標題: 試過一次真的感覺上癮了 [打印本頁]

作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-2 17:08     標題: 試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,6 Y7 J  J3 E! j2 ]: e/ G; u5 e5 u
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。
* R# g* A; q( a! E" {, I
1 a) e& M7 ]( |5 K+ ]( s& X3 U各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
作者: joey221    時間: 2019-10-2 17:50

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   , T  q& J4 t5 [1 ~. A9 c* F! @9 Q3 E
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,4 e9 z0 k2 L* }/ a0 h" Y0 F
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
# ~& v+ j4 U, g  j5 I( q1 M/ M' K. D5 I6 k' ^( B3 U( ]$ }; {$ N
我也有同感
  {% P! g, ?' Y0 f- m: s真的阳具,有溫度
0 b3 _* y% e' t! h, W# H4 \在我洞子活動時,
$ {+ v# q0 l! X. x: K; a# }我感到自己像女生可以" v4 t% G, v- M7 m- I/ A
享受阴道高潮⋯⋯
作者: 出租myleg    時間: 2019-10-2 17:54

想試 % W# ]/ k- C. N# l" ^, ]$ Y
麻煩師妹借個男朋友來
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-2 23:18

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
  q5 s, |' @; p9 ^; L0 G8 i
' X1 Y' b9 j+ ^& a
. \$ C2 x2 P, W9 c3 {7 V) \7 N我也有同感8 a. t) X1 a/ b# O: }# D6 b3 Y
真的阳具,有溫度! ?3 K+ |* I. z# W% w0 Z
在我洞子活動時,7 l5 Y( U2 b2 l/ ]3 s+ P7 o" l
我感到自己像女生可以
$ f9 V/ h$ e/ H$ L/ T" `7 }+ T享受阴道高潮⋯⋯
' \" x) z6 U' E6 n3 {

7 l1 x; \0 q0 w% Z  L5 v4 M& D沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-2 23:20     標題: 回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行
作者: fish    時間: 2019-10-2 23:44

內射 : j2 f( E. L) w: n
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
作者: jesscd    時間: 2019-10-3 00:11

小心傳染病........
作者: joey221    時間: 2019-10-3 00:21

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   2 [1 \- S% h, x$ z; m
& [+ [# ~' m4 x, H1 g

) ]. J( B2 }2 k) L沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
% l9 Q9 s7 `3 w7 a0 G1 I( }, R6 ]
( x* A4 C0 f) Z4 ~7 _1 D  y  z假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
5 W3 u# B1 P8 a% \8 q- e. x7 j0 V,射精前特別硬
作者: joey221    時間: 2019-10-3 00:22

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   ' Z8 X. Y& ?! u2 }9 d% p6 t: W1 D
內射
. L2 H% i9 ^9 q" \+ E驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
! z$ u* _4 Z  o- O% z: C/ d
3 M$ v3 O" Y# n; }' s我要有感情,才給內射
作者: joey221    時間: 2019-10-3 00:23

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
2 u; V6 E$ x: R! I小心傳染病........
. H4 m0 J4 s3 G# d& m7 l
, {9 y# `. ]" _1 M. t, X
我必須有感情,才能不要用安全套
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-3 01:02

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   4 N. Q# C5 }8 N2 s0 |3 O4 U
內射 6 O4 F$ s( M) l% Z
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-3 01:05

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
; P) O# n/ O: W# a
; a/ K$ x" l9 n  a% e9 y
! L* x* v9 n( d假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
/ h1 m% \: o1 U4 r5 l,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
作者: joey221    時間: 2019-10-3 06:42

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
  h' g8 D% {  L* g$ w5 k  H佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
0 w( k4 R, K) }; X% b
, g' |; Y- b: O; L9 H& f9 Z我也是好喜歡洞子,被填滿感覺
作者: Spottedcrocuta    時間: 2019-10-3 08:06

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
作者: JessBB    時間: 2019-10-3 10:05

安全是最緊要的。
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-3 10:38     標題: 回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全
作者: Eva0313    時間: 2019-10-3 14:25

