標題: 英國購買的絲襪 [打印本頁]

作者: noel    時間: 2020-2-29 21:26     標題: 英國購買的絲襪

剛剛英國回來,立即分享下D戰利品先
作者: wahwahwah333    時間: 2020-2-29 21:28

作者: 2018    時間: 2020-2-29 22:26

引用:
原帖由 noel 於 2020-2-29 09:26 PM 發表   
; }8 r8 `; M# t; m: i剛剛英國回來,立即分享下D戰利品先
+ q5 C& }+ h( K; n. `9 `
2 W+ }& ~9 X& j7 z- @歐洲貨, 全部靚野
作者: cyw    時間: 2020-2-29 23:47

作者: cindyhk    時間: 2020-3-1 00:20

Pretty Polly 是英國大牌子。質量不錯。
作者: 陳玲玲    時間: 2020-3-1 00:42

英國買的應該不會made in china5 Z, E' Z1 M  }& J# i, x- W
話說我太太去日本買了幾對SABRINA絲襪,點知係made in china
作者: joey221    時間: 2020-3-1 02:59

引用:
原帖由 noel 於 2020-2-29 21:26 發表   
( s9 q/ [5 _$ S) U" Q剛剛英國回來,立即分享下D戰利品先
: r/ i# X' e. @0 G5 u. H
, e- f3 |+ B7 v1 K( V* w. x, g7 M  s好多珍品,我平日穿著是平便貨
作者: noel    時間: 2020-3-1 04:02     標題: 回復 5# cindyhk 的帖子

都未必架,早幾年香港有代理PP果陣,我都入唔少貨,而且亦有試過到佢官網入貨,但質量都係麻麻地,所以近年都好少買佢,不過今次買左對壓力絲襪就唔錯,質感好 soft,好舒服,壓力感亦算適中,而且特價入手只係廿幾蚊港紙對,真係超抵
作者: skyhose    時間: 2020-3-1 07:47     標題: 回復 1# noel 的帖子

wolford  
作者: m.eversmann    時間: 2020-3-1 10:22

作者: noel    時間: 2020-3-1 11:04     標題: 回復 6# 陳玲玲 的帖子

大型連鎖店的,都有機會中國製,去日本我都會看清楚是那裡製的,雖然中國制都有好著既
作者: 0920724799    時間: 2020-3-1 11:07

歐洲貨, 全部靚野
作者: noel    時間: 2020-3-1 11:12     標題: 回復 7# joey221 的帖子

我呢度除左 wolford, 其實大部份都大約 hk$25-30對,都唔係貴
作者: guyhappy9955    時間: 2020-3-1 19:15

Wow! 可以好好享受一陣子了
作者: 校服收藏者    時間: 2020-3-1 19:54

總共買左幾多錢?
作者: europantyhose5    時間: 2020-3-1 20:41

Oroblu 好著和價錢比 Wolford 平啲
作者: joey221    時間: 2020-3-1 23:39

引用:
原帖由 noel 於 2020-3-1 11:12 發表   0 |' T; P0 W8 v7 i) `
我呢度除左 wolford, 其實大部份都大約 hk$25-30對,都唔係貴
9 W5 K( S+ u1 Q4 I9 P# v( c

* L, h& P7 d5 z% |3 j謝謝你回答9 ^" F! g/ ~/ l; h( f4 J6 ~
我也是喜歡穿著絲
作者: noel    時間: 2020-3-2 01:13     標題: 回復 15# 校服收藏者 的帖子

Wolford 雖然喺 outlet 買,不過平既款都無晒碼,所以夾硬買左D無咁平既,就買左6百幾,其他就無計啦,大概在一千蚊內啦
作者: ngyl1394    時間: 2020-3-2 01:46

wow! 有好歐洲名牌子絲襪呀!
作者: misslady    時間: 2020-3-2 09:25

引用:
原帖由 noel 於 2020-3-1 04:02 發表   
+ [8 b7 ?" [9 J# {! F都未必架,早幾年香港有代理PP果陣,我都入唔少貨,而且亦有試過到佢官網入貨,但質量都係麻麻地,所以近年都好少買佢,不過今次買左對壓力絲襪就唔錯,質感好 soft,好舒服,壓力感亦算適中,而且特價入手只係廿幾蚊 ...
: O9 I# g! Y) Q; U/ y7 H
6 h- f6 ~, A4 Z8 f" n" p% y/ C7 H. I) X合 我們身材 ?. \% v% i' p: d: e

* [" e: c3 A* {" P5 Z3 T! [, |(*^o^*)
作者: 陳真    時間: 2020-3-2 12:17

FALKE 同 Wolford 好正 . [4 h1 L3 I: n9 d  D5 c* a, y" C
* `7 x/ b, @9 G+ i) r( F( l
Pretty Polly 一般

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0