標題: 女人急尿忍尿會性興奮或高潮 [打印本頁]

作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 11:49     標題: 女人急尿忍尿會性興奮或高潮

女人真係好易性興奮  
! L+ X, V1 {9 N. a7 b4 t0 G# `一班台灣女仔玩忍尿性興奮,原來好多女仔回復都有咁玩 % I5 r' d; z, \& ?

5 u2 j6 H( i& A7 x$ q2 ~0 E尿急憋尿會興奮* |% x, {9 L$ x4 P6 @
https://www.dcard.tw/f/girl/p/228380665
  R1 Q) j9 R; `) _4 I% R
( D" f! |* Y; b7 ]大概在去年夏天的時候
  }, e0 E/ C4 J+ T7 ^* @' L0 U0 ?有一次我跟我男朋友一起出來玩  }4 K$ l' J4 [, U
回家的時候因為喝太多飲料半路上就尿急了
+ d( t9 e6 F$ s  A9 Y$ o然後回到他家裡
( t. w  n3 C8 w& c5 @我在門口等男友開門的時候我真的急死了
) u% N$ l" p9 n  V我是真的超急的
3 D: i& j- s, T7 E( R那次我還穿高跟鞋憋尿超難受的$ m. v9 k0 S, |. W2 |8 i9 W9 K
門一打開我走進去時0 @2 C. ~2 ~0 d  i
我急著想直接衝去廁所' D" x+ K, @/ m4 S: v/ W
我男朋友突然就從我後面抱住我不讓我去廁所5 p! d* ]! l& H6 U# h
我的身體卻被他控制住被他抱著緊緊的讓我身體都不能動& c( M  e# a3 s+ H- @
然後我就憋不住尿下去了
+ n& {# n1 W, U3 R像大洪水般的整個潰堤完全控制不住
% T6 y& j& G* b那次我穿的是連身短裙跟褲襪
! \! F- M- J+ e% ?: }0 n! E  L. {尿水整個像瀑布一樣流下來
. n- c) k6 F' T, d他就蹲在我的屁股下面觀賞9 g1 C6 Q) a4 t
還把我裙子掀起來看😂- M# l; _7 q2 _$ m( d& @
那時我也興奮了3 V0 \- {0 {2 m! p! @4 N- v
我的高跟鞋還穿著沒有脫下來就尿了
6 U# u0 i: z9 \1 e7 E# r8 D我的內褲絲襪從屁股到小腳高跟鞋全都濕了
, y$ X% r& w/ N' q+ ]( Q# ?地上一整灘都是我的尿5 k* S. {5 b4 x9 W" ?& L- V
我尿完了之後他很貼心的幫我脫下高跟鞋
! I  }5 d" m4 O1 }( E3 y" O接著他卻又把我的褲襪脫下來還一直聞我尿味
0 K( ?- F  ^8 ?# Y% s& g9 |3 l$ K  d感覺他很貼心又有點變態😂' q( I; h* Z- M8 v, _8 H* j
之後我每次尿急憋尿的時候就會很興奮! L% Y$ Y" E$ ?& [3 c* A4 z
憋很急的時候他的手就一直摸著下面% y+ E' Q2 v0 z: o5 n! |( @
我有時候自己一個人的時候還會灌很多水喝自己玩憋尿* m; l; J7 m% ?/ S. ]& E4 q
我自己也不知道為什麼欸😂0 q! c% l7 O& x7 O) h* j% j$ J
其實我是從我國中的時候就開始自己這樣玩了😂0 ]$ t. P) M$ i
有時候尿很急的時候我的私密處就會開始濕了很像性興奮的感覺
4 Y1 |: {8 I& l$ f很急就雙腿夾緊緊屁股扭來扭去的多有刺激感啊* @: T; }+ L7 U; D; J$ [
要尿出來的時候會更興奮
( C3 u. v1 N3 f# Q0 ^6 A# s然後就憋不住尿下去了內褲濕的感覺好爽好舒服啊😂. F4 k' R+ Y' B0 k2 O) `( a
& D/ {. g, {- M( H. g
各位女孩們妳們有人也跟我一樣的嗎😂😂😂
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 11:57

