自慰完,未射出來時同自己講一定要試下,但射完在手中,又覺得無勇氣,可能覺得嘔心掛∼但我知道自己總有一天會試的,因為其實自己都幾變態,又性慾強,又喜歡自拍影片自慰,所以我覺得自己還是忍不住會試。。
作者: gila    時間: 2019-9-17 12:12

直接射入口,或者玩顏射,感覺會好一些。而且冇得避開。
作者: Kenwin    時間: 2019-9-17 13:43

甘我要找我的CD女友試下先!互試!
1 z) n6 h: z9 Y好似口爆先可令CD女友完美滿足!完美的手釋放自已!
作者: cdmeowmimi    時間: 2019-9-17 15:06     標題: 回復 1# Ching250753 的帖子

5 o5 v( b5 L$ Y9 g9 ~4 f

1 I9 m$ W: N# s9 s9 o7 i, }[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 16:26 編輯 ]
作者: sexcoco    時間: 2019-9-17 17:02

自己個D就冇咩興趣 不過CD完就好想吞人哋射入口個D0 n' X% a4 a, ^% y+ X% Y4 S- X" B

1 _; r/ @9 a. k# j[ 本帖最後由 sexcoco 於 2019-9-17 17:03 編輯 ]
作者: Vinci_Cheung    時間: 2019-9-17 22:34

我鐘意吞精,但唔知點解係唔想吞自己果啲……
" d3 z' X; l6 N! O7 y3 J樓主既感覺我都試過,我同意樓上話射第一下就要吞,個下個感覺無咁抗拒
3 f- j' \4 V0 A1 B- l( c8 N' z+ Z我覺得最直接係幫人含,比人深喉口爆,咁就直接落胃,咁樣對你黎講可能會好啲
$ h% W, H% @* Z2 p4 D
" ]: I* B4 Z6 q9 s6 G7 s2 ], Z4 U題外話:
& q& `! V. [0 ^% W3 e有無人會好似我咁,鐘意比人口爆,再享受啲精係個口度,幾分鐘後先吞,但自己果啲就連擺入口都唔想?
作者: cdmeowmimi    時間: 2019-9-18 07:33

' U6 H" ~- v2 t
, ?2 z# F$ H2 o$ R5 f
作者: Kenwin    時間: 2019-9-18 09:56

新手想試:射第一下就放入口,即是比佢漲硬時準備射就含住吾放!繼續吹,等佢繼續射完為止:!
. [: [$ B! B2 P3 c5 U- u我比人口爆个種快感是完全釋紋!係時候幫人口爆,满足下人!吞精真的未試過,要跟樓主做法,第一下強吞先!之後死含住等佢釋放完才算!' {' ]. O4 ]. l. R
! V) u$ G1 m7 N6 b5 p
求教!
作者: annachan    時間: 2019-9-18 11:24

曾幾何時吃過自己的~~現在早就沒精了哈哈…, A/ O- r* Q7 k
( P) v7 f& j$ A! K' y
現在吃男人的就好…XD
# I$ L' b2 N. ~6 Z0 E% p4 I
) n' q  Z; t8 ~那時候的圖↓* W$ N1 W2 D$ ], x; Q+ d( [9 Y+ c
* U7 W& r( ?6 s! \  k! ]& R
[attach]218007[/attach]
作者: annachan    時間: 2019-9-18 11:27

引用:
原帖由 Kenwin 於 18/9/2019 09:56 發表   
5 Z6 C5 x1 T+ t/ j新手想試:射第一下就放入口,即是比佢漲硬時準備射就含住吾放!繼續吹,等佢繼續射完為止:!2 x. `, D3 K& T7 @1 I
我比人口爆个種快感是完全釋紋!係時候幫人口爆,满足下人!吞精真的未試過,要跟樓主做法,第一下強吞先!之後 ...
% F8 ?' |/ G% B如果怕對方量太多不敢吞下去~~對方每射一下你吞一下…
1 p) G" e7 m, ?" e3 r# v# ~  Y  r$ o
雖然個人覺得這樣不夠滿足…
作者: Kenwin    時間: 2019-9-18 14:21

你的相好性感,我馬上硬起來!
2 \7 S1 X6 s# [+ Q好想和你交流!比我口爆你!,比我练習下!至多含住和你kiss.去試另一境界!
: X1 V% v' V4 j; P! L$ J/ n, |4 a8 ^
我覺得我是男,可以口爆CD,令佢滿足,釋放自已!自已都happy.互動!!
作者: ilovebra    時間: 2019-9-18 16:15

Yes I feel so hot with the picture.
作者: avg    時間: 2019-9-18 16:37

引用:
原帖由 Ching250753 於 2019-9-17 11:40 發表   
% W$ G* e6 `4 H我每次全套cd套裝自慰完,未射出來時同自己講一定要試下,但射完在手中,又覺得無勇氣,可能覺得嘔心掛∼但我知道自己總有一天會試的,因為其實自己都幾變態,又性慾強,又喜歡自拍影片自慰,所以我覺得自己還是忍不 ...
& v9 X6 Q, Y# ^+ r1 x
- N9 ]. U, J$ z2 k& Y/ @