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   0 \) X8 n* ^# _3 Q9 V& E9 K7 y
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
' a+ R+ C8 E/ i! N+ c
2 e! c2 N6 c/ F3 B& `) t
你觀測到佢有冇病咩?
作者: joey221    時間: 2019-10-3 20:13

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   9 n+ [8 r4 L+ w) p' c1 W, E
安全是最緊要的。
8 D! a  }6 i) \5 Y; s
' d% `% Y1 ^  @7 K7 c
好多男人很貪心的3 J0 u0 W2 m2 c: v: }, u- ^
初相識時叫吹2 A. y# I2 X6 E* b7 Z$ I8 ^
之後不想用安全套,外射
5 _0 |# [3 B( R* t( `( ^+ C) D我肯時又想口中出,最後又想要吞精
作者: cicilam    時間: 2019-10-3 22:16     標題: 回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
作者: joey221    時間: 2019-10-3 23:44

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
. J' R9 Z$ h6 j' \; G4 P男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
2 H# Y) K& n  \/ u: n' V% m. k  J4 g' `3 y/ v8 m, T; S. K" G
同感的,真的阳具,2 ?9 `! w  J' X, C6 W4 D
含時囗感也好
; \; ]/ J7 K, {2 Z: ]會流出奌分泌
5 s: O& M7 U7 {6 P' a- a8 S# F7 f我會吞下,
作者: cherrie    時間: 2019-10-3 23:45

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
4 L% P% Z/ A5 ], [) V佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
: o+ x+ K- R0 P/ }: Z  r2 P那征服感。。真的很期待
作者: cherrie    時間: 2019-10-3 23:47

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   ) ^4 g& Z; a, o9 L
8 ?) u0 K, G5 A7 O/ q6 A9 M

2 t/ n; {0 J9 n5 b0 Y3 J( `# G好多男人很貪心的
. q% l" B" b1 {' h) d) J初相識時叫吹! V, W2 m$ J2 u; E3 A5 u/ P
之後不想用安全套,外射2 \  v( ?5 f) u6 p, \9 A4 M
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
" n  S( L+ s3 }& \3 F, q% C. i
0 l9 c4 i  g5 n( Y8 b有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
作者: an1234p    時間: 2019-10-3 23:51

真係想知係咩感覺
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-3 23:52

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   + f  N+ z3 w0 j# d$ C# a

- u- }0 G: u. q9 C' Y那征服感。。真的很期待
3 n' L9 |( d+ u% M6 z
試過一次真係番唔到轉頭
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-3 23:56

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   4 [) f/ ?9 O! _+ o6 V

% [2 Y; d( Z6 Y8 }1 b+ d0 Q) `2 ^+ t; S# ]' N- }
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
! `6 d7 Y1 ~2 c+ H
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
作者: cherrie    時間: 2019-10-4 00:03

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
& [- t2 H3 ]! W, s% c( l8 J, x9 J
8 T9 E4 e! u8 x7 [試過一次真係番唔到轉頭
) f1 q4 j* Y  y; I2 L5 x
咁就唔轉頭吧
作者: cherrie    時間: 2019-10-4 00:05

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   2 O6 Q3 B. b% u& M/ s+ V

7 n3 N3 }! t. _& R0 a: W, l嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
" G$ i! K! y+ t
5 Y/ J' \6 q5 D; `4 m0 w8 F哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行
作者: joey221    時間: 2019-10-4 00:26

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   ) Z# A1 w+ U, Z- T& Q

9 i. W8 D) X# S( s; O+ s" N. E- r7 \1 a' b
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
, L7 m; u% K- E5 F. a4 G* F' E, {
. o) \  i. l; m- z- ]3 e
吃分泌可以& G9 r$ r0 n# e5 F7 j8 ~& v2 a/ [* U
但精味太鯹,我吞不下
作者: cherrie    時間: 2019-10-4 00:46

