標題: 我的戀物和CD經歷 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2019-9-29 14:14     標題: 我的戀物和CD經歷

我叫Candy. 同你分享一下我的戀上玩女裝經歷.....
' k0 h; s4 R4 H4 G, i1 w( ~5 r) h. Q
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上玩女裝內衣的.& l8 x. @9 h: X4 v
; t" w+ Q. ~: J" G1 S
我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個女讀緊中3中4, 佢個女唔算靚但身材好正, 對波仔細細但好圓好實, 我睇住佢長大的.
9 J2 @/ r2 }1 a  t
% f" i% ]* `# y有次佢地成家話要有D緊要野返鄉下, 但出發個日一早房署話佢地樓上懪左喉, 要落佢地屋企鑿天花換喉, 否則漏水入佢屋企, 但佢地已經買晒車飛仲約埋D叔伯兄弟一班人返去,要退飛又好煩, 佢老婆同我亞媽有打麻雀, 都熟下, 於是佢放低門匙俾我地代佢開門俾房署黎做維修...$ @3 B) h2 r7 q3 X+ I

5 E6 u% x* \& g. a& M; ]我老母下午就去約人打麻雀, 佢鎖匙放低我地到, 於是由我開門招呼D工人整天花, 整好左工人走晒我仲幫佢掃好D灰塵, 但係在騎樓我見到佢地掛住三隻胸胸同一套白色連身校裙, 咁就撻著左我了.& R- l+ [& u+ I! O& H

( j* P& A5 A, k  }+ A個三隻圍我仲記得兩隻係黑色有喱士的, 好大隻, 係果亞媽的, 因為以前佢在電梯俾我昅過所以認得, 另一隻係白色半截背心型, 肯定係亞女既圍, 最吸引我係條校服裙.
' W( `! o& b+ C, C. E) d3 c
( g, _' [% A  J! T' c4 T+ |1 g我忍唔住終於除光晒自己穿左條裙上身,冇拉上拉鍊因為有D窄, 之後玩住佢地母女既胸圍打左不下四次飛機....
* Z" y  ?( k- l( f/ W9 `6 P
$ C1 _+ Z, H  u( B$ n# F- |8 H" a6 l從果次開始, 我每次同女做愛或自己J都盡量要欏住D胸胸, 或者裙裙在手才夠興奮.4 M; h' n& b4 x

1 S# _* {  v5 b$ L& d4 Y0 ~  E我依家已收藏了近百個胸胸,幾十條女用過底底, 十幾套校服來玩.......仲有女裝高跟鞋% h( h: J0 M/ b  @/ l! [

$ [4 w9 M' x6 [1 \1 {不知道你的經歷又如何 ?  好想同D同好分享下.0 p6 b# U: P, ]
6 n9 [+ b5 M3 A/ E" @* n3 i, E* R# o
我有租左間屋近荃灣, 間中都有D愛好玩CD既姐妺來坐.
& _. c% b% x' J* n$ |" u8 h+ z% t/ P; c) q9 J! i
有興趣大家交流心得可找我wechat : chat_me_hK
作者: cicilam    時間: 2019-9-30 08:31

經歷好精彩,最初我都係從人地既內衣開始
作者: mac02    時間: 2019-10-4 22:18

小學時代,對家人的泳衣有興趣,很快就被發現及停止了。其實當時亦有接觸過家人的胸罩,只是那時候不知道如何穿著,傻傻的以為胸罩的兩個罩杯是用來包裹兩邊屁股的,所以當時對胸罩沒太大的興趣。
' Y$ u: I& O1 s. o8 {- S' a# \4 A7 w初中時代,開始有意無意地留意女同學們的背影,漸漸對各種款式的底裙及胸罩感到興趣,幼吊帶的,粗吊帶的,帶花邊的,Y形背的,X形背的,單排扣的,雙排扣的,等等等等。某幾次偷偷看到底裙及胸罩前面的白色小蝴蝶結後,就對內衣上的小蝴蝶結產生一種莫名其妙的偏愛。
+ d+ m9 T4 Y0 `高中時代,家人衣物的款式太單調以及防備,令我漸漸壓抑不住對家人以外的女性衣物的衝動。某次晚上路過村屋的時候,看到屋主晾出來的一件白色連身夏季校裙,以及一個白色的學生款式胸罩,內心爭扎了一段時間之後,最終忍不住偷偷地將那幾件衣物拿走,拿回家穿過後又很內疚地將那些衣物丟棄。一次成功之後,自不然會心存僥倖再來第二第三次,直到某次被發現之後,終於意識到偷竊會帶來嚴重後果,才停止了這種錯誤的做法。$ t  t5 D! c# N) C
畢業後有工作有經濟能力,間中會到商店購買喜歡的衣物,雖然只能是偷偷收藏偷偷地穿一穿過一過癮。
作者: miki1314    時間: 2019-10-8 01:31

