標題: del [打印本頁]

作者: Carly    時間: 2020-3-15 02:29     標題: del

how to del the post?
+ H! O) E  }3 K. E0 a
0 ]* `6 M3 |' g0 j/ ^6 c[ 本帖最後由 Carly 於 2021-3-19 18:34 編輯 ]
作者: gila    時間: 2020-3-15 09:11

骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。
7 G% J3 s, w9 E7 n* w$ R1 x
% a* q' O; ^% ]; A, p% @CD的缺點:4 P( m" @; R* ]0 k5 \/ z
路姿,動作要學得斯文優雅一些。
+ ~0 ^7 e& Y8 }
. Y3 G2 V/ P1 b8 I[ 本帖最後由 gila 於 2020-3-15 09:14 編輯 ]
作者: Qwer1967    時間: 2020-3-15 11:05

作者: aliansex    時間: 2020-3-15 12:04

1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難) K% X, A+ ?! X  O
2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
7 E  l# v/ k  w9 e3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美+ m8 b1 O0 O* O: I( n9 |
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
作者: joey221    時間: 2020-3-15 12:31

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   + B0 Y* j( H8 a% b$ H! ~
CD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。. ~7 ~4 C( q9 k& f1 M. F7 C4 z
背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。
9 I7 ^4 i: T# ?; e, C. T2 W5 P! N5 O3 o- _( M( v& W) O- P& o  \5 U
最後發現只要加寬 ...
; T( D9 O+ g* [/ Z% y3 O5 u* f
( ?$ ?& ]3 c# }% j: N我的pat pat 不夠豐滿
3 H4 z: t% R! A/ `而我會穿著朿身衣,有時會穿著腰封
" k9 J' C$ s5 r+ _但是天氣熱時,很難穿著
作者: joey221    時間: 2020-3-15 12:36

引用:
原帖由 gila 於 2020-3-15 09:11 發表   
. _! [3 \; U, M, c2 L骨架冇得改,唯有用衣服去就人。CD總有缺點。 在追求完美同時,懂得學識包容缺點,是一種內在美。" j3 l- G" l2 ^8 T" t9 }
/ J6 D! E, E0 h6 L2 F$ w% H
CD的缺點:3 l& I6 N% e  ~# G. @
路姿,動作要學得斯文優雅一些。
( I0 P' b6 k( W- b* I" R. o6 K
* w1 E9 g$ Z+ V! n- C4 U$ T我外出時,會穿著鬆身奌衣裙
作者: joey221    時間: 2020-3-15 12:38

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-15 12:04 發表   
1 i% U% `& h) ^8 F" q9 v/ n1 u) O( _1.太大隻,女裝好難啱size,身形又太顯眼,偽街好困難
, _+ H0 N7 w! T; i2.foot太大size,太多靚靚高爭都著唔到
& A1 S3 Q, c+ I( ~* M3 r3.最近兩年發福太快,女裝身形不再完美: Y1 r9 p' Z9 e: j8 p
4.體毛,一d都唔中意體毛!!!!
) h% j# j0 x$ W$ x& B' ^
' k/ X5 U8 K, u( k6 X  @6 K6 n
这兩年,我也肥了,穿著貼身裙,也是會凸肚子
作者: Rachel    時間: 2020-3-15 12:53

身形變化都算....眼神越來越累/無神,跟十年前差太多,這個死症,無得搞
作者: lavina0127    時間: 2020-3-15 14:40

非常討厭自己的腳毛
作者: yuri8008    時間: 2020-3-15 14:57

都係骨架大, 身高。。。 偽街會好易比人留意
作者: Jeri    時間: 2020-3-15 15:35

我本身178高,瘦底,我手太長,我平時買開s或m碼衫或長嬲時,個身係岩,但手袖永遠都係短出現吊袖,買l岱睋臻吨f正衰仔就太大件,如果夏天短袖或背心會好d冇哩個問題,仲有如果買褲或半身裙,腰位岩,但係hip位永遠都係有鬆,會起褶,唉,有時就係咁覺得自己著極都唔靚而唔開心唔想再cd
作者: squirrel99    時間: 2020-3-15 16:53