日本都有呢類題材 & \+ F# F: O3 q$ f! I1 G  l" N
https://www.xvideos.com/video47553159/sl-189-02* M7 f* T% H( O9 Q9 v7 o
https://www.xvideos.com/video47453105/sl-189-01
! X- R7 y) B3 l9 _# y! o/ ohttps://www.xvideos.com/video53365213/5_angles_splashes_4
# N1 v, U/ E  w5 p/ {# xhttps://www.xvideos.com/video43517959/nice_pee_scene_1
- ~! w, M1 H2 ?: }; Q2 K: v$ Z2 k9 c9 \
作者: andy99810    時間: 2020-2-20 12:25

真的嗎?真的是第一次聽到這種趣聞
作者: angelalee    時間: 2020-2-20 16:05

男人會唔會都係咁?
作者: pantyhosemancc    時間: 2020-2-20 16:46

第一次聽這種講法,謝謝分享!
作者: joey221    時間: 2020-2-20 17:27     標題: 回復 1# xrm6013s 的帖子

看到文字,我己興奮
作者: joey221    時間: 2020-2-20 17:28

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 11:57 發表   5 I& p$ E6 O/ ?0 o/ ~! D5 m: H6 b
日本都有呢類題材
% F# q7 R0 \9 b$ m+ E; Uhttps://www.xvideos.com/video47553159/sl-189-02
7 n5 l3 P+ Y5 y( u% Nhttps://www.xvideos.com/video47453105/sl-189-01! C1 u( H. v6 N0 E* J9 ]
https://www.xvideos.com/video53365213/5_angles_splashes_4
2 A% ^. P0 P0 P5 B1 o* q6 phttps://www ...
  t) f- M1 ?, F1 l: B# P3 A2 v

* a. ~% g0 R8 Z- ?, O2 v慢慢每段細看
作者: maria-ng    時間: 2020-2-20 17:41

我只聽過女人忍尿能力低
0 _& J+ u4 @' T: O+ L, s容易小便失禁
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 17:47

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-20 17:28 發表   
& j# L' [) N4 y% B4 q  n* O5 s2 O. D' C% O
5 c1 v9 h4 A. W- q
慢慢每段細看
睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 17:49

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 17:41 發表   
& C6 _; X$ x  \* H我只聽過女人忍尿能力低
3 b% h: Z2 N/ d, {9 A+ x容易小便失禁
我都係今日先知忍尿都會性興奮  D女仔玩到尿道炎都仲想玩
- C. A1 ^9 i0 ]; d# z
! R$ _% ^1 G6 e3 A9 q[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:50 編輯 ]
作者: xrm6013s    時間: 2020-2-20 18:11

仲有, 我今日睇左好多toilet cam, 發現原來好多女仔痾完尿著返條底褲就走人, 完全唔會清潔, 所以點解女人底褲都好重尿味
作者: joey221    時間: 2020-2-20 18:48

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:47 發表   ( C- b3 }! M, d5 G9 C
睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
4 D$ o' X7 A" s/ N! \% U! W
& @% I; O1 I5 p. U
好好看的片
作者: wammaw    時間: 2020-2-20 23:20

超好玩超喜歡!
* C! H( K! Q7 c4 d從內到外都尿濕暖暖的大滿足
作者: siniansinian    時間: 2020-2-21 11:41

这就是所谓羞耻的兴奋吧
作者: 1677    時間: 2020-2-22 17:03

上完xvideo, 真係停唔到
: A. g6 l  x% H7 T3 d
1 h+ q( }  M5 e9 ~0 ]  ~- \見到另外一段片,竟然可以兩個女同時用同一格一齊小便!' o$ ~- R) a0 O' S) S2 Q
https://www.xvideos.com/video47357581/bizarre_asian_babes_pissing3 l, w- Y' n2 c/ ^; U6 F9 x8 w
高難度動作!
作者: joey221    時間: 2020-2-22 17:20

引用:
原帖由 wammaw 於 2020-2-20 23:20 發表   
. x+ d; a- o+ a) b. ?超好玩超喜歡!
4 e/ z9 ?. U; J6 Z3 p' s! C從內到外都尿濕暖暖的大滿足
7 s4 t/ A! ?: w/ d4 e$ _+ u

# r) B- h; Z6 M4 ]) L# Z3 H我喜歡另一半的精子, 在我肉洞和內褲上
作者: joey221    時間: 2020-2-22 18:25

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 18:11 發表   . p. h/ A# A- }, B; v7 u
仲有, 我今日睇左好多toilet cam, 發現原來好多女仔痾完尿著返條底褲就走人, 完全唔會清潔, 所以點解女人底褲都好重尿味
8 L  |- w9 V" _/ G% l7 q/ c
5 Q1 w5 {  @8 m& J) _( \9 U  S9 P6 Z有些女仔會加護墊,也是有用!
作者: joey221    時間: 2020-2-22 18:36

