標題: 假陰插片 [打印本頁]

作者: 小兔奈0w0    時間: 2020-4-17 16:38     標題: 假陰插片

之前上網買左呢個假陰插片9 ?. i% ~! _! f) m0 i2 f$ \+ ?
但係用極都係怪怪地
% K- ^! P7 A$ J% c8 k" H又包唔曬 著熱褲好似仲突左5 W: {0 l8 v5 u7 @- X0 Y$ \1 B4 q
有無姐妹知點用
+ \0 ~' V! y- O  w; U) ?4 Z5 @
作者: gila    時間: 2020-4-17 16:58

因為j收得唔好?
! m: N# b6 R- v* l或者放既位置不正確?
作者: joey221    時間: 2020-4-17 17:44

引用:
原帖由 小兔奈0w0 於 2020-4-17 16:38 發表   
/ Q7 m+ n% N, _! q之前上網買左呢個假陰插片
5 _" K4 b! M3 V2 K% u但係用極都係怪怪地; Y& q- o4 i3 V9 f/ J
又包唔曬 著熱褲好似仲突左5 Q; d7 g, z; ?3 M& z( z, e
有無姐妹知點用
+ Z) x) |3 W3 k% C) h$ z* J9 }https://upload.cc/i1/2020/04/17/jZyK7h.jpeg
4 P8 k) n# u- K8 b& t' G5 f. U* o) {* A" d) U
我冇用過的
作者: ueue3388    時間: 2020-4-17 18:21

網路另外有賣一種假陰內褲甚至有女性外觀陰唇跟陰毛還有附導尿管可以坐著尿尿,更能體驗當女生的感覺哦,只是價格不便宜
作者: Nanase    時間: 2020-4-17 18:53

想知你用佢既出發點同要求
. H  x! |- E0 ?$ a7 ?: o, e% c合適內褲配合可以Lv 1-2 , 合適內褲再加膠紙可以去到Lv 2-3% Y+ Y! e: R/ f/ e
0 E& M5 \5 S, `) v' c
Lv1. 為影相
& ?0 O9 U3 T" Y  C( N! gLv2. 出街路人望唔穿崩& o+ S1 \9 _1 i3 o  M9 \, Q& m; j
Lv3. 出街俾人望一段時間都唔穿崩  L- D/ H, Y' y5 D+ p
Lv4. 高強度陸上活動 , 如行山跑步唔穿崩
- ^0 W& i. {4 ~# V/ [( TLv5. 水上活動 , 如游水 , 浸溫泉唔穿崩
作者: squirrel99    時間: 2020-4-17 19:32

引用:
原帖由 ueue3388 於 2020-4-17 18:21 發表   
5 O0 k# u/ M: G  |# c- v5 v網路另外有賣一種假陰內褲甚至有女性外觀陰唇跟陰毛還有附導尿管可以坐著尿尿,更能體驗當女生的感覺哦,只是價格不便宜
$ m1 C( Y# `0 O: a# O, P我買過呢款,效果唔好,用過兩次就無再用
$ z  U. u4 {5 ]( Y- |$ |+ e我買的是彈力帶款式 , 價格好似係港幣300-400
作者: haruka    時間: 2020-4-17 20:27

呢款要加一分褲去篚實緊貼先平平的說
作者: maria-ng    時間: 2020-4-17 20:28

睇吾明點使用???
作者: cdbobo    時間: 2020-4-17 22:33

無試過,個人都係向試擺,著牛仔短裙都唔會顯眼架
作者: judy    時間: 2020-4-18 13:38

這麼剛好我的十週年特輯2. 也是使用假陰並且露出~只是我們用的方式不同!你可以參考看看~ http://hkcd.tv/thread-74109-1-1.html#pid1496841
作者: HKReindeer    時間: 2020-4-18 13:57