好想有人一齊玩
. J. m9 D) {7 f. ]但我唔識打扮,好喜歡係著窄短裙,但好怕走光,有十幾條裙同絲襪,喜歡著大腿肉絲
作者: Zoey    時間: 2019-12-20 19:41

睇完你們的經歷,好驚我都會係咁。  `% c5 E) \! V3 ~- t
今晚爸媽返左大陸家姐去街,點好
作者: brabrabra    時間: 2019-12-20 23:51     標題: 回復 3# mac02 的帖子

你有冇繼續玩bra?
作者: brabrabra    時間: 2019-12-20 23:52     標題: 回復 5# Zoey 的帖子

拎D 玩具黎玩
作者: misslady    時間: 2019-12-21 09:31

引用:
原帖由 Zoey 於 2019-12-20 19:41 發表   
9 j) ?3 s1 x+ D& N% C6 P' i6 ^/ N# U6 _睇完你們的經歷,好驚我都會係咁。
( i, g; ?% T1 ]' N  e今晚爸媽返左大陸家姐去街,點好
! p2 E6 t2 V" M& q9 l  i  P7 [6 L6 E, o# t! G5 u5 j
有自己房,  U9 @. }, _$ ^$ c! o! c2 h4 D; v

9 G% n$ O. s: i9 Y" ^( N5 N可以 在房玩 ?
" ?, Y- X8 n' @3 n^_^
作者: brabrabra    時間: 2019-12-22 22:08

樓主中意光面bra?
作者: ebullient    時間: 2019-12-25 17:10

可以攞到人地d甘好 我以前係偷偷地用屋企人果d...
作者: brabrabra    時間: 2019-12-26 00:15

我買二手bra 黎玩
作者: CindyLi1214    時間: 2019-12-30 23:10

你們有咁嘅經歷好開心啊!
作者: gloriacute    時間: 2020-1-17 06:38     標題: 回復 3# mac02 的帖子

後來怎樣比人發現?4 b; L7 J0 a( e5 e1 k8 t
著校裙怎樣玩?
作者: sexpic4me    時間: 2020-1-20 02:32

我都怕屋企人發現
作者: uniformlover    時間: 2020-1-22 23:52

我都怕屋企人發現,好精彩既經歷
作者: mieo31meo    時間: 2024-2-2 16:39

好刺激,啲野有冇整番乾淨,小心唔好比人發現
作者: anywind    時間: 2024-2-2 19:19

4-5年前既POST都俾人R返上黎 - W/ |8 v  Y3 ]7 N; j# y
不過呢D故事先似真實同埋有似曾相識既感覺
作者: wolfhell0204    時間: 2024-2-8 15:14

引用:
原帖由 anywind 於 2024-2-2 19:19 發表   
2 A/ r- H7 J: G! l$ r% V4-5年前既POST都俾人R返上黎 . ~& p' W" _( ~
不過呢D故事先似真實同埋有似曾相識既感覺
3 I" \6 p6 l/ S8 b1 g7 ^$ K  c3 x
  Y6 m2 u# {% D, E7 Q. k$ g# Z
其實依個網站已經冇乜人係度嫁啦! 再加上依個網站版本已經過時,
) P) `7 l8 l. D; H
9 ?$ b+ O5 @# V* h7 `: U; a; [所以4-5年前既POST都俾人R返上黎,我覺得唔出奇。(依編文章樓主,2年內都冇上線就知道啦)
, J8 O5 G* z+ @- S: S5 ?8 p# s9 l/ y+ E7 W. b
不過講開又講,人總會有好奇心,樓主經歷大部份人都有類似經歷 (本人我都唔例外)
0 E, c$ Y; [* F" u
& V4 Y" J7 p* Y/ j( d6 H* ^我D經歷就係因貪玩偷穿我媽絲襪同高跟鞋,初初冇乜野就因偷穿我媽絲襪同高跟鞋次數比較多而出事,( O( n" `! s/ ^, h/ y+ @

