標題: 提醒: 太窄的內褲會影響健康 [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 2020-2-18 13:56     標題: 提醒: 太窄的內褲會影響健康

提醒: 太窄的內褲會影響健康  q7 @+ a3 R% y' M
不要因為一時的興奮而損害健康.3 y, |0 Y( k8 `: s: T
' x1 h* I  p% [7 g
以前我試過穿女式內褲. 後來感覺下面生左個瘡或者瘤. 之后無穿了.
& R8 a4 k3 z% ^0 A淘寶有些內褲係女式但size是男性. 這都好d.不會令下面太緊.
- {  O: s- {$ W3 }" q7 \; b! J, C0 R6 g! P1 [* c/ f8 ~
宜家我接近40, 近來感覺腎有d唔舒服. 可能是平時自慰太多. 宜家都驚緊.
作者: 心若詩意    時間: 2020-2-18 15:00

戀物癖太重影響心理健康。
作者: 心若詩意    時間: 2020-2-18 15:07

戀物癖太重影響心理健康。
作者: joey221    時間: 2020-2-18 17:46

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-2-18 13:56 發表   
) e6 @, |9 F2 p* l提醒: 太窄的內褲會影響健康
7 Y2 ?6 a0 C' [' B) z5 C0 b不要因為一時的興奮而損害健康.0 R  P$ b& F( ]" M" C' p

. W/ m" L$ U8 t2 V9 @以前我試過穿女式內褲. 後來感覺下面生左個瘡或者瘤. 之后無穿了.
# N; a/ y5 [  o0 H3 t' A6 N淘寶有些內褲係女式但size是男性. 這都好d.不會令下面太緊.% @7 j4 c8 s0 u5 I, M( @# y6 V

$ e' l7 Q& d/ R! P2 h宜家我接近40, 近來 ...
/ z& ^. `  a$ C6 Y( T- d
  S' S* z4 m3 U4 Z其實我下面,也有些小問題
+ ?/ ]2 H9 {2 t& A但是為了另一半,也冇跟他說
作者: siumeci    時間: 2020-2-18 18:23

我天天穿女内衣褲無事
作者: watergap69    時間: 2020-2-18 20:47     標題: 回復 4# joey221 的帖子

可以分享一不是甚麽問題呢?
作者: angelalee    時間: 2020-2-18 21:04

問題是指內褲太小,還是自慰太多?
! D7 ]: C3 s, ?2 W8 G, }' q另外想知下面出了什麼問題?
作者: brabrabra    時間: 2020-2-18 22:38

自漬太多,或者之後立即沖涼,容易傷腎
作者: cecichan    時間: 2020-2-19 01:43

引用:
原帖由 angelalee 於 2020-2-18 21:04 發表   
4 b2 k2 F( L- ?' C0 |2 F7 c問題是指內褲太小,還是自慰太多?0 P: f; Y+ b- k$ Z: ^
另外想知下面出了什麼問題?
) T; j3 d+ f& E- [/ D
/ n0 L2 P4 |9 C我覺得現在我主要的健康問題來自過往自慰太多。不過都想帶出內褲太窄都會產生問題。& G. y. M  {+ [+ C* e: P
在我感到內褲太窄影響我的健康時,已基本停止長期咁做。) y, r/ q9 M+ h$ R3 ^% W