引用:
原帖由 小兔奈0w0 於 2020-4-17 16:38 發表   
) a. @6 v, g  E  ~6 v. x2 U之前上網買左呢個假陰插片( H9 ^1 l0 y  ~
但係用極都係怪怪地3 D3 r: I0 @/ W+ [1 U9 `
又包唔曬 著熱褲好似仲突左# K4 s5 H4 ]5 F! p" g
有無姐妹知點用2 w4 l) z- o  |( S
7 s3 V+ _+ f7 l0 u7 P) x1 U( g" }/ o* n你不要被其他圖片欺騙到你們啦
. ^7 ^$ s9 d7 O2 t3 W/ h% J  `" r- _3 x3 q" B4 M, @) j
你們看圖片就覺得效果很好,
! g/ r4 ~# Y; X3 _/ {  L  D1 W" }* ^' Y3 n0 j2 T% u: t
但其實實物你自己私下怎樣穿也好,也是突出黎、怪怪地8 U; [  h6 {, {
5 a9 k6 o. G5 j0 ?0 t
總之沒有可能穿到約90%模仿女生下體,除非度身訂造啦
作者: kl2006    時間: 2020-4-18 14:26

這個用來遮住JJ,著貼身褲時外表有女性陰部效果。
作者: CrossX    時間: 2020-4-18 22:58

唔係喎, 我雖然就唔係淨係買前端的插片, 反而係一體化的內褲, 效果會好好多, 特別係著連身裙, 係真係會冇咁突出, 而且這款進化版, 插片細一點, 又有豐pat pat 的墊片8 z5 k4 L4 j* d$ q4 d9 a! Z; A+ H
# {. m# c* i7 W7 v9 d7 `
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.745d2e8dr6Aht3&id=546238831075&_u=i1m5pf9bd283
4 {  ^) }6 s0 o- H
5 J# x9 }8 u  v$ u1 z% E
作者: maria-ng    時間: 2020-4-19 10:26

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-18 22:58 發表   / v/ [1 i! c. t1 l. ]- ^' I  D
唔係喎, 我雖然就唔係淨係買前端的插片, 反而係一體化的內褲, 效果會好好多, 特別係著連身裙, 係真係會冇咁突出, 而且這款進化版, 插片細一點, 又有豐pat pat 的墊片6 k8 {6 t. `7 [7 z$ E. m) s

) I. m; A9 j6 @, H+ `9 }https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09 ...
% q* x- Z9 Z6 t7 {& f這種甚麼地方可以買到?
作者: 校服收藏者    時間: 2020-5-2 15:10

之前我TB左一塊3 i% Z% E, n. e# O; r
好少玩
作者: cattac    時間: 2020-5-6 18:16     標題: 回復 4# ueue3388 的帖子

這個的話其實不好用 ,排尿不很順暢
作者: JoJo1217    時間: 2020-5-6 19:09

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-18 22:58 發表   
+ v; ^4 S( Y7 k% T) B/ s8 q唔係喎, 我雖然就唔係淨係買前端的插片, 反而係一體化的內褲, 效果會好好多, 特別係著連身裙, 係真係會冇咁突出, 而且這款進化版, 插片細一點, 又有豐pat pat 的墊片
' D& K4 ^& Y$ g. D: R# z
0 Q0 N- \4 |& N6 \+ u# |0 _3 |* W& hhttps://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09 ...
: Y+ o) p) F( @/ {2 w1 G) [% P  D) ]) W' E& u# B' e  A
請問可否拍些穿上圖看一下?- U# ~6 r) ~7 h- w- `/ Q
想像中雖然中間有條凹糟
# {. q" s) i# ]2 [. \7 J; l但整體上仍然是加厚之後隆起一片的
作者: JoJo1217    時間: 2020-5-6 19:11

引用:
原帖由 cattac 於 2020-5-6 18:16 發表   6 v" x& R8 G& m; @/ X2 }
這個的話其實不好用 ,排尿不很順暢
6 e) o2 m& Y0 _* J3 h8 d2 C2 M
) L; E$ ]: w# ~# p8 _  b7 h玩這些就最好不要想穿上一整了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0