標題: 各位兄弟或者姊妹有無去過銅鑼灣崇光對面的 Victoria secret? [打印本頁]

作者: blackstockings    時間: 2019-10-17 20:45     標題: 各位兄弟或者姊妹有無去過銅鑼灣崇光對面的 Victoria secret?

我覺得連女人都似乎好少入去
作者: gila    時間: 2019-10-17 20:55

冇錢買,入去都冇意思啦。
作者: blackstockings    時間: 2019-10-17 21:05     標題: 回復 2# gila 的帖子

女人入去都係得個恨字,恨想買。
作者: user9527    時間: 2019-10-17 21:16

對面希慎 A&F Gillies 仲平過佢
作者: 偽娘貓    時間: 2019-10-17 22:08

入去就試過幾次,但係唔敢試又無錢買
作者: misslady    時間: 2019-10-18 08:13

引用:
原帖由 blackstockings 於 2019-10-17 20:45 發表   + w4 @( P! Z7 }3 n( X7 J' M
我覺得連女人都似乎好少入去
7 |5 `2 J1 Y9 J: N" W* I3 j9 T6 f, y5 e1 q' T+ R  m
都是,做遊客生意的 (^_−)−☆
作者: wky    時間: 2019-10-18 09:00

冇絲襪,費事入去
作者: gmomo    時間: 2019-10-18 09:53

有入過去,亦有買野。) M. w7 q9 |0 H3 Z/ y8 I
唔知呢,我去個時勁多人…
作者: cicilam    時間: 2019-10-18 09:54     標題: 回復 1# blackstockings 的帖子

V內衣褲,對CD唔友好啊,著上唔多啱身,比較貼女身形
作者: misslady    時間: 2019-10-18 10:45

引用:
原帖由 blackstockings 於 2019-10-17 20:45 發表   
0 L& t/ H7 W( O* l9 F我覺得連女人都似乎好少入去
. C2 G6 c: v4 Q+ d3 M" u. N

0 i) ]4 Z+ f2 M$ xu want to buy anything from VS ?
作者: blackstockings    時間: 2019-10-18 11:59     標題: 回復 10# misslady 的帖子

我以為VS 這麼出名, 應該好多 CD 想入去的.
作者: icandysweetie    時間: 2019-10-18 12:34     標題: 想唔想约埋一齊自慰

想唔想约埋一齊自慰
* x* w9 N' w& a  q9 D
5 q! O4 I5 Z# E& {0 V; G約出來,我地兩個女仔一齊研究點自慰?唔系互搞互插
9 L* g5 E  V+ g7 w' n6 L+ @& I: ?, ?
我也是戀物, 尤其是D女仔或熟婦著過上身既胸圍底衭仔.  也有玩下玩具。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
. c" j- M/ d) }5 J) L. I! z* O! a7 X5 P% r. l: T& a, F+ q4 q- ~
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心.., y* \+ o7 y  j

1 G, ^) Z; }6 H* e6 H今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
+ p) \* l% d8 |8 D
( S' }* s6 x" l+ a: o( ~7 N* T# K% x我wechat : chat_me_hK.....冇skype....sorry
作者: sec2x    時間: 2019-10-19 22:17

引用:
原帖由 blackstockings 於 2019-10-18 11:59 發表   
6 M( G$ V6 r; ]) h, H# J; M我以為VS 這麼出名, 應該好多 CD 想入去的.
& J, V% R; M+ D, L. \出名還出名, 但好唔好著同埋合唔合每個人審美觀, 就另一回事

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0