$ o5 ~& v9 f9 U$ x* ^7 j) Q5 T我講講我以前係點開始穿女內褲。由於唔想比人知道,我穿女內褲只會在睡覺時做,我是因為果種壓迫感同埋覺得同女仔做同樣野而喜款的。8 I. J/ j4 R: a& p4 w
其實次數都唔係好密。因為我只會在有少少性欲和不自慰的情況做。不久后感覺我的痔瘡是嚴重左,當時無覺得關事。(這個也確是未必關事的)
& U: T# ?/ r. m( h7 J/ `不過過一排后,我下面袋果個位置生左粒野,好似痔瘡咁,不過按下去不會痛。 咁我意識倒可能關事。 無著一排,粒野開始無野。
5 ]/ _  |% k; B3 d5 {/ q- E* F9 k. a. X% G9 x
跟著一排后,我又開始番穿女底睡,因為還是不太肯定係咪關事。之后又真係出番粒野。之后又停左穿女底。 跟著又真係慢慢好番。3 M8 ~9 r$ z! U* S% Q( R0 D& d
所以我覺得穿太緊的內褲會影響健康。 其實在網上也找到穿太緊的內褲會影響健康的話題,不過未必和我的case相關。1 U' @( {. U1 ]
/ h' e  W; G' z/ y0 V
而我宜家的問題係,大約以下
0 G+ i- q/ A  G, v4 L( i! E5 x1. 最近二個星期都感覺到個腎有d麻,感覺個腎好似會跌咁。老實講,有d似按邪骨射精后,仍然被女整d精出來果種的辛苦.朝早和深夜比較明顯。. y( Q( ?; ]  ?* o. K# E- ]
2. 我平時一兩個星期都揼一次正骨的,美容院body果種,個技師按我近大腿淋巴位置,我直情麻到要避開,以前我唔會咁的。$ ?" I" L0 P% ~0 o+ B4 Y- I1 x4 L
3. 尿多泡。我試過買試紙check,1次蛋白正常,1次蛋白好高。, ]8 l# S( b/ ~; p
4. 醒果時,雖然有尿但沒有勃起的次數多左
* S. Q2 Y+ Q. \. M' a* c# H; q; h
我主要懷疑
/ y3 p) r3 e0 O7 a1 ~& N9 W1. 以前自慰次數偏高,約一星期4次不定,有時日日1次。 / e2 \% C1 `. u
2. 同埋最近成日飲d其他飲品(運動飲品,紙包飲品)代替水。; i6 S  J! O% K
3. 壓力大,(炒股)
; {- L  L% h) k$ `- P% v5 m4. 夜訓,(1,2點前都訓唔著)' n$ b. Z+ F; v3 G
我已預約左28/2 body check, 希望無事.
% P+ n* s, g" `, Q# ~
! y. R; f: d* T3 @( {/ m5 X[ 本帖最後由 cecichan 於 2020-2-19 01:53 編輯 ]
作者: longgraxx    時間: 2020-2-19 02:46

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-18 17:46 發表   6 [2 A' _9 ?( L$ {8 z& D3 N

" h" k* ~/ K/ A5 B; I+ N8 \  y1 E; |2 f+ Q7 W) e
其實我下面,也有些小問題
" K' O" g% l( v但是為了另一半,也冇跟他說
$ U# T; P6 e9 E
* T( x3 P. U9 a8 R+ N& Y0 ]9 ^% v因為太緊?
, E. C! ?, l2 g% o我而家日日都著,連返工都著, 唔好嚇我
作者: JoJo1217    時間: 2020-2-19 09:54

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-2-19 01:43 發表   ( F, ~* ]0 v3 _! y& ~

5 S+ I5 W8 m- }8 M/ C! t# v1 q8 u
, W* ~; }' d3 ~我覺得現在我主要的健康問題來自過往自慰太多。不過都想帶出內褲太窄都會產生問題。2 \  ^  T2 ]8 B1 z# N/ B# u/ q
在我感到內褲太窄影響我的健康時,已基本停止長期咁做。
- _. v: Y0 D/ [- q7 b# f% k9 K7 m; `+ k
我講講我以前係點開始穿女內褲。由於唔想比人知道,我穿女內褲只 ...
' c: |6 t4 g; `2 W- ?希望唔係淋巴瘤0 @% y+ }9 n! P# ^$ Z( r
祝福
作者: angelalee    時間: 2020-2-19 11:02