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
2 Y* k, b( E; _
0 s- ^& A7 O  O% I+ e9 B; p
" }& g# p, O( Y8 Z# F吃分泌可以
8 M8 _( h8 |$ l但精味太鯹,我吞不下
) ?; C- b+ Q/ t/ Y9 N7 A" B/ o& x* ^( Z: `/ ^8 [: b
那明白的。。。快感跟可接受程度有別
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-4 01:08

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
, U6 j) E( H) U- S' ^  s) a! M/ h. c, |& t7 M7 C: l% g% d

+ O, |* B  `3 M( P吃分泌可以
1 l& n; t1 E6 m/ {7 r" D但精味太鯹,我吞不下
' T* b3 c5 e  Y$ l1 |2 Q# U
4 v  q: m3 n% V, F# y5 D, Z7 ]我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
作者: 雨娟    時間: 2019-10-4 04:49

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   2 d+ Y2 g: E! G! w
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,- G8 Q* `, p4 A2 D$ p: a
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
& z% Y* y- ]0 C5 _, G6 ?真的和玩具無法比$ K: ^6 d1 {9 T4 ?" O
那種溫度,生物感覺。
作者: joey221    時間: 2019-10-4 07:06

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
/ Z4 t: @: j( U! G
% M3 p* _9 y; m6 @- @7 k. E1 N" M1 J* b2 k/ |) @9 C) Q
我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
5 V- [& y  _9 @0 I
5 \8 _5 ]- w- D) Y1 S
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他: \0 X  F3 r7 o' D, E! T
更會用點电動震蛋
作者: misslady    時間: 2019-10-4 08:42

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   7 H, N5 z' J7 L2 m

1 E' X8 U( L5 Q* \0 Y' h+ m; G) T5 W* p4 u$ _
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
/ t( D/ F/ R  n1 X. |- v更會用點电動震蛋
/ h+ Y9 ?) \+ `* F7 o0 C$ k1 a8 y- k' S9 G. s# ]/ M
好好玩 喎 1 l& t( G! o% M/ }( ]
(*^o^*)
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-4 10:08

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   
  q$ h7 t- B. e1 }8 X4 t, |& r' e# @# R- ~0 J6 i0 u
/ `8 S" d* m( n6 e: o
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
* X! W& B, X+ I% C9 c( H% O更會用點电動震蛋
3 O; Z% D/ ^5 x& U; Q, X再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
作者: misslady    時間: 2019-10-4 10:26

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   1 L. P$ _- W. R1 d# S

# P9 u' d8 j, A) u再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
- M9 n# ^8 n& n( U. V1 J* }% |& b
8 N" p2 X7 u7 U! n2 l) Y1 {
playing in she-she ?
作者: 愛.o    時間: 2019-10-4 10:49

幸福~ 姐妹加油~1 o- `2 ]8 W$ B
打扮靚D 去引誘另一半
作者: joey221    時間: 2019-10-4 18:31

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   ( a' E" B, O6 P
$ a7 K5 a( o# n; u# O% q* J

9 u) O" A1 \9 S( v好好玩 喎
# J. z$ K6 a  ^% ^- j% Z; D( G" \" L (*^o^*)
" }% J  ~$ C# R8 f8 ~2 ]; O3 A, I$ b6 `5 p; B& `
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
作者: joey221    時間: 2019-10-4 18:32

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   0 a; U6 R. P2 d- B. Z

1 p9 [* w, ^* F/ P% j, R; s再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
" ~7 i  a0 K! z1 D6 b7 m  }) g: Q6 U  d$ s) [0 D
我被插時,衣服裙是不脫
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-4 22:08

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
4 F7 L4 E7 x4 ^; L3 l* G- r' v2 C+ y/ j. ]9 Z2 |2 S. M6 [

# d8 {) p1 s- k  I8 p我被插時,衣服裙是不脫
2 p6 R& f5 G: a$ P! }* Y: U我也是,他會撕破我的絲襪來進入
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-4 22:10

