標題: 專一?雙向?你哋點認為? [打印本頁]

作者: cicilam    時間: 2020-4-2 13:29     標題: 專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。  C& D, ?4 V4 T, `% s: ^
% k. W% v# F; j% O1 {
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
作者: gila    時間: 2020-4-2 13:40

男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。! h3 }, X6 ?; D' L+ e* o: [( W

: {" {4 c+ m1 r$ b, d! B看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
作者: Spottedcrocuta    時間: 2020-4-2 13:44

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
作者: connye    時間: 2020-4-2 14:11

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...
  I+ }" t" f! i( n/ p0 `+ E" Y7 R
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
" G6 o* p* r* A* ~" Z& C- r4 d$ R我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

作者: cicilam    時間: 2020-4-2 14:16     標題: 回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
作者: cicilam    時間: 2020-4-2 14:16     標題: 回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
作者: connye    時間: 2020-4-2 14:20

我老婆係真女
1 W/ ~2 I% p5 a" u6 O- t/ B& V0 j! Q
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
! I) Y3 |, J4 u0 i( k4 L我霖,真女唔一定會接受到CD男

作者: cicilam    時間: 2020-4-2 14:28     標題: 回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
作者: connye    時間: 2020-4-2 15:11

唔知道,相信都唔接受。' A! G( v; c' T( J. I% u

% f9 P8 g( n3 w姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧
0 i- Y1 k. @& N3 c. Q+ |( s8 _2 J1 s+ ?  A& t3 E+ V
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   * P/ b' K6 I. F3 p( P+ h
佢知道你CD嗎?接受?

作者: cicilam    時間: 2020-4-2 15:16     標題: 回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
作者: wahwahwah333    時間: 2020-4-2 16:32

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?: s7 z  B$ W4 g1 ^! r, }! E
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
' x" f( y& ?) v& E; b' H一來環境因素,二來朋輩關係
作者: joey221    時間: 2020-4-2 17:36

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   $ @! a: f( O% d# L2 D
我霖,真女唔一定會接受到CD男
1 l9 e4 S- Y" T- T/ H/ }6 {. k
" V4 O! X, q0 K/ U0 a- N
同意妹妹你% w/ t3 |  I+ ]( w/ U$ {
女人希望自己男人,有男兒氣的
作者: joey221    時間: 2020-4-2 17:39

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   , S2 }* O9 I3 ?$ T6 _0 m
比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?2 O% b: |2 }: l7 l1 o
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
  w9 E3 g8 N1 a1 k: c) ~6 \. q一來環境因素,二來朋輩關係
7 L7 B9 |5 g' L3 L7 e9 R
) F4 t$ X) I; ^) B# M) j# G! I我一個人住的
作者: joey221    時間: 2020-4-2 17:40

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   9 i% u( O) {$ W: |3 C
嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
, T# y) ~! D0 l8 P: Z
1 ]& [. {, `* q: V" U我一人住,所以也是以女裝生活
作者: joey221    時間: 2020-4-2 17:43

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   1 w5 ?9 C9 U  k1 @' W3 l
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。" r. t  X9 ~- u9 W
  K- Y; q' ^2 A
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
8 p" A( k; R) G4 s

* H0 f2 s* p. z( l/ c& G男人喜歡刺激的* s4 x! W9 N" k$ \4 A; ]; E
我每次見他,也盡量穿著不同4 P: k' v+ L- ?. P
衣裙和配合內䃿
+ B! k1 z' l* X+ m3 v* E- T) D- c- W希望他保持對我感覺
作者: joey221    時間: 2020-4-2 17:46

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   ! G1 ^4 l4 ?8 [5 G6 {1 k) T) v( P
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
8 r0 u- B, C" {& ]4 J
" X/ e, r$ G0 a! M; h以往和他做愛,一晚他會射出二次6 m8 R3 L7 h; u9 U" E/ @4 `% e/ J
但有時他會對我冷淡的
! N& y/ x: _* [,而我也盡量討他歡心  X: ]/ A  v# B
估計他也會外出去玩
作者: 魔裟斗    時間: 2020-4-2 18:04

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
作者: joey221    時間: 2020-4-2 19:17

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   
1 k; H1 d- h1 |女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
1 y" `: |4 H# w% z8 x( u0 s/ Q9 S. ~) m9 r4 A# k" C/ G
我會把自己最女人一面給他
作者: misslady    時間: 2020-4-2 20:20

