標題: 唔知搵唔搵到.. 搵CD 交個朋友了解下 [打印本頁]

作者: mrj    時間: 2020-5-7 18:50     標題: 唔知搵唔搵到.. 搵CD 交個朋友了解下

新ACCOUNT 第一次響度識人2 V# c' `8 j' Y5 d4 c0 S
% M6 V: q9 ^- ?3 J1 i- g; B0 u
自己一直都係直男..
  ~# z. z1 E8 p' _3 l: {但係都一樣有好奇心...
  @4 P+ {1 g, ^0 Z4 z* R2 z" [8 ~& x自己未試過做CD, 但係都會幻想下.. . V% ]' f  x+ l! o4 d
唔知搵唔搵到.. 搵CD 做個朋友
4 ]" i* p/ l+ T: c( \+ x% d0 n& U5 o, W1 i7 H: G
大家傾下睇下岩唔岩..
9 \: }* f1 s; X" K' C, [! m
5 h& b, `4 o! \, A( c7 l/ j3 {唔一定話有冇下文.. 岩傾既做個朋友交流下吖
, F% s1 V* @: APM WECHAT 或者TG 交流下
作者: CrossX    時間: 2020-5-7 19:41

乜又係呢d post, 我反而想知交個朋友會有什麼下文,而且怎麼個個都係強調自己係直男? CD 多數係直男,唔同TS, 直男搵直男有咩搞? 一齊打機睇波?
作者: mrj    時間: 2020-5-8 09:34

回答返你.. 8 ~4 n8 R5 r2 S$ S" `! `0 F
交友有咩下文..
5 G1 ^! w- [, I. T) F/ R交友可以冇下文.. 純粹朋友傾計溝通食飯行街一樣可以
1 J+ x! m" k. C" X# G$ i* a& j只係見到有人出POST 話想有不涉及性既純粹交友.. 所以想講..
" B! ?- y" B/ Q  X- ?. f$ ^做朋友唔一定會有下文..
$ v& u- N! _& v' l  a( {7 M" |- c% F& B$ \: l
另外..
  x2 c6 h* @" D- |我諗直男又好.. BI 又好.. 成為CD 又好..
/ q. i* N0 |1 X, I6 l4 L5 l  f+ }都會有一個過程.. 所以先諗住開個POST 認識下了解下..
: W. @( ?+ {4 c4 T0 x; l至於你話.. 直男搵直男有咩搞.. : M: V; c0 {: @4 ?$ B8 B2 f
睇波? WHY NOT? 如果大家係朋友.. 約出黎飲野睇波打邊爐... . l) `9 ]. b$ K8 r# Z( I
有何不可?
作者: regina1010    時間: 2020-5-8 09:55

我以前間中都會在這裡搵校服同好交流經驗或約見,因為我曾係校服迷,通常都沒有發生或進行不需要的服務
作者: mrj    時間: 2020-5-8 09:59

都係cd 校服多?
作者: yoyochan    時間: 2020-5-8 10:14     標題: 回復 2# CrossX 的帖子

CD 並非直男!!  係0 / 1 都得。
0 V2 {( o- F2 ^4 |9 z下唔下聞睇相方!  睇各人啫。單方面想都無用,  另一個唔係下咩聞呀0
1 }. }8 [% F" p2 X# y3 N睇球打機都得,有咩問題。
作者: mrj    時間: 2020-5-8 10:30

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-5-8 10:14 發表   ) D( k8 Q& y/ f4 Z% m# @  h
CD 並非直男!!  係0 / 1 都得。
# k5 y' n! {! f  A下唔下聞睇相方!  睇各人啫。單方面想都無用,  另一個唔係下咩聞呀0
* C# |) O8 R. A! ?+ i& K( W睇球打機都得,有咩問題。
7 _5 L! m- m  T9 {

5 |0 ]( d8 A' J( w0 k- K唔好勞氣.. 5 Q$ ~8 u* A2 K9 l+ d5 i8 |
可能佢都係見好多人咁開POST 先出聲者.." g  B/ {' E* W
可能我新加入講錯野都未定.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0