我沒有著返工和睡覺
+ U7 F3 L. V( U. z! E1 K& ^你買的內褲都是比較大! f$ B* V4 K! ^- X1 m8 Y; H. {( Z
甚至比自己平時的更舒適
) |9 f' s1 ]* p( O, Z大家會唔會因為款式問題而買一些比較細小的內衣褲?
作者: ll_    時間: 2020-2-19 12:59

會有咩問題??
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-19 14:20

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-2-19 01:43 發表   
" t6 U& K9 z/ O  t8 E+ G& H; b9 A8 _1 u2 y& X3 W& R
( O8 I. J. D9 ~
我覺得現在我主要的健康問題來自過往自慰太多。不過都想帶出內褲太窄都會產生問題。$ i4 z8 g& s% Q3 M1 N5 ~0 t8 d
在我感到內褲太窄影響我的健康時,已基本停止長期咁做。" K8 d+ e1 M, @: @' S

$ \1 y. l! z8 V- R5 a我講講我以前係點開始穿女內褲。由於唔想比人知道,我穿女內褲只 ...
建議你睇中醫調理下,仲有戒甜飲同壓力大既野,傷肝腎麻煩,仲有唔可以J太多(雖然好難....!)
作者: ngyl1394    時間: 2020-2-19 15:06

其實不穿女裝內褲, 只穿男裝內褲太窄也會危害健康+ x3 I6 H* p' w' _
不太關女裝內褲的問題
7 O2 `! D8 p/ P( U# x+ R( v不過好多brother初始穿或買的時候不知穿什麼SIZE
. I) L: I% i( S- f所以提議先買一條, 平時男裝穿什麼SIZE的女裝內內回來嘗試
( C$ V4 _: M5 V+ O' Q% l1 @如果覺的窄就表示買大一個碼 for example:
0 X! j  [/ L7 s; \  P平時穿是M碼, 但有點窄5 Q2 f/ e! p* @
這樣就要買L碼
作者: cecichan    時間: 2020-2-19 21:03

或者在一些出口店買, 通常是for外國人size會無咁窄.
  B2 }8 }0 T1 z/ d1 V7 H; z  u
引用:
原帖由 ngyl1394 於 2020-2-19 15:06 發表   
, M  ~$ h+ O! p) G* z& f其實不穿女裝內褲, 只穿男裝內褲太窄也會危害健康
3 c& X1 n% T, ?' K: I不太關女裝內褲的問題- L( }+ d3 n0 p  w! v4 h) {1 t
不過好多brother初始穿或買的時候不知穿什麼SIZE9 E( Q: O' _+ w& z0 m
所以提議先買一條, 平時男裝穿什麼SIZE的女裝內內回來嘗試. R- s" F' M, N; Y
如果覺的窄就表示買大一個碼  ...

作者: 1677    時間: 2020-2-22 14:00

我覺得無關係。/ Q* f1 Q) U9 n, t
- h/ M: K' a* U/ D4 x6 ]3 C
雖然女底會窄少少,但可以買大一個碼,而且女底比男底有彈性,我覺得更加舒服。
作者: joey221    時間: 2020-2-22 14:19

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-19 02:46 發表   8 A: A' P. O( S1 P

4 e3 v& \8 @# t4 i: |8 [  F6 r6 v' v: p0 F9 z5 F$ |: O# s
因為太緊?9 N+ a0 T  }, e2 @. v2 i: `
我而家日日都著,連返工都著, 唔好嚇我
5 }7 d6 C# L: k/ K' V6 Y2 S
6 c7 d6 \2 H4 A
可能每人身反應不同
作者: lz001    時間: 2020-3-18 22:35     標題: 回復 1# cecichan 的帖子

著啲有彈性
作者: lz001    時間: 2020-3-18 22:36     標題: 回復 19# lz001 的帖子

唔好著100%棉質,試下著95%棉 5%氨綸質地
作者: maria-ng    時間: 2020-3-24 16:47

我習慣左穿阿婆底褲,不會緊..........

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0