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   0 y0 B5 \' O6 [) Z

% @3 c& M0 b4 u" k9 _* U/ s- s- C
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺
作者: joey221    時間: 2019-10-5 08:51

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 22:10 發表   ; L8 ]8 \: O. A5 H8 U9 m
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺
9 r7 y7 M0 Y0 k+ v" t
/ p3 t' C  \$ [; ~3 _0 ^
我做時,會脫胸圍,他可以隔著衣服摸我乳頭# M; Q* }% I, P5 f, D. h, X, ?
震蛋在我洞𥚃,他再插入,把蛋推到我㓊深處,他jj 頭也感到震動,就算大家不動,我也感到洞子被填滿,很充實的2 a7 l- H8 o; ?/ W. }
他亦快射
作者: unclehui    時間: 2019-10-5 10:29

引用:
原帖由 出租myleg 於 2019-10-2 17:54 發表   1 J. q* H: W  e3 n3 H) j
想試 # s" Z+ V% t" \5 L
麻煩師妹借個男朋友來
7 t2 B. x' h; Z! L使唔使我幫手插實你
8 @( Y  J  x2 u# d( ]/ F& r; O# K  K- B' s/ n, N! K

作者: height    時間: 2019-10-5 12:50

着住黑絲直接撕開
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-5 13:04

我也是喜歡穿著裙加絲襪,給男友撕破,會特別興奮2 r  [2 V0 H+ S+ o/ C
# \! t: E6 y/ U: E+ j; X8 T
作者: cherrie    時間: 2019-10-5 20:26

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-5 08:51 發表   ! P2 _: ]% i: u  i" a" p' J

1 o5 Q- |* d" x0 x9 n$ |2 T9 m" s+ ~6 F* q/ J
我做時,會脫胸圍,他可以隔著衣服摸我乳頭/ W  \+ _/ g( D, ?  l* H
震蛋在我洞𥚃,他再插入,把蛋推到我㓊深處,他jj 頭也感到震動,就算大家不動,我也感到洞子被填滿,很充實的$ w9 y9 m9 O: L: R
他亦快射
) j) W6 b; u; e
穿著裙性交是重點。。。不過脫內褲會舒服點。當然穿著絲襪會更興奮
作者: milotene    時間: 2019-10-5 20:46

我喜欢只穿
作者: joey221    時間: 2019-10-6 02:41

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-5 20:26 發表   ; Q7 r/ T( P' A/ v- j: w

8 C( M! Z0 Q, w8 E穿著裙性交是重點。。。不過脫內褲會舒服點。當然穿著絲襪會更興奮
! B9 H7 m* R+ t: D
* s# W3 v1 R1 F我內褲不會全脱,撥了下面䃿檔一旁,
" L2 j; ~+ a) r已可以插在入我洞
作者: cicilam    時間: 2019-10-9 12:56     標題: 回復 20# joey221 的帖子

以前未試過,就無感覺,覺得好奇怪,好驚。試過做女人服侍男人,發現真喺好淫蕩
作者: cicilam    時間: 2019-10-9 12:58     標題: 回復 44# Siuyan1812 的帖子

我男友中意我著住唔同衫做,好似便服都要。
作者: cicilam    時間: 2019-10-9 13:05     標題: 回復 30# Siuyan1812 的帖子

精味我自己接受唔到,不過試過吞,不過無感覺
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-9 14:57     標題: 回復 50# cicilam 的帖子

但更重要係見到佢開心,滿足個樣
作者: Siuyan1812    時間: 2019-10-9 15:00     標題: 回復 49# cicilam 的帖子

你男友好幸福,有你咁好的女朋友
作者: joey221    時間: 2019-10-9 17:34

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-9 12:56 發表   
* _0 D4 ^& z6 n" H2 G以前未試過,就無感覺,覺得好奇怪,好驚。試過做女人服侍男人,發現真喺好淫蕩
! e2 P0 g3 Q/ v/ T
3 F- F6 Q4 j0 c! D' ~% d5 P; _我和他做愛時,我也不全脫衣裙3 i, v+ ?7 |! ?: d, l
只要他jj 插入我洞,我就興奮
作者: Monby    時間: 2019-10-12 16:49

