標題: 有無可能搵到純愛? [打印本頁]

作者: 晞文    時間: 2019-11-4 07:00     標題: 有無可能搵到純愛?

我係TS只係想體驗下拍拖
% ?" m' S0 I  n) k+ U- ]4 y+ m7 w( M0 E# i9 W" x) `
作者: Algol    時間: 2019-11-4 09:07

任何事情都有可能會發生,唔好放棄相信喔!
作者: 晞文    時間: 2019-11-4 11:21

引用:
原帖由 Algol 於 2019-11-4 09:07 發表   ( U9 J7 q! e- n. n
任何事情都有可能會發生,唔好放棄相信喔!
% y4 ]7 K8 g/ ^& y5 c依句說話聽過太多次了
作者: hkhello    時間: 2019-11-4 19:12

wechat  msnman333
作者: joey221    時間: 2019-11-4 20:21

引用:
原帖由 晞文 於 2019-11-4 07:00 發表   
5 m. Q% y' |% s7 C6 Z) B我係TS只係想體驗下拍拖
. r, w  E5 y3 D% d1 B; W/ Y  U: o& y+ M  n1 {& Q4 F
我和另一半, 每星期也有一次
作者: 晞文    時間: 2019-11-4 21:56

sorry 我無wechat, Line
作者: cicilam    時間: 2019-11-4 23:23

ts都無真愛?甘大決心,應該唔難哦
作者: avg    時間: 2019-11-20 00:14

呢個年代男男女女男女拍拖都好小純愛,純做愛就大把!
作者: gggrtyui    時間: 2019-11-20 03:22

想體驗下拍拖應該唔難+ u# j$ K! }$ |2 h- E
但最後有冇結果就難講,3 A2 ?% @$ C; N4 b& p0 j
老實講TS、CD要有好結局比較難
; |4 h/ `' ^% M' @, k+ s希望樓主搵到啦
作者: oral_sex    時間: 2019-11-20 15:29

我反而想知邊個男人溝女唔打算上床,只希望同條女行街睇戲食飯!
作者: 葉詩雯    時間: 2019-11-20 16:35

我都係TS只係想拍拖有人愛!
作者: 晞文    時間: 2019-11-21 06:51

引用:
原帖由 葉詩雯 於 2019-11-20 16:35 發表   
+ R$ p; Z+ p3 x& o9 S/ X0 K) ?我都係TS只係想拍拖有人愛!
) }( t4 N; ~  m" o7 K: `做左TS之後真係好難搵另一半..

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0