標題: 覺醒的偽娘 [打印本頁]

作者: kool    時間: 2020-4-8 18:28     標題: 覺醒的偽娘

姐妹好,本人30歲,可0 可1,疫情下覺醒了cd魂,現在想找cd姐妹教我化妝做偽娘,謝謝wechat wxxcx09
作者: joey221    時間: 2020-4-8 19:35

引用:
原帖由 kool 於 2020-4-8 18:28 發表   6 d% F; a! b' Q- \5 I# M
姐妹好,本人30歲,可0 可1,疫情下覺醒了cd魂,現在想找cd姐妹教我化妝做偽娘,謝謝wechat wxxcx09
5 |8 U* |) l0 k, r1 c9 a; v

7 S8 C4 N8 n! ~- V6 I: ~我化妝也不太好
作者: kool    時間: 2020-4-8 20:46

唔緊要交個朋友
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-8 20:48

其實有人教真係幾好, 唔洗自己慢慢摸索可以快啲成為一個令自己滿意既cd
& n6 Z" b3 Z5 p& W+ d3 j( i
作者: kool    時間: 2020-4-8 20:57

那可以指教一下我嗎
作者: 松鼠狗狗    時間: 2020-4-8 21:10

引用:
原帖由 kool 於 2020-4-8 20:57 發表   
2 j7 c5 h  Q3 r) d" ^那可以指教一下我嗎
* f7 L7 j: M" P+ m# H8 p我都想揾人指教下 我覺得自己化妝無咩變化 千篇一律
作者: kool    時間: 2020-4-8 21:55

你千篇一律好過我由零開始呀9
作者: ggininder    時間: 2020-4-9 01:35

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-8 19:35 發表   
# n6 q: m! o3 a+ w
+ V% }* \" ^- k2 e$ m% S
* Y1 i/ I; z$ y, e3 J0 m我化妝也不太好
, z1 c2 r- E; m2 I- w, r已經非常好了
作者: misslady    時間: 2020-4-9 10:56

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-8 21:10 發表   6 y4 T. ?( e/ Y# L, t2 j& m5 a: @

- }! g( o' a4 S" M0 k+ O/ `3 z我都想揾人指教下 我覺得自己化妝無咩變化 千篇一律
! e3 e6 p- [2 e& r+ o
" h% ]: C* f0 X9 ~有人指導 衣著,也好的   R6 L4 n5 ?' ~% T5 ~  E. d! I: j% }
% O- u" Q/ \+ \; i1 X
(*^o^*)
作者: kool    時間: 2020-4-9 12:41

我只有假髮,胸圍,底底😂快wechat指教我吧
作者: milotene    時間: 2020-4-9 13:48

化妝既費時間- n  P7 W- W  R1 O% W
又很難讓自己滿意
作者: Azpcowta    時間: 2020-4-11 10:45

恭喜!踏入中年仲勇於嘗試

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0