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
. [, \$ X& P) K2 ?9 {+ l$ v小心傳染病........
: C1 Q- v1 B: {男男風險應該低
作者: Kacd9394    時間: 2019-10-12 17:25

我只試過用玩具
作者: joey221    時間: 2019-10-13 18:19

引用:
原帖由 Kacd9394 於 2019-10-12 17:25 發表   ; T2 F2 _1 m& X# _
我只試過用玩具
4 r0 {" A5 N) S
) z9 w" r& [1 X. `9 t- p& M" x當試著了真的阳具,己對假冇感覺
作者: cherrie    時間: 2019-10-13 21:44

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-9 12:56 發表   0 v  {* @! q6 n& u, a
以前未試過,就無感覺,覺得好奇怪,好驚。試過做女人服侍男人,發現真喺好淫蕩
8 m- }' n( `/ N- q
, |3 N( T" g- ^$ U% {% Q
:)能夠用女性身分去滿足自己的男人。。淫蕩也幸福的
作者: verybigjj    時間: 2019-10-15 15:18

睇到JJ硬哂,好想射精
作者: joey221    時間: 2019-10-15 18:25

引用:
原帖由 verybigjj 於 2019-10-15 15:18 發表   , x4 Y0 P3 Z9 k; s5 {
睇到JJ硬哂,好想射精
4 {+ A8 v: a) U, A( F) S
- b' F3 _7 ]3 t* v9 j
給自己心愛人, 射是是舒服
作者: cicilam    時間: 2019-10-16 10:19     標題: 回復 51# Siuyan1812 的帖子

宜家睇翻轉頭,男人滿足真喺好簡單
作者: cicilam    時間: 2019-10-16 10:22     標題: 回復 57# cherrie 的帖子

果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
作者: joey221    時間: 2019-10-17 18:22

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-16 10:22 發表   8 O4 L. r5 D' H+ U' P
果種感覺,真喺無法講清,但喺你會好願意去滿足佢,盡自己一切去滿足眼前男人
' j' B% O5 l: _* E5 H+ }
2 L" y7 P' h. g  ^+ e: J! N7 ~# S我也常換衣裙, 給另一半最好 的感覺
作者: cicilam    時間: 2019-10-18 08:29     標題: 回復 62# joey221 的帖子

真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
作者: siying    時間: 2019-10-18 09:29

我都好希望有真的可以入我
作者: cicilam    時間: 2019-10-18 09:36     標題: 回復 64# siying 的帖子

我覺得你需要過自己一關先,踏出依步,意味改變好多想法
作者: cicilam    時間: 2019-10-18 09:44     標題: 回復 52# Siuyan1812 的帖子

其實男男真喺好難,開始喺玩,慢慢佢叫比我吸引咗,就開始了叫一齊咗
作者: joey221    時間: 2019-10-19 18:33

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
, E& T( A# e, C% R1 T真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
5 z0 P) e3 B# c$ J7 |6 x+ o- S& M
/ N9 j- I- j7 @
我己是女生思想. # m* u+ P  v  g9 {/ Z
每回跟他, 我會全給他滿足
作者: yukiwong1986    時間: 2019-10-21 00:42

試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
1 Z* \# `( N! b' D) j3 h6 }" P& u真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
作者: cherrie    時間: 2019-10-21 01:07

未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
作者: Monby    時間: 2019-10-24 00:34

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   # }7 ~# ~$ ~% d1 J& A
試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺
8 Z) g7 i, _. V/ H3 m+ o2 P! {真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
, P- D% T  v) |/ Y, Y: \6 T7 t& r
睇黎你都幾enjoy
作者: joey221    時間: 2019-10-26 08:50

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-21 01:07 發表   
  k1 e, B; Z  T) J$ g$ d; D: m未玩過玩具。。真人的確好舒服。。
6 c* h$ \) p/ ~- q7 |, i; w
/ l9 x; }7 O7 ?/ e, z3 F! `( y
我兩者,也有玩
作者: joey221    時間: 2019-10-26 08:51