% r8 w' R- L( c) S; e  Z出事到記憶仲係腦海揮之不去,到左出黎做野賺到一D錢,第一時間買就係自己鐘意絲襪其次就高跟鞋,
' L- y5 r9 T/ Z0 n8 V* V( ?+ N6 Y) m) C1 Q$ N
到左今時今日個D絲襪高跟鞋已經離開唔到我,雖然個D離唔開我,但我從中了解到、學習到絲襪同高跟鞋認知(例如:保養、穿著技巧....等等)
. g& Z, A; A; L" R' c
* f9 T0 g! F4 Q3 C[ 本帖最後由 wolfhell0204 於 2024-2-8 21:55 編輯 ]
作者: anywind    時間: 2024-2-12 00:23

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 8-2-2024 03:14 PM 發表   
! L) E5 O6 F, e7 r0 z" M
' h0 ]% m- Q. E  X. l( u# c# q) U2 K8 y# s9 N3 t
其實依個網站已經冇乜人係度嫁啦! 再加上依個網站版本已經過時,; z; Q/ D6 Z- y8 p/ ?
9 W- g% ~, l0 ?
所以4-5年前既POST都俾人R返上黎,我覺得唔出奇。(依編文章樓主,2年內都冇上線就知道啦); W7 v  K  L- Y# a( I& L; i7 e

% w( `* E& ~! U. N  o, u' ~+ [不過講開又講,人總會有好奇心,樓主經歷大部份人 ...
/ g+ i! [/ H# l, [當然知無咩人 論壇呢D野都係十幾廿年前既產物 你睇我注冊時間都日子有功啦
' L: m2 V3 z+ k# G4 n7 l- c
/ C9 |0 z5 G% E3 R( h( e
$ g+ n/ _3 Q$ n: G我當年仲係學生 新一代又唔興用電腦 呢個壇又唔會整APP
- L1 d0 n' }' F* V我呢D年齡層都開始老 身型都由CD無問題 變到要揾怪獸碼
  {$ C+ R* J, s# e4 \( H當年第一套鼓起勇氣買既裙 而家係完全個膊頭位唔岩  B5 q+ _5 ]% r) K4 U# s% V
加上都到結婚年齡 我自己CD時間都少左 咁呢個地方又少新血 舊既又玩少左 就沒落了
1 v' }! q6 d& A4 w- L& L, l8 s1 w& ^! H, J& Q- I& F$ E
但要搵咁舊既POST佢都應該花左唔少時間5 \1 r0 i7 M+ Q
+ }8 b  W& H+ b5 [/ q( ~/ G
講返自己 就係覺得D女生既校服好多變同靚男校服好多
+ E: M+ S5 E$ K. [$ s想試下同擁有 但當然唔敢又唔識去買 就網上揾下有冇資料
7 B5 x1 e( K7 J/ v0 V$ `% U搵搵下就搵左呢度出黎 做左D資料搜集就去買左條返黎
4 I2 r# O' x- l8 u( @得到左一樣想要左4-5年既野 著上身仲要岩SIZE真係好開心嫁
作者: wolfhell0204    時間: 2024-2-18 14:42

引用:
原帖由 anywind 於 2024-2-12 00:23 發表   0 d* C) U' x/ T+ K$ a
1 K* A  _3 s  @7 P
當然知無咩人 論壇呢D野都係十幾廿年前既產物 你睇我注冊時間都日子有功啦
' j; C  O' l, }& L! N- Y
4 J5 p8 A9 s; n6 [, {
8 N" e. L) I2 o2 N7 ^! @我當年仲係學生 新一代又唔興用電腦 呢個壇又唔會整APP3 ^4 ^4 m: ^1 [1 O6 A* C& Y
我呢D年齡層都開始老 身型都由CD無問題 變到要揾怪獸碼" y% w, l# t  C5 F9 t
當年第 ...
! W1 q" `! D# `) g
" b3 |" I0 i; q
我第一次買高跟鞋何嘗唔係呢! 絲襪都還可以,但高跟鞋買太多次冤枉,因為一係太窄、一係鬆左少少* r; a1 n8 s/ e3 q$ r2 y4 r5 A  i/ k  k
8 h4 d7 U( N  u& D. x) m
不過買岩高跟鞋size後,買太多冤枉野都係值得,而且自己花錢買會特別自豪及珍惜的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0