標題: 大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢 [打印本頁]

作者: mizugi2018    時間: 2019-11-12 17:18     標題: 大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦0 ^, Q: k: ?* u' J/ ]

/ k9 ^7 A( ~. f  t也有聽説過有些人拉去胯下,
0 Y% I" D  f- l, ^5 u; o2 A. T( C再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
) Q) |4 O" }- ^試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
+ D; G) n8 \6 Q. Z6 l膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
& ?/ Z; T7 l0 A, [) \  K' U" V4 d8 w% B6 M
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,, k0 T- ~* ]) ?- |& @1 r3 ~
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
( {6 Q1 y3 i: \- l) c& |( w: v8 ?# K3 S/ N$ _5 _+ U! H
這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,* I! N! k( b* j0 ^+ g! [
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
, y4 n, @0 z9 N4 l
; l- V7 `9 n$ E2 z5 g: _不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。
4 W; c  f1 j5 O
& k, i: c1 e1 V$ _+ [  m# I不知怎樣開投票,哈哈
作者: joey221    時間: 2019-11-12 19:12

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
4 h; a( a9 ]6 }% g+ y3 z+ }我啦,我會向上擺的啦7 x' |. {% L! t8 }* |* t4 u: Z: E) N

% @' P3 i* Y7 L/ c! k也有聽説過有些人拉去胯下,
& g3 K2 |2 h1 G+ g再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,' b! Z% o: r% e  ^9 W
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,
* W1 e; [9 I. t+ J膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。& k, |! b+ V* J7 |( ~
) y; B4 X' b- e/ a" h1 q( U1 u! Z+ U/ N
看聽過有人在泳衣三角位 ...
5 s2 }' z/ D; d  V- C! b6 B4 h# p( q. A0 K4 t9 _7 g+ K
我少穿泳衣
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-12 19:55

我放向上
作者: fish    時間: 2019-11-12 22:31

向下放,不過扯時會痛
. P# _4 K% ~" Q2 H; Y& y6 a+ Z向上放 要著裙款泳衣
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 01:00

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   9 k$ l& Y5 ^% R7 j
我放向上
5 Z1 {3 U+ o! j  \0 L, {- i- O
, m* W; Z+ O# \我都係,但包皮會先反出來嗎?
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 01:04

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   & |* [/ |, o( u6 H8 j5 t! L, q! k0 v
向下放,不過扯時會痛
3 u6 q6 v( r+ y9 y, U向上放 要著裙款泳衣
) {# b+ E2 X$ u1 x1 t$ F$ E/ t" r' K, g4 D7 p# X
向下放似乎沒有那麼清爽,2 y) ?, t  g* s
你意思是硬的時候會勒著嗎?
3 t+ P* W- \9 l8 S7 w: _6 V. V1 v+ E$ ]
分享一下我的啦,  J( g( F/ z$ ~; D. P
我會硬起來之後先至穿泳衣啦6 T1 ~+ I& Z  Z  L
8 p9 U4 \6 u. G
還有就是,你會先反包皮
6 l7 n) ^8 q$ q還是等下面硬起來自然會反開嗎?
作者: siying    時間: 2019-11-13 09:45

高叉的好难
作者: KT4135    時間: 2019-11-13 10:06

硬咪向上放,軟咪向下放lor
作者: babyabby    時間: 2019-11-13 10:48     標題: 回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 12:34

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   / J! G4 j. ^3 m. p$ `2 g
硬咪向上放,軟咪向下放lor
' t- A8 Q7 k/ D: `9 X3 n6 i/ r/ v4 B4 {8 s% X& T5 |3 L0 S8 N
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? ' I5 ?0 t1 N: K( R3 O. I/ A; w
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
, Y7 ~; i7 O$ K- }: p5 ?  l+ l7 J* x# e, ~) F6 l0 V" d. [
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
作者: KT4135    時間: 2019-11-13 14:20

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   
/ f3 u5 n% V! f3 d" G- V, q+ p8 t/ Y2 W8 m0 H  ^! o7 b

! w3 A: Q$ B+ l向下放穿了後硬起來不會痛嗎? . Q. ]8 L8 c3 N4 b1 C* x. @; W
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
  [5 ^1 b% f: [5 H5 I2 z6 `1 o4 W0 U" e- R2 H  D
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
6 H/ I# J* y. s# a& _唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-13 14:33

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   ) L3 }: t/ B6 ~) s4 Z; m& ?

