標題: 請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底,而又收藏到JJ既方法? [打印本頁]

作者: maymay55699    時間: 2019-11-11 16:36     標題: 請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底,而又收藏到JJ既方法?

請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底果陣,而又收藏到JJ既方法?
作者: gila    時間: 2019-11-11 16:44

點解要著裙唔著底底?
作者: tiffany0914    時間: 2019-11-11 17:01

雖然吾太明白你用意係點
: E9 j! S, H1 _  w不過我諗你著絲襪得吾得?
- P3 p# ?/ F, r3 A/ Q" H: ^同埋你搵下D之前
作者: JoJo1217    時間: 2019-11-11 18:10

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 16:36 發表   0 w: z$ J: X4 p# N; J
請問大家有冇方法係可以著裙唔著底底果陣,而又收藏到JJ既方法?
& `* o' _$ G6 [4 d5 B$ E

& s' Q" u$ C- p; q8 P爬下文! n& ]! N4 T' C6 ~! X! I
以前有好多post講解点樣收J的
& ^) [' F; Y* Z( k6 a: l
作者: joey221    時間: 2019-11-11 19:05

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 16:36 發表   ; G. v, W1 V; j: L
& C# p# k$ ?, }  y

7 U8 u8 D; T4 B! i. N7 `我會穿三角內褲,包住下面
) l4 u$ e7 m/ n+ s6 C' S2 O/ {平日造愛,也不脫內褲,把衭檔撥了一旁# y+ X: k0 V& T8 k
露出㓊子,給JJ 插入
作者: cicilam    時間: 2019-11-11 22:02

其實點解要唔著底底?或者你先講講啦
作者: kin_321    時間: 2019-11-12 02:01

9 D# J$ c# @0 f, a可以切左佢收入雪櫃先,要用先拎返出黎
作者: hitogirl    時間: 2019-11-12 02:13

用膠紙可以做到~
作者: christy7122    時間: 2019-11-12 13:51

膠紙幫到你
作者: maymay55699    時間: 2019-11-23 01:31     標題: 回復 6# cicilam 的帖子

下便真空果種感覺好刺激,而且無野阻擋好涼快,又唔會露底褲邊
作者: joey221    時間: 2019-11-27 17:31

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-23 01:31 發表   + |$ k5 ?3 M( k, Q! y" O( f( }
下便真空果種感覺好刺激,而且無野阻擋好涼快,又唔會露底褲邊
/ c1 P: i( T6 p% \% X( N5 y7 `
: D: g3 B2 e$ R, X7 z我外出會穿著內褲,把自己下面包住,才有安全感

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0