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-2-20 17:41 發表   
. d  Y, @& R& y我只聽過女人忍尿能力低- `) ]+ |* U: y( u- H
容易小便失禁
3 Q, j- H- A, ?' I7 L$ z8 u7 l2 L$ X% }; [# C: r. [, t
我有多次,被插至急尿
作者: maria-ng    時間: 2020-2-23 07:49

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-22 18:36 發表   
0 o4 w" n# A3 J. U5 S
0 k& r- ]% ?* {* m* A* @
8 {6 L* [6 _5 j1 V# V9 X5 F9 S* u我有多次,被插至急尿
# ^- H2 S$ X4 l& ]& n3 k
我只有被插到射精..............
作者: 校服收藏者    時間: 2020-2-24 18:31

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:47 發表   
& r5 m4 T4 J8 Z3 O% b( L" }7 N& v" I睇埋呢條仲開心,廁所地震迫D女仔賴尿    https://www.xvideos.com/video29104733/japanese_babes_pee_soak
- ?* x' l/ h" N) n& F5 \( f
6 Q# P& Z+ S, g/ X7 i" G) a著裙都還好6 C! K+ h5 s( m4 v, D" W' F: I( t
有一個著褲我都唔知佢點走出街
作者: joey221    時間: 2020-2-24 20:18     標題: 回復 19# maria-ng 的帖子

我洞子仍有奌累
作者: krystalok    時間: 2020-5-30 00:48

有d女仔真係會急尿時易d high
作者: wetsissy    時間: 2020-5-30 03:34

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 17:49 發表   4 @9 i$ d: }. A+ f8 J7 h0 v
  我都係今日先知忍尿都會性興奮  D女仔玩到尿道炎都仲想玩
7 s9 f/ O8 [1 k. R, \9 e& B+ ]% V& ~3 \! E5 o
其實男人急尿忍尿都會有。我既性啟蒙就係小學果陣忍尿忍到瀨尿。瀨尿果一刻尿尿噴出黎既感覺,好似高潮射精一樣爽
5 _9 [7 [# h( m* A4 ]$ l+ R
) I3 v( e0 ]+ _. R5 P自此我每次想興奮果陣都會忍尿自慰,有機會慢慢玩果陣會著女裝底褲同絲襪,玩自慰瀨尿
作者: HKReindeer    時間: 2020-7-29 17:59

第二樓既影片好明顯就是假,片中個D日本女點會咁樣屙尿嫁
$ j7 b+ e9 u3 }* U- g2 m2 ~- \- e$ T3 F! e) u
就算真係忍唔到,起碼個蹲廁前後點企都識分下話,
) Q+ Q! D5 f! k( h0 O/ a5 z7 W6 I8 f* ^* ]) R+ y/ v3 ?- o
睇完個D日本女對蹲廁根本都仲未識分,同時為了解決女性這種情況就會有M巾出現
8 w! v' y' U7 q
" L8 R$ N& _7 Q0 ]M巾的確很神奇,就算真係忍到失禁(瀨尿)都好,M巾都幫女性吸晒佢,# L6 S6 d5 ^# {

. A( A& K0 M$ _- v& A5 m7 o7 i: a不過雖然M巾幫女性D尿吸晒佢,但個張M巾都要間唔中要換一換佢,
) C, _+ L( T% B4 O' F, G
: J. _; b$ C8 K. B* X否則焗得耐女性私處有機會發炎、不便...等等之類,
$ j% y# Z8 I9 u% l
4 ^' N2 I. m" A1 M2 a/ e+ p4 f同埋現實如果真係女性著住高跟鞋去廁所大部份都會選擇坐廁,因為坐廁會比較方便,
- ~# _; |, y1 y) x( g: H1 S+ J# G; y9 g$ ?
就算廁格係蹲廁的話,好多女性都會脫左高跟鞋黎屙屎屙尿,唔會著住黎屙屎屙尿
3 g) B. o8 o. ^
4 d! |, Q, o: i同埋提提大家女廁D地板係比較乾淨男廁D地板好多嫁,仲有現實中女性係著住絲襪高跟鞋的話,
/ G) ]1 D, N' B* s: V$ b
, g$ g  L3 s) E5 M5 e0 M- q手袋裡總會有一包後備絲襪、M巾、化妝品...等等之類不時之需
% K6 `7 s+ V; q. {1 N- M" p0 l& F) f- w- k$ U7 N+ z: Z3 \  J9 _! |# h- q
作者: Eva0313    時間: 2020-8-2 00:10

