標題: 想唔想约埋一齊自慰 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2019-10-18 12:51     標題: 想唔想约埋一齊自慰

想唔想约埋一齊自慰
, q( M* L' K4 l" T/ u4 C$ B8 n% j! d: i/ E! G. z% L
約出來,我地兩個女仔一齊研究點自慰?唔系互搞[/quote]
& Q9 S% Q0 c; g7 K7 g4 }' O3 {& d6 e2 C* Y) n; {6 U8 ?
我也是戀物, 尤其是D女仔或熟婦著過上身既胸圍底衭仔.  也有玩下玩具。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.4 P. h! M) p& n% g0 x2 W, t2 D! T

2 H( p* U8 _" D) |$ c# B3 Y有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..+ S" J' T! H4 A7 u! Q: E

0 m' A% _0 S3 o4 a今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?7 L* \. k/ c, U9 G3 M; I

6 v1 i9 r: u$ U/ @: ?  Z1 L我wechat : chat_me_hK.....冇skype....sorry
作者: misslady    時間: 2019-10-18 13:38

she she.
作者: gila    時間: 2019-10-18 13:50

你想點自慰?
作者: milotene    時間: 2019-10-18 17:32

那氛围一定特别
作者: brabrabra    時間: 2019-10-19 11:36

其實同你background差唔多,玩左十幾廿年胸圍底褲
作者: 小兔奈0w0    時間: 2019-10-26 17:31

有興趣
* @' G9 @' G. j9 a0 ]自慰都有好多種方法同技巧可以交流下
作者: onlynite    時間: 2019-10-28 13:31

lets do it
作者: 好奇者    時間: 2019-11-4 16:52

好似好特別....有點心動想試
作者: tork    時間: 2019-11-20 21:23

有D興趣想試,未試過!
作者: Zoey    時間: 2019-12-20 19:46

現在都已經好乾今晚一定會,不知是想像還是穿上。
作者: icandysweetie    時間: 2020-6-26 15:00     標題: 想唔想约埋一齊自慰

約吧.....wechat : chat_me_hK...............约埋一齊自慰
作者: HKReindeer    時間: 2020-7-13 18:07

有D興趣想試,但都有疑惑,究竟你所講一齊研究點自慰,/ o  s% I! R) @1 Y/ W% V- c/ [; ?

& h) v3 _. d& M) K係:1-2人以上睇住你自慰定係點呢! 同埋我都係戀物癖,1 m1 U1 z" }' a) M2 ]/ y; o/ Y

1 G' Y- n) |2 s. @1 \& D胸圍我可以著,不過我D戀物癖都秘書職業OL裝+絲襪高跟鞋4 M: F2 C% N+ m& L, A! O; ~

( V! Z" U2 Y- _( _' v( {4 _  O9 T因為我的確好鐘意絲襪高跟鞋
作者: icandysweetie    時間: 2020-9-15 18:54     標題: 约埋一齊自慰

可以約在一個私人地方,大家各但自換上自已喜愛的女服。我個人喜好OL打扮...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0