年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 , e+ D* G/ r% S4 ]* Q4 O3 M2 |0 x
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形
8 j$ O5 b- |" I+ P" |  g
* z. }! G. T7 X/ L+ t' w* q3 L[ 本帖最後由 squirrel99 於 2020-3-15 16:54 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2020-3-15 18:23

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   ( Y# W) S* n% f' c( g
年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 ( K' _" d- p5 Q% \4 X/ _- Y
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
* r, `) ^0 Q( _5 f+ x- H2 o$ N3 P1 X! d# X3 [+ r
看你妹妹你
! w5 d/ n1 F5 s4 e: `& |& ]身材也真不錯
作者: Kimbs    時間: 2020-3-16 13:25

引用:
原帖由 squirrel99 於 15-3-2020 04:53 PM 發表   
( e6 ~% t8 Q) D* |9 F/ Y* T9 T年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮 6 M8 l: _) H/ h3 ]& D2 x$ d
開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
0 ]& O! D$ q7 C" |" I

5 D- q8 Q+ A$ z$ I  U3 Q$ i
5 T6 b7 z$ s* k( H& G那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
作者: misslady    時間: 2020-3-16 18:39

全部,都想改。
* g7 n8 h7 F6 M
( c! k. v: Q1 n0 D0 l. |3 ^2 E但現實,冇得改。
* \0 P' S1 L: \% p
: M7 R8 m; @$ o  V0 Y  W. X! a(╯﹏╰)
作者: squirrel99    時間: 2020-3-16 19:20

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-3-16 13:25 發表   
+ x! m  l8 x6 `( j3 z3 f8 N! Z
. e: a0 Z% m, `- F/ \5 j
1 m9 i7 r8 `# D$ b: n8 _% d
# Y1 J7 ~; r: {1 B; i" `& s那就當係女士們的 曱甴肚,都係一個好性感的部位!
2 K% M' X+ f8 [# k, W曱甴肚都還好 , 我嗰個應該係似啤酒肚
作者: 校服收藏者    時間: 2020-3-16 20:20

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-15 16:53 發表   
8 U/ j% n2 Y9 r4 l2 F年紀大三十差唔多到尾,皮膚粗糙唔似後生女仔白滑幼嫩, 尤其係手手腳腳, 所以我鍾意著黑絲可以遮掩下,但係手掌無得遮
' n1 f1 j+ g9 ~( s% A% Q開始中年發福, 剩係肥喺身,無左條腰多左個肚腩, 著衫突顯唔到女生既s 身形 ...
! p6 p  E1 s5 [. S

! I, Y* ~* U; X) I/ _100%認同5 o  Z  I! E9 Y* B0 ]! ?7 l: ~
再加埋我唔識化妝
作者: cicilam    時間: 2020-3-20 11:18     標題: 回復 1# Carly 的帖子

1、肩膀位
: u; Q6 m/ i8 x/ K0 y* U2、肚腩3 q  G; ^, M" ?& @& D$ C
3、大腿
作者: thong    時間: 2020-4-28 01:50

先天的限制無辦法。
作者: book3300    時間: 2020-5-4 02:39

1.太高,出街會俾人狂係度望
2 O- B/ h8 W! q: B0 l" s$ i* _2.腳太大size,好多鞋都買唔到
% }4 F" u. D( r8 @- ?3.最近幾年發福太快,女裝身形不再完美
作者: thong    時間: 2020-5-4 14:46

身型往往是最大問題。
作者: MissDoris    時間: 2020-5-20 03:19

引用:
原帖由 Carly 於 2020-3-15 02:29 發表   
4 Z! p# T) s  E! F9 X1 UCD多年,好多野因經驗都得以改善。唯獨背肌最難解決到。男仔身型一般都比較厚,再加上橫肩。
$ T8 s4 v2 m- |: o背形就顯得更唔似女仔。我試過着加大碼衫、帶長長髮。以為可以遮掩下,其實都係一樣唔理想。
0 ~/ i3 F6 P: O9 r9 r
7 I0 j: i7 R( \( b" h最後發現只要加寬 ...
8 h$ P; h3 b3 S8 j3 I' S5 a. S

+ v5 O6 S( ]; T$ p4 x咁女人都有横同肥嫁喎,你夠 Bebe Rexha 肥?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0