標題: 返工著襪褲 [打印本頁]

作者: ringo2ph    時間: 2008-4-1 08:50     標題: 返工著襪褲

而家日日都著襪褲返工...好正...! ?- M6 X, j' G6 ?5 `
可以享受襪褲帶來的感覺和舒適
4 s# V  R/ C3 S* N. r1 l& v
; T0 |# |  \/ E, F! I有沒有人好似我咁?
作者: 小軒    時間: 2008-4-1 14:32

我一時時 睇天氣而定
作者: Jay    時間: 2008-4-1 18:53

我都好想返工著啊!
" B/ e2 y2 K0 Y2 E因為我返工經常換衫比人! E; ?1 B( Y/ h" ^
睇到哂!所以返工我就冇著啊!
4 G! R2 [4 P) `/ V' i: E# K0 c你地就好啦!4 i( |! @  n; H) c
好羨慕啊!
作者: blackph    時間: 2008-4-2 00:44

我都會日日著,不過夏天真係頂唔順,你呢?夏天都會著嗎?
作者: Kampfwagen    時間: 2008-4-2 02:24

我就唔著,著左條褲仲厚
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-2 08:48

引用:
原帖由 blackph 於 2-4-2008 00:44 發表 , f9 |9 ?! r: H- l
我都會日日著,不過夏天真係頂唔順,你呢?夏天都會著嗎?
" ^3 U3 Y$ W* j( x! f% v  [! _2 I. _+ K! Y
今年夏天未知, 以前久不久都會....
作者: 1677    時間: 2008-4-3 00:58

我多數冬天先會著,不過有陣時興起,
6 W3 u# F% \; a% L夏天都會著對薄o既!# D& Q. C+ n' b. c- u8 K0 f
; M* F# a! Y# k6 r6 }
著左絲襪真係人都醒晒,心情都靚D!
作者: Yoshihk    時間: 2008-4-4 15:31

我都係差唔多日日著返工
作者: cktong    時間: 2008-4-4 17:28

我就睇心情而決定著唔著
作者: rain    時間: 2008-8-6 14:35

唔好了,穿煲就會好慘
作者: lycrahk008    時間: 2009-1-31 23:32

only wear when winter time
作者: cat3bear    時間: 2009-3-26 23:00

冬天時會,夏天時就看心情,下雨天就不會了。
作者: cktong1230    時間: 2009-5-15 21:34

返工唔係甘方便, 所以無著
作者: wendywong    時間: 2009-5-21 12:44

會著番工, 你地會著咩絲襪?
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-6 17:57

引用:
原帖由 wendywong 於 21-5-2009 12:44 發表
1 d# h% m5 K3 G+ U* L  b8 Z會著番工, 你地會著咩絲襪?
! s* W; G$ N& O
- f6 f) t7 ?7 P- z/ o. U15d 肉色襪褲, 你呢?
作者: wendywong    時間: 2009-6-9 12:06

我都唔知幾多d, 一時時啦, 有時會著厚黑色, 有時會著肉色或者啡色
作者: kdkid    時間: 2009-6-9 13:55

夏天會著20D薄黑絲
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-10 11:06

引用:
原帖由 kdkid 於 9-6-2009 13:55 發表
" Z! @) e2 I3 h0 B% G' S* H( w9 t7 s夏天會著20D薄黑絲
8 }8 t2 C. ?# ?
0 U# `/ A. E$ R0 O黑絲都幾蝦人著架....
# L4 q$ n7 t4 O8 |( J咩牌子多?1 S7 l% \4 |% {* ~
我就著fitlady.
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-10 11:07

引用:
原帖由 wendywong 於 9-6-2009 12:06 發表
0 z  S; p- ], {! B我都唔知幾多d, 一時時啦, 有時會著厚黑色, 有時會著肉色或者啡色
9 P! u7 [; N0 {' M4 [4 c! h0 D- e4 g$ i4 t3 b& c+ ~+ {" V, ]! A% k
噢, 咁出街咪幾熱囉...8 h' k& h3 g2 L. B
不過都有唔同既feel既...
作者: watergap69    時間: 2009-6-10 12:44

