標題: 想問下大家有無用義乳架? [打印本頁]

作者: AnnieLe    時間: 2019-10-2 19:32     標題: 想問下大家有無用義乳架?

香港好似唔見有呢D野買 係唔係淨係得淘寶先有9 ]/ w- x- ~3 j+ r
有無朋友可以分享下係邊到買?
作者: aliansex    時間: 2019-10-2 21:36

梗系有用啦,我都在淘寶買架,唔好貪小便宜,人仔500+果d質數先好
作者: joey221    時間: 2019-10-3 20:23

引用:
原帖由 AnnieLe 於 2019-10-2 19:32 發表   # ~8 C) ]( Q8 |7 U5 z
香港好似唔見有呢D野買 係唔係淨係得淘寶先有+ e- n, P! h  n* Q: r
有無朋友可以分享下係邊到買?
1 _! s0 @( J0 f% A
3 Y1 I9 N8 R2 e8 V$ N' T% m
我親熱時,會脫胸圍,給另一半吻乳頭
作者: cicilam    時間: 2019-10-3 22:14

義乳要買貴既先好,不過其實我覺得唔舒服,我吃藥調理會自然D,感覺會強烈D
作者: JoJo1217    時間: 2019-10-4 11:21

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:14 發表   8 z: u+ v7 l2 i" k1 p6 L: Q- |& a
義乳要買貴既先好,不過其實我覺得唔舒服,我吃藥調理會自然D,感覺會強烈D
, W/ m; P0 o: E% c( [1 s5 Z9 ~4 F/ z8 |: _+ Q2 d
同意1 m5 ^$ _' i& ~7 e7 v
我的要700人仔- a9 J& K! U! k3 F3 U, f: G
* ~3 _9 T) F0 w1 y6 Z7 r4 q1 u2 b

/ J+ [" w2 s, e" |8 f) i& @當然
- j6 J1 J( o0 T( ]戴義乳是給他感覺不是妳
5 j& G# l1 b/ J$ Q# F做藥娘才真正双方都有真感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0