標題: [舉手] 你可以全天侯女裝嗎?(家人,愛人,朋友前) [打印本頁]

作者: MissDoris    時間: 2020-5-20 03:11     標題: [舉手] 你可以全天侯女裝嗎?(家人,愛人,朋友前)

上次出 Post 已經是二千年代的 CDGal Forum 了。看來不會有人記得我了 4 h& J  y) y1 B  U! ^
1 o7 ~4 o" D" E4 o
這真要一些運氣。天生條件可以提高自信及他人接受度。加上開通的家人及伴侶,工作的配合 (例如自由公作)
作者: ph~rh    時間: 2020-5-20 03:31     標題: 回復 1# MissDoris 的帖子

我都全天候女生生活(家庭、工作、朋友及愛人),不倫我男裝定女裝,都只會被叫小姐,我不是天生,而是後天努力,加上本身性格係女生
作者: judy    時間: 2020-5-20 07:14

我沒有辦法全天女裝, 幾乎沒有這種機會
作者: ngyl1394    時間: 2020-5-20 10:51

wow! 真是羨慕樓主可以全天候女裝
' R$ r# |+ p7 x5 K; ?2 s3 {就連 家人,愛人,朋友前 都可以, f# L* T+ j: L2 \( o: d) Y& L+ w
真是幸福呀!
作者: wxw2131    時間: 2020-5-20 16:16

真是羨慕樓主可以全天候女裝
作者: MissDoris    時間: 2020-5-20 16:58

不是穿不穿女裝的問題。而是把兩個靈魂合而為一,變成你自己: f2 a+ F. l! l, D2 e, L

D- G4 l5 Y( u$ W4 B' T5 H9 @所有決定也是一念之間,希望大家緊記 "你只會活一次"
作者: fanbellayuki    時間: 2020-5-20 17:26

全天候都未算~ 還算可以有空間做喜歡的事~
作者: Nanase    時間: 2020-5-20 18:51

我都全天候女生生活(家庭、工作、朋友(可憐人沒愛人),不倫我男裝定女裝,都只會被叫小姐
% \' t% p% Q8 e7 k% @! x入男廁會俾人鬧我玩野...捉返我出去
9 h$ v# f, }! S! \- H& Z) F1 i) ^* u0 R6 [# p

作者: haruka    時間: 2020-5-20 20:28

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-5-20 17:26 發表   1 I7 [. C  z: Y9 u
全天候都未算~ 還算可以有空間做喜歡的事~
" j0 l- [* k8 y2 H
Same here
7 v7 f! N. f! ~' p講明左 旅行點都可以
& c# Q% j) d/ }9 w但響香港一齊就一定唔得
作者: Rachel    時間: 2020-5-20 22:45

Doris??? 真係有d印象 XD
作者: misslady    時間: 2020-5-20 22:54

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-5-20 18:51 發表   9 p4 C6 F  P$ p- _( l5 v. M% w
我都全天候女生生活(家庭、工作、朋友(可憐人沒愛人),不倫我男裝定女裝,都只會被叫小姐
3 K6 ^+ K/ r. x5 s3 e) a6 I入男廁會俾人鬧我玩野...捉返我出去
6 ~! g, a4 [- e+ w
7 k6 p4 ^3 o  F# ?% q8 _
! x0 i4 r" u; f$ R! m* R  Y3 U" t& \/ h0 J9 f
已經全天候,& S: C0 T) S' t' ~7 n/ G, E1 Y3 L
仲要 扻頭埋牆1 x/ q" t6 s2 {5 S/ _+ {
8 X2 j7 }( i3 N0 \9 x  U) O: O
點解?
作者: Rachel    時間: 2020-5-20 23:32

引用:
原帖由 haruka 於 2020-5-20 20:28 發表   1 f; q3 V8 _. D( m3 s
. F* V% R- \+ `( {* W& b7 I1 L
Same here- J, W3 w" ^8 M; l5 ]# o
講明左 旅行點都可以+ b( d0 U! Y; u5 \
但響香港一齊就一定唔得
: I  j- o5 i0 B上年今日坐通宵火車到第二度,成房都女仔 XD"
作者: Jany    時間: 2020-5-21 18:54

返工唔可能
作者: Nanase    時間: 2020-5-21 19:39

引用:
原帖由 misslady 於 2020-5-20 22:54 發表   
7 `! \( T: V8 n% k9 z5 p0 E) g6 @! P

4 \8 G6 }: b2 J1 C已經全天候,& h8 X2 b# ]* a( v4 _" b* p4 y
仲要 扻頭埋牆
, [6 ~' Z: F, X8 j$ q' X+ D
$ t* R2 \( ~8 e; o9 y* V點解?
! }3 g9 H7 H+ ?8 P
3 D* g/ J& p- X3 ]! p- o4 o
根據身份證上既性別 , 我係要入男廁的% H3 m# i( o, ^( s

3 ^$ `" Y% X  `+ C
作者: blaskong    時間: 2020-5-22 08:52

我觉得可以入女厕哇。。。
作者: 夏天    時間: 2020-5-24 22:44

全天不可能 之前住外面還有休假日有點機會 不過還是要出門吃飯...
作者: sasa13579    時間: 2020-5-24 23:12

多數都係去旅行先可以全天候CD
作者: for    時間: 2020-5-24 23:17

自己住就可以
作者: cdgaga    時間: 2020-5-26 00:15

屋企就冇機會喇,同男友旅行就得
作者: Saya    時間: 2020-5-29 23:55

呢個account 名有印象+ i; a3 D8 n& v1 Y& t

' Y3 U6 s% l8 S; T' U5 \2 L; _沒多少人可以吧
2 g9 Y( a& a. b$ u. T4 f2 o8 V- L" Q; ]# y& z+ Y- L
間中全日女裝還是有不少人可以
作者: krystalok    時間: 2020-5-30 00:35

在家人,朋友,情人面前冇可能全天候女裝,有時屋企冇人就可以
作者: Winniecute    時間: 2020-6-1 08:44

這機會不是我的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0