我返工是有穿吊帶絲襪及通花lace內褲,還用在直腸插入高流量大號衛生綿條。
作者: kdkid    時間: 2009-6-12 10:00

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2009-6-10 11:06 發表 0 j0 V5 B( s: e- x

1 d. D6 j( t: I* {, B
7 L" f5 c# ^7 A+ |黑絲都幾蝦人著架....
2 l, |; h2 i# ?5 l咩牌子多?4 b, k' e+ Y  {, |+ w& J0 \% O
我就著fitlady.
" a$ m& D& |- v# d; m- C7 ~: n平價野,係百佳買的Tanaka 20D
作者: jcnoriko    時間: 2009-6-13 07:55

我今天會著對薄肉絲出街
作者: joey221    時間: 2009-6-13 22:00

hi ringo2ph
: d: `7 _1 l6 }' }我都試過 但怕同事知,整天都不自然
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-14 23:26

引用:
原帖由 joey221 於 13-6-2009 22:00 發表 7 {4 P  ], L) t$ |2 [
hi ringo2ph# B( L' N$ [% `2 p* e1 p( A
我都試過 但怕同事知,整天都不自然
( p: `2 G9 E1 j( s  ?

% n$ P- k  t0 d  \# g" R* }: a9 I5 cHi Joey,
1 C- n1 }# L4 k8 l! U6 ?我唔就理佢地知唔知啦, 我個feel最緊要, 因為呢樣野太個人囉, 你同意嗎?
作者: willy    時間: 2009-7-11 20:43

冬天就會, 夏天就唔會. 以前係外國讀書就一定會著返學
作者: ringo2ph    時間: 2009-7-16 22:32

引用:
原帖由 joey221 於 13-6-2009 22:00 發表
2 d8 M5 a: \+ Fhi ringo2ph
1 M" B& S/ H- E  c我都試過 但怕同事知,整天都不自然
5 \; C! x7 y1 n; ~2 Z6 O: N
/ d3 u7 ^  x0 M) {你唔係著長褲係外面?  點會知?
作者: lovecd1    時間: 2009-8-29 23:08

我多數冬天先會著,不過有陣時興起,
/ ]1 T/ A1 n. w( k; B" U$ m8 q+ T0 p5 o" s9 a) f  D夏天都會著對薄o既!
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 00:33

夏天著,流勁多汗,好唔自在
作者: 不要問    時間: 2009-9-13 16:23

女性衣物真的貼身,覺得粉舒服!
作者: xxx1001    時間: 2009-9-13 16:48

我幾乎每日反工都著c襪褲but如果over32度就頂唔順,轉為3個骨薄cc
作者: woodywoody12000    時間: 2010-2-6 19:14

我今日又著左桃紅色o係褢面寶藍色o係出面,咁著都幾靚架!
作者: michael2011    時間: 2011-1-8 17:08

我一時時 睇天氣而定
作者: w-wing    時間: 2011-2-1 14:05

每天都是2骨絲襪,凍天追加襪褲
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-2-1 14:33

天氣凍,大家都可著
作者: donnie9    時間: 2011-2-3 17:52

夏天會著20D薄黑絲~~
作者: alexalex3232    時間: 2011-3-9 05:41

我比較喜歡穿女裝內褲返工
  _7 c3 u  Z7 @1 i; S9 @感覺很好...
: N9 j5 J" k; k3 n7 [+ r有冇姊妹同我一樣
作者: cdgaga    時間: 2011-3-9 06:33

吊帶絲襪 n tback!
作者: tonton    時間: 2011-4-26 16:01

一年四季都 著,不過夏天如果整天出街,會好多汗,中空型的又太厚。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0