/ [! o- b" V' [唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
3 y! M3 X& G& C. x, t! k
7 J! J, u9 w/ N7 M; b會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
3 E- _  T8 Z% o& ~% V) Z
& t+ M" j6 C& ^9 \我在想,如果賽衣可以貼緊,
1 @5 }- Q$ N/ m* E% ]那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位) w+ E, O8 J& X' ]( {2 R
應該會很舒服
作者: KT4135    時間: 2019-11-13 21:06

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
9 e3 E  Y( P3 E* r3 T1 e0 |4 M7 t% ~

+ B. O* b3 j/ a2 V' X. `7 E會這樣出街嗎,穿賽衣在底?7 V' x9 p% D7 R" z/ J8 e* E; ^( H

$ ]. ]3 f) n% g, J: h7 I% S我在想,如果賽衣可以貼緊,( \  K9 i- `* u2 s0 L4 ~
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
! f0 F) J2 p) D" z" g( s5 j2 X應該會很舒服
0 t$ o% i5 O8 k$ ^% U, K
好少會著出街啦,去廁所唔方便
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-13 23:29

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
) W3 O; n* t4 q5 Q( k4 I, O5 L& r/ M. u
好少會著出街啦,去廁所唔方便
7 V+ N/ o- K1 f; ^. ?9 `: Y% E
以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 9 n- Y7 \6 H8 H, n. [
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
作者: KT4135    時間: 2019-11-14 00:01

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
; Q  d" J/ b: ?- S9 }* Q" |
9 L% h3 ~+ z* j2 E2 @- P8 R% t以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
! q1 J7 q& T+ p- o; l& o/ X自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
% {5 Q* s/ k9 ^4 i& B
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
; J) k3 N4 k: a+ C我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-14 03:13

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
( B5 O) G3 v/ Z) B8 x6 D9 F, q: B; ?! V+ B: L7 J( W& E$ M
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。& o  [2 v/ ~& C0 r7 F  @( ~
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
9 h2 V& z) s- P) |8 E3 U; G  s
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-14 13:18

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
: R5 q% D/ i5 Q1 f/ R8 E& c( h. A/ ]
" v: x" ]: l$ J2 N; |5 T話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。% W& v/ A( S: h
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
- |+ B) M) Y+ \$ I/ p( u, @% ], _9 n
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-14 13:22

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   9 g# |0 N- V& {5 P' ?2 {2 s0 S

* q/ W: L/ c% T; \! B多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
# t5 Y8 y2 M% K: s6 _& O  c% g6 U2 I1 k. f& Z/ X# o9 S( r" @
同意,真的,但不會去太遠3 I  Q% S4 U1 G8 G+ @9 ~2 b
落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
4 t! Q, V% T$ n9 y
1 |1 |; s! e) U: l  x短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-14 15:57

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
7 R& C* q2 y7 ~7 [1 ?
0 @& x# A* q9 z" L& q
* b" O  n1 v7 H0 T$ L同意,真的,但不會去太遠
* {* a9 \' R$ K  Y9 w落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好8 I: b4 P2 S2 {3 t( J$ \
. X: Y* A5 @) x
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
, _  s* H/ S3 M# x8 [
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
" s0 [- ~6 V" w9 f- Z5 c通常都係著係入面當底衫褲
作者: 十六夜櫻凜    時間: 2019-11-14 17:18

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住
作者: KT4135    時間: 2019-11-14 17:21

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:18 發表   
+ J& _, x: \2 U' Y- ?4 i9 I  M

}: M' e2 E: F6 [1 M- F' y9 [1 A一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係
2 A/ W5 {* m4 `9 @) Z! v體驗到女仔去游水要去廁所有幾麻煩
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-15 00:20

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 17:21 發表   * e6 m% m7 u0 q+ |5 S8 R$ a: h

. n/ O( v+ P6 y$ A6 j體驗到女仔去游水要去廁所有幾麻煩
" f! s: X. k& k# b

9 E+ q9 O, ^7 _2 @, Y好似不是,有次女生說如果尿尿只會拉開就算
作者: misslady    時間: 2019-11-15 09:06

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-15 00:20 發表   
/ q" G0 c9 Z7 [/ R- {& p, K' A: X3 o5 T  H, }5 [6 S5 T

; n  y( x9 W/ l! G- N好似不是,有次女生說如果尿尿只會拉開就算
2 u' g/ D: ^0 T$ E: W
! M) N8 n6 A( Q  S9 e是不是, 忍不住  (*^o^*)
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-15 11:49