引用:
原帖由 yukiwong1986 於 2019-10-21 00:42 發表   5 c3 V1 d' j1 K7 U* d: i5 y
試過真係返唔到轉頭,同條仔散咗之後好耐都冇試返個感覺1 Q% |2 |7 g, P
真人有體溫,感受每一下係體內郁動,假陽具
( f* ^; X) ]$ r+ r2 }( f. r
/ ?8 @5 _' C- E9 P! ?+ _' x
被真正阳具,才能征服我
作者: joey221    時間: 2019-10-26 08:53

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-18 08:29 發表   
, G' S; }9 b6 C  m% W真喺好奇怪,代入咗喺女人思維一樣。
$ L! O4 I- ?. }2 H2 e; H5 J% O+ P! l
我以全身打扮,有時也會作嬌,也會叫床9 J6 z: C6 p  V  ~. }0 p- v! T
䌼老公,你只能插我一個
作者: cherrie    時間: 2019-10-28 23:25

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-26 08:51 發表   
& }; B& b8 j  a
) K& O* f3 w1 X5 G6 E8 U0 J/ ?3 v0 R
+ n9 Z# d: L! x9 N; g9 y被真正阳具,才能征服我
6 _. w4 q5 f" i" ]  n8 {* n( k
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
作者: joey221    時間: 2019-10-29 14:03

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-28 23:25 發表   
) O# E' a$ m* k0 ^/ c" f# X: g* C5 E8 O- {" n( Q0 h  d) j
真的。。。。男人的陽具。才有征服感
: A0 V9 }% k2 V+ F; i
! S& i. X8 Y; f3 q我也很喜歡含他jj
. t3 j; [3 S8 z6 }6 J7 W" e看到他享受樣子
' R9 H8 P: F+ n2 C6 k: z3 c" D" w我心底也十分滿足
作者: 晴天听雨?    時間: 2019-11-1 10:53

第一次的确?忘!
作者: dixiechick2010    時間: 2019-11-1 15:00

真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
作者: joey221    時間: 2019-11-2 06:13

引用:
原帖由 dixiechick2010 於 2019-11-1 15:00 發表   8 W7 f# Z! E3 K5 q1 u& ]6 P5 y+ }9 m. E
真做同玩玩具真係差好遠,真做係充實好多的。
: b- t, @1 {6 @+ r( c6 @4 x5 n8 T) ^" B+ ^! _" H
假阳具就算大和長,也不及真的阳具插在洞裡感覺
作者: cicilam    時間: 2019-11-2 08:07     標題: 回復 73# joey221 的帖子

好正既?惑哦,依句?
作者: Siuyan1812    時間: 2019-11-2 13:13     標題: 回復 73# joey221 的帖子

我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭
作者: joey221    時間: 2019-11-3 14:49

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-11-2 08:07 發表   
- t5 v' S$ W/ \. _好正既?惑哦,依句?
& H: h; i3 K  h. ^5 h1 o
0 U3 T4 Q# Z7 v6 r$ Z
不太明白,姊姊伱意思
作者: joey221    時間: 2019-11-3 14:51

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-11-2 13:13 發表   
. e, |+ r& ~( P我也會,舒服的時候,會好淫蕩咁叫佢插死我,之後捉佢手換我乳頭
: C  a$ [, O: R" k. J+ C- {

+ T+ h8 i; d9 U8 L我和另一半,也是會說些調情話7 I* f9 ?- ?$ E: M; k" O/ T1 Y
我説:老公我的洞子,只給你一人(小)' p$ M+ p2 i8 t$ W6 J1 N
等等
作者: 白玉    時間: 2019-11-8 00:00

慶幸你遇到好好
作者: love06    時間: 2019-11-11 01:30

好想試,但第一次想留畀女裝可愛CD,好想試下兩個女裝CD愛愛嘅感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0