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-29 17:59 發表   
( m0 ]2 o/ o* H第二樓既影片好明顯就是假,片中個D日本女點會咁樣屙尿嫁
! m9 G4 T; `2 X- }+ l' P+ E3 t6 b& K0 e8 I
就算真係忍唔到,起碼個蹲廁前後點企都識分下話,# s8 ]8 Z1 O8 \

3 R! U/ Y! E) z8 l4 h睇完個D日本女對蹲廁根本都仲未識分,同時為了解決女性這種情況就會有M巾出現. u3 w( B. H( M* X! {, ?" E
& F9 W2 @! X" H* \9 H" R9 e1 u9 u
M巾的確很神奇,就 ...
, I3 D0 j: A% [+ b* _' d" E女人的話就算係坐廁都儘量會踎住咁用,好似係。同埋m巾吸都係吸到好少嘅啫,真係吸到晒就唔使有尿片啦
作者: HKReindeer    時間: 2020-8-2 20:22

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-2 00:10 發表   7 x+ j- L5 O# N, o1 y. ]/ F' u1 s: x
2 ?3 Y! N5 t  V2 K
女人的話就算係坐廁都儘量會踎住咁用,好似係。同埋m巾吸都係吸到好少既姐,真係吸到晒就唔使有尿片啦
$ m* k" t; ?! @, P* d  i/ A0 M8 J" t! J7 D, T  \

( e6 `* [4 }9 X5 F! }0 i8 b) X; `- T
# R+ E; l4 ]- N; A其實你分唔分到點樣為知係坐廁和蹲(踎)廁,坐廁其實就係馬桶式坐廁特徵就係會有廁所板比你坐落去,! A3 s* m8 M, F+ M
) s2 A) j9 G! y- |" ]8 X, K! l1 F
而且蹲(踎)廁就冇廁所板,係要你自己用雙腳hold住黎踎住個廁所坑黎屙屎屙尿,男性用踎廁就會方便冇咁辛苦,
0 S8 L' [# \1 W3 z( J& d/ ]- q/ c4 V8 ~2 F5 E4 N# ~! `# T) c0 |
女性就會比較麻煩或者唔方便,同時坐廁係冇乜需要踎住咁用,只需要坐落去就黎屙屎屙尿,; k7 I0 B; x" w+ R, G6 X0 K
3 m8 S+ `# q; l- c- a
至於M巾方面,依加D M巾其實已經好多元化,例如: 你要舒適會有舒適M巾、你要吸水力強也有吸水力強、) r3 l/ m  `4 c

- P! P' e0 |! `; I你要特薄也有特薄,所以m巾唔至會吸好少既,當然啦女性下體係凹既,用起M巾上黎自然好似痴醫生膠布咁密封+ P: l" F+ ~4 J( S2 ?8 d
* ^9 o# ~2 J; u  ?! A
但男性因有JJ既關係就算用M巾點包住下體,男性既下體都唔會好似女性下體咁包得咁密封,JJ會成為阻礙,1 d$ F2 O) g; S! z/ C3 X
0 o3 X8 ~' V7 X0 `
所以你用男性角度用M巾自然會吸好少或吸唔到啦
. n$ ^9 _7 s: N  g1 A) ?
, P3 x. r! C) _8 b' g) e2 q/ j[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-4 15:05 編輯 ]
作者: Eva0313    時間: 2020-8-3 22:05

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-8-2 20:22 發表   4 L+ H/ [: v/ N) j/ K" H4 l
[quote]原帖由 Eva0313 於 2020-8-2 00:10 發表     p/ }. B4 b+ j+ F0 j
  |, `2 o2 }: m

' l* k& M4 q) F; s+ H' x& T其實你分唔分到點樣為知係坐廁和蹲(踎)廁,坐廁其實就係馬桶 ...
7 Y% _( j# s$ N3 Y# N5 i- o其實個問題係公廁座廁啲板好多都好污糟,乾淨少少嘅都叫做可以舖吓廁紙坐落去,太污糟果啲寧願好似坐無影凳半踎半坐咁去用
作者: aimyon    時間: 2020-8-3 22:27