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   / q2 M# R8 u8 M+ O
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
$ i& f4 D% p' D& H! o8 K4 A4 s# d

9 q& W! k: z9 Y0 R2 K三個,冇外國人?
" q3 l$ w4 X2 e
; m/ N! e+ L8 J$ h- `(o^^o)
作者: Maggie_cd2018    時間: 2020-4-3 12:59     標題: 回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
作者: ba拉拉    時間: 2020-4-3 16:59

願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
作者: joey221    時間: 2020-4-4 08:42

引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   
9 c: @& N: x0 s; ^" s3 h願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
: q+ w: c/ j4 O5 X; G
1 t! o( O! G) u% H+ T4 p我的另一半,多時對我忽冷忽熱
作者: cicilam    時間: 2020-4-4 10:53     標題: 回復 21# ba拉拉 的帖子

戀愛都係求開心,求合體,求舒服啊,唔開心就算啦,我都同意唔可以遷就太多
作者: cicilam    時間: 2020-4-4 10:57     標題: 回復 19# misslady 的帖子

無啊,點解咁問既?
作者: hannah226    時間: 2020-4-5 03:41     標題: 回復 1# cicilam 的帖子

只能等待真命天子!
8 e8 K$ g5 P& o( b- m8 F6 J/ [; e: l% m- r' m
真女都可能keep不住另一6 y! K& @  m. d) G6 J8 X1 w2 ^
半!
' _) O, U& @0 C2 P' z# A, ]! _9 A8 U3 a5 B0 g
做自己吧! 開心便是!
作者: cicilam    時間: 2020-4-5 08:39     標題: 回復 25# hannah226 的帖子

有时CD就系会特别想留住自己
作者: joey221    時間: 2020-4-5 12:41

引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   
) d: B& |# ]9 Z& M4 ^願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
0 T+ W8 [2 y/ S; M! c
: b4 z) V) c$ Z' }. g( n我只是和他,有感覺
) }" g) v5 d% m  W; @8 E' |對其他男人冷感
作者: joey221    時間: 2020-4-5 19:41

引用:
原帖由 hannah226 於 2020-4-5 03:41 發表   
7 u! k7 T8 }9 T0 o只能等待真命天子!0 R% V( X! o0 k# a; D0 }
. A8 v$ d# {8 J2 \; |
真女都可能keep不住另一' F% ]( Z: M1 S: Y2 b: {9 h+ v8 L" G
半!# Z, x$ H3 F5 u2 T; c
: N) \+ k- J- N5 [  W* _* l! |
做自己吧! 開心便是!
$ k1 ?+ ?$ P8 U( H0 S5 M" d' Y6 E1 {# @6 U' ~0 w0 U/ n6 G+ i9 b
同意姊妹想法
( L5 p' C" U* R; R& @$ E+ E我每次見他( I: ~, ~; V$ f
也會緊張打扮* d) F3 |0 |2 _& Z/ c& S9 f  f
也在意他性興奮
作者: zxlznln    時間: 2020-4-6 23:23

喜歡CD又沒什麼,真心就好
作者: joey221    時間: 2020-4-7 20:30

引用:
原帖由 zxlznln 於 2020-4-6 23:23 發表   4 q' [. I! ?( _  u3 \* ?( I
喜歡CD又沒什麼,真心就好
0 w" f& Z0 A: S/ Y
: D- x2 ^  q( m& {所以我把自己最女性一面給他
作者: cicilam    時間: 2020-4-8 09:26     標題: 回復 30# joey221 的帖子

我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
作者: cicilam    時間: 2020-4-8 09:28     標題: 回復 21# ba拉拉 的帖子

CD會比TS更有自卑感,所以心理上會出現奉迎感,我就唔會刻意去迎合,不過都會重視
作者: joey221    時間: 2020-4-8 23:53

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-8 09:26 發表   , c  n8 z0 @+ O  b, Y& g
我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
# [) b$ n/ \$ M) K$ E: D' i; S
+ l* c& E3 Z( y1 \, X& Y3 W4 H我覺得男人,喜歡cd 原因是,比真正女生更女人
作者: cicilam    時間: 2020-4-9 14:48     標題: 回復 33# joey221 的帖子

我想試試做個調查,喺關於直男對真女,CD,TS的感覺分別喺咩?關注點分別喺咩?吸引焦點喺邊度?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0