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-15 00:20 發表   ; b0 s- M7 n' |$ s* s2 ]! q
6 `3 q& D7 J9 z+ a. |

$ U% m* Y  g0 O7 ^# H  ?好似不是,有次女生說如果尿尿只會拉開就算
- d& h" S" {- f6 _8 _9 [: T2 F
所以我比較鍾意防晒泳衣長/短袖短褲平腳款
. G/ d" i8 Q* ]+ Y有一次去我游水入到廁所咁岩有個好細個既男仔入黎但無用廁格 本身佢件泳衣濕晒好痴身, 然後見佢好辛苦咁幾乎係我隔黎成件除晒先解決到 7 y  H8 Y8 E% Q7 o4 o
到自己著泳衣當底衫褲出街真正體驗到  真係好正
% t. [7 o2 f, I! |+ z! ^" D
- U0 n  b% g$ K: W, }  S1 {[ 本帖最後由 芭蕾小精靈 於 2019-11-15 11:50 編輯 ]
作者: ckk49    時間: 2019-11-15 17:59

如果穿泳衣我會推蛋入腹先,之後再向下收,我試過穿一件頭泳衣(有裙款)去私人屋苑游水,去廁所還是打橫拉開去尿
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-16 04:13

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-11-15 17:59 發表   , e  a8 e% q+ a3 U$ C) ^
如果穿泳衣我會推蛋入腹先,之後再向下收,我試過穿一件頭泳衣(有裙款)去私人屋苑游水,去廁所還是打橫拉開去尿
' u2 p7 S; t" w% g

; f  ]. a4 l% U' p: v, i是這種收藏方法嗎?
8 {9 r: D7 R5 C2 ?" x2 o. Zhttp://kokan.tvlife-net.com/0008.htm
作者: ckk49    時間: 2019-11-16 10:13

是的,平時出街也用這種,習慣了其實膠水也不需用,穿內褲也不會移位
作者: KT4135    時間: 2019-11-16 16:02

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-11-15 17:59 發表   ) u! S  A% W( _8 G
4 j, p- n" s4 v. p1 X4 `" _
著去游水咁勇
作者: KT4135    時間: 2019-11-16 16:03

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-15 11:49 發表   
8 ~* b+ y9 n$ U$ S. z1 A. f5 Z6 t( L: V9 h# k. y1 d
所以我比較鍾意防晒泳衣長/短袖短褲平腳款 $ [2 R) C$ c5 d' z4 ^+ o- J
有一次去我游水入到廁所咁岩有個好細個既男仔入黎但無用廁格 本身佢件泳衣濕晒好痴身, 然後見佢好辛苦咁幾乎係我隔黎成件除晒先解決到
  l- O& u+ W- w到自己著泳衣當底衫 ...
, a- T$ E$ M. `( o
如果件泳衣係後拉鏈咪仲麻煩。。
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-16 17:36

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-11-16 10:13 發表   & D; R/ F+ @4 j% c* n4 s
是的,平時出街也用這種,習慣了其實膠水也不需用,穿內褲也不會移位
# W* O* o2 N5 [: @$ S  g7 o) R/ X; O% v6 Q5 M
用那種膠水?一直找不到適合的
作者: ilsilk99    時間: 2019-11-16 20:43

在自拍時要搭絲襪向下擺這樣靠絲襪及泳裝壓著就硬不起來 ,正面看起來很自然
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-11-17 12:43

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-16 16:03 發表   
7 t$ w0 W7 T, q  o- w1 y/ P! _
$ k8 @% V% s! O  g如果件泳衣係後拉鏈咪仲麻煩。。
0 c+ k( l1 h! w; f+ ~, M! P
應該係啦
" T% X4 `0 d7 L/ H3 H- m個次睇住個細路係我面前幾乎裸體先去到廁所都幾難忘, 因為佢一反件泳衣落黎重到幾乎成件跌到落大脾
/ w& G/ w+ n3 r# b
! u5 i  H8 B8 Y" K4 G; f[ 本帖最後由 芭蕾小精靈 於 2019-11-17 12:55 編輯 ]
作者: 火狐子    時間: 2019-11-17 12:49

收好左拉<( ̄︶ ̄)/
作者: mizugi2018    時間: 2019-11-18 00:44

引用:
原帖由 火狐子 於 2019-11-17 12:49 發表   : M2 i) s# a( B5 W" P- u% ]
收好左拉
0 u# V/ T  I6 R8 V8 q
  F, l6 C0 s# |6 q9 e, e這是膠紙還是膠水的效果

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0