- f4 G1 K5 u8 t6 w/ x: F, {我都差唔多情況,好想試下,但出左之後就無晒心情,只有一次試了一滴咁多
作者: orochibasara    時間: 2019-9-28 22:13

我係直男都有試食自己精,以前口爆完ex佢咀我lur一半精比我話share吞咗佢1 n+ y( z  {& `- f
我自己比較粗,人地含完都話個口會酸軟喎,所以含唔得耐...
% v, @0 C- H1 G9 }) y0 P7 K8 G! g0 T最慘係我鐘意比人吹多過做,唉好想訓係度嘆下比人含...
作者: 20151120    時間: 2019-9-30 19:55

試過幾次顏射自已吞落去,吞其它人的還未敢試。
作者: joey221    時間: 2019-9-30 21:50

引用:
原帖由 Ching250753 於 2019-9-17 11:40 發表   # L. W  C. s! L8 C4 [
我每次全套cd套裝自慰完,未射出來時同自己講一定要試下,但射完在手中,又覺得無勇氣,可能覺得嘔心掛∼但我知道自己總有一天會試的,因為其實自己都幾變態,又性慾強,又喜歡自拍影片自慰,所以我覺得自己還是忍不 ...
2 W" ?% ]( W0 ]0 Z$ a* h

r- t0 s# Y( V) x" Y0 t5 Q1 l+ |我另一半,常常叫我吞他精,我真的吞不下
作者: brabrabra    時間: 2019-9-30 23:14

要進入忘我竟界,如果喺手掌中,我仲會睇住D黏液一絲咁吸入口,試過含住D液體再J,最enjoy 係聽到吸入口嗰陣嘅雪雪聲,會極之忘我之下就會吞到
作者: brabrabra    時間: 2019-10-1 22:00

試完記得講返感受
作者: brabrabra    時間: 2019-12-22 22:44

慢慢睇住D精絲吸入口,仲high
作者: aliansex    時間: 2019-12-22 23:48

試過幾次吞自己精,舉高pp之後瞄準直接發射入口8 X, I2 ^; {% A- N
可能因為射完之後進入咗“賢者mode”原因,雖然心理覺得開心,但係生理上唔知點解居然想嘔。4 l1 A* {& b4 f. @/ J2 T, l# \+ w
之後試過幫人BJ到吞精* u0 \! A. _5 f( ?) o
第一次,佢射果陣,龜頭全程都含在口中,感受到一陣一陣熱浪衝擊舌頭、喉嚨,跟住之後就吞落去,就覺得幾爽(生理+心理)) S. `  S/ v( s% z8 V7 U
但係第二次就好似女優咁,張口伸脷,比佢瞄準射入口舌之上。不過可能果次之前感冒,咽喉炎症啱啱消除,有d後遺症,即刻就想嘔,雖然之後強迫自己吞落去,但係就覺得唔舒服。
& v' d7 B: x5 `# P( Z我總結,最爽吞精法,就應該含住佢,比佢直接喺口中發射
作者: brabrabra    時間: 2019-12-22 23:56

自己吸返入口都幾high
作者: 心若詩意    時間: 2019-12-23 00:08

作者: imnewone    時間: 2019-12-23 10:02

我鍾意射完後將精液抹番落條燃度,個種麻脾感好正
作者: brabrabra    時間: 2019-12-31 22:42

點解會有麻痺感覺?
作者: wahwahwah333    時間: 2020-1-26 22:55

以前,我一開頭都係被射臉,習慣後開始意識到果浸味道! C. n5 Q; A) D$ X# s4 W% k
慢慢就會想食
作者: brabrabra    時間: 2020-1-26 23:58

自己射自己塊面都試過
作者: ping456    時間: 2020-1-27 00:08

引用:
原帖由 brabrabra 於 2020-1-26 23:58 發表   9 m: L3 h& b: h/ O
自己射自己塊面都試過
" \0 W/ S* j' a0 G- h" b
; }( @2 J! |- D% t6 j2 }點樣可以自己射到自己塊面?因為我鐘意顏射多過吞精
作者: ueue3388    時間: 2020-1-27 01:40

吃了之後會有回不了頭的感覺,好想做女人
作者: brabrabra    時間: 2020-1-27 10:35

引用:
原帖由 ping456 於 2020-1-27 00:08 發表   
; T/ Z8 w$ c9 j/ |/ \
2 I" O6 [$ F  |7 E$ R# ^- z1 _+ `& x/ W( R: [8 B# i
點樣可以自己射到自己塊面?因為我鐘意顏射多過吞精
) y% L- \6 D; l8 c. B
, T' H" c, f2 y; j% X, l臨射之前向前彎腰(試過),或者瞓喺床上抬起patpat(我未試過)
作者: brabrabra    時間: 2020-1-27 10:37

引用:
原帖由 ping456 於 2020-1-27 00:08 發表   
; L* Y) k9 B/ h3 e# L/ \$ W/ c% Y( Q% c

7 z* a: J2 L' z點樣可以自己射到自己塊面?因為我鐘意顏射多過吞精
5 J" T4 o+ |. v& n6 h
0 b- \( q. h, A; s7 ?臨射之前向前彎腰(試過),或者瞓喺床上抬起patpat(我未試過)

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0