標題: 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵) [打印本頁]

作者: maymay55699    時間: 2019-10-8 23:31     標題: 1年前,膽粗粗偽街的經驗(1.公園 2.地鐵)

事情發生在大約一年前,我偶爾會半夜係公園偽街(見到人就會離開果種),我唔識化妝,/ O# Y: B# _4 c+ R- g& U$ S
幸好上身都算瘦(當然同女仔比仍然有分別),下身大腿有D肉地,因此著包臀裙都好睇(個人覺得),
; ^# Z* s7 A5 r有幾次我都會上身著住件短袖女裝深藍T恤就落街,下身就會著大腿肉絲加包臀裙,( \1 h' t9 B; ?' |
唔識化妝,通常帶口罩、假髮、cap帽就會出,有次試過4點幾係公園撞到大叔晨運,
. X' U: r* u8 ?. S) b6 X只好直接係佢面前行過,發覺佢D眼光不斷望住我下身既短裙同大腿,果時好驚比佢發現,
2 J" }" Z& M( }  k1 f& q" e0 G另一方面又好興奮,知道佢不斷睇我對腳,好興奮,下體都硬左,好奇怪,但最終都係急步離開左。
4 ^8 n! r% `6 Y7 N. N5 @但今次興奮既經驗令我大膽左,真正令我正式開始面挑戰有人見到既偽街,6 a) T. U0 t$ d4 i2 R% R
而我竟然選擇左港鐵!(都唔知點解果時自己咁大膽...),但係係一個唔太好既經驗,
' U/ f: _1 Y) _
5 ~# F! w0 u5 ?0 a0 Q果次我選擇左尾果幾班車,而我果次係先帶定同上一次一樣既服裝上殘廁度換,
( r" R8 Z* B- }果時晚上既尾卡直頭無咩人,於是我就扮玩手機影自己對腳同裙,我條包臀裙去到大脾既一半,/ ~& R+ P0 r/ K* I0 \
我一坐低果下條裙就縮短左成吋,而且個patpat感到好涼,呢種感覺好舒服,
. d' S$ l! ~7 j點知坐左2個站,有個5X歲既大叔專登坐正我對面,咁我已經知佢想睇我裙底,' q4 P) D: f1 Y
我果時條裙縮短左,而且著住條白色配粉紅色間條既底底,同條黑窄裙對比色好明顯,
8 |: S( y+ J  S# o9 u( [% N我果時橋緊對腳,佢應該睇唔到D咩,但我都有d緊張,我用餘光發覺佢不停偷望,
# M# L  B  }1 E3 \2 k# t$ a. y我突然心血來潮,扮專注玩電話,然後將對腳平放,但大腿係合埋,由於條裙夠短,
. k4 A+ \- {! n$ b4 u即使我合埋對腳,佢都可以睇到大半條底底,我從對面塊玻璃都反射睇到我既小三角,; Z! T9 X2 t9 }( `8 ?; M" D5 X
呢種不經意走光比人睇到裙底既感覺好興奮,我不斷隱藏住興奮同時繼續低頭玩電話,
0 ~3 b. `/ ]1 Y7 Y" E維持左成分鐘我先抬頭望佢,點知佢竟然
( J5 t( {% ~2 H1 z  v3 J" s) T2 W& H8 {& ]4 V3 i4 O
作者: hehehe1402    時間: 2019-10-8 23:37

佢竟然對你做咩?
作者: maymay55699    時間: 2019-10-8 23:40

點知佢竟然
作者: cicilam    時間: 2019-10-9 00:37

偽街經歷我都差唔多,尤其喺最初既時候,最驚
作者: Pinocchio009    時間: 2019-10-9 07:00

最後發生咩事?
作者: 白玉    時間: 2019-10-9 08:17

欲知後事 @@
作者: gg6986    時間: 2019-10-9 11:02

最後發生咩事?
作者: sasalady    時間: 2019-10-9 11:03

what happened after?!?!
作者: abba    時間: 2019-10-9 11:43

and then.......?
作者: Elpitlum    時間: 2019-10-9 14:04

....and then....???
作者: hongcch2002@yah    時間: 2019-10-9 15:58

佢對你做左乜野事呀
作者: wchingw    時間: 2019-10-9 17:13

無左下文.....
作者: kin_321    時間: 2021-1-7 00:19

竟然冇左下文
作者: sana214sana    時間: 2021-1-7 09:06

之後發生什麼事呀?
作者: lcaurs    時間: 2021-1-7 11:09

咁會發生咩事呀
作者: pigpigpigpig    時間: 2021-1-8 23:16

點呀?
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-1 11:18

請問結果如何呢?好想知哦!
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-1 22:28

結果如何呢?好想知哦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0