瀨咗就有排清潔 都係正正常常高潮好過
作者: HKReindeer    時間: 2020-8-4 13:32

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-3 22:05 發表   
, \) @$ M6 y$ c* U; S
1 D% q7 p: S# c7 z( R其實個問題係公廁座廁啲板好多都好污糟,乾淨少少既都叫做可以舖下廁紙坐落去,太污糟果D寧願好似坐無影凳半踎半坐咁去用
) ~: Y0 z' f, h& m7 X

2 D, Y, r, d6 \. U+ h) Z  z, j1 X3 X! ~# r; I- C6 P; X

! s- ~7 l4 e/ Q, e1 f, G9 h8 Q
; I' J1 X+ P( c1 H如果你連公廁都講埋出黎既或搬埋出黎,就真係冇野好講. A) B6 E7 S3 B1 \' n% K4 V

" J3 @. u& T1 g; ^但現實中的確會發生,如果係咁既話,我寧願忍住去商場裡D廁所屙屎屙尿好過
2 O1 w# A3 e3 L* C* }% t. v' s
8 o- |! `. G: \) r但你可能又話,如果真係忍唔到、現場環境冇商場呢!急住要去呢!+ _9 ~8 F0 B' y8 {  r7 }( N
4 |3 @( s' @, p) ^1 C  s
如果你下下你都諗到咁偏,揀左揀右都咩既 咁你真係唔多了解女性/ x6 S! H- s$ u) n- ]. b6 C* P

- n4 f0 Z# ]* s8 p/ Y同時唔怕再講白D,白到唔可以再白,
7 q7 F0 c' g, V1 T/ B) U
* ~/ ^, `$ u* r9 A7 W* ]) a就係:「女性都會忍到屎屎尿尿,但冇男性忍到咁耐,
1 N  I- X; p1 j/ v/ ?9 y
4 I; u& [! X" g& W, Z2 u4 `            唔係真係急到就黎瀨先黎屙屎屙尿搵廁所,同時唔好將AV情節睇到入晒腦啦
/ \* A2 a6 ~2 O, R- |$ f( x, O+ H2 G6 V7 c, I5 i
            現實中女性一有少少尿意、屎意,就需要去類似商場搵廁所嫁啦」' h5 |" F3 r6 v$ ~+ l
, j" h' o  k& x! M
) {! I5 [: K% X7 e3 I4 P
同埋我點解咁了解,我都係睇返黎,從然自己身上慢慢模仿女性化% T, E8 e' k, n/ P
4 j7 W/ H% Q* x. d( i
例如:著住絲襪高跟鞋著足8-9個鐘(當然屋企冇人既時候或他們上班時候)、
5 [, o5 u# s7 l5 r; c7 }3 a8 z0 v3 A& D- T  b
        屋企去廁所都要著住絲襪高跟鞋模仿女性黎屙屎屙尿(當然屋企冇人既時候或他們上班時候)  `. i+ E7 s! ?

* e: f1 r9 o  _& D( u5 N0 v[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-8-4 15:10 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2021-11-19 08:23

引用:
原帖由 wetsissy 於 2020-5-30 03:34 發表   " ]- C6 s) l) H2 v+ L

: }# l$ E" u: a% D: q) V& i6 @" `8 X+ _3 }; T' {
其實男人急尿忍尿都會有。我既性啟蒙就係小學果陣忍尿忍到瀨尿。瀨尿果一刻尿尿噴出黎既感覺,好似高潮射精一樣爽
3 ^! m! M$ z+ ^- m5 `% z% `  ?' e/ T9 i9 Q5 H) n
自此我每次想興奮果陣都會忍尿自慰,有機會慢慢玩果陣會著女裝底褲同絲襪,玩自慰瀨尿: ...
6 [- K/ h: z) _
, W3 c9 ~. f/ f$ y9 G
好主意,外出時就不能
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-11-20 23:07     標題: 回復 1# xrm6013s 的帖子

嘩!這個真的第一次聽哦!
作者: silly1234    時間: 2023-11-28 00:19

某論壇睇返來,忍屎的通都係中意恥辱PLAY又或者被虐PLAY O既愛好者,男女應該一樣,忍尿的話女人會多一種意義,就係忍尿會壓迫子宮,忍尿係女性其中一種自慰方式

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0