標題: 想問大家如何買高跟鞋同會放佢地係邊? [打印本頁]

作者: ChrisChris    時間: 2020-5-21 11:44     標題: 想問大家如何買高跟鞋同會放佢地係邊?

通常淘寶?定去鞋店買?
* G# L6 q+ b, X  h, P) D2 j. e買完的高跟會放係屋企?$ \7 V% v  E7 }' C  `+ Y6 ]
但怕屋企人見到,可以放係邊?
作者: wxw2131    時間: 2020-5-21 12:45

看不到图啊,啥情
作者: CrossX    時間: 2020-5-21 14:36

可以看我既post 啦, 有些會介紹在那裡買, 平有平玩, 淘寶, Zalora, 中價又有ASOS, Zara, Topshop, 名牌鞋唔介意二手有Vestiarie, RealReal, 貴既一手咪Farfetch, Matchesfashion, Yoox: z# F& ^2 h0 Y! `" N
+ O( j/ A! Q% P! x3 l2 N  j; D
未有自己既屋咪收埋係衣櫃用衫遮住
作者: silkypanties    時間: 2020-5-21 16:02

我去鋪頭同網購都有
作者: wxw2131    時間: 2020-5-21 16:29

这个问题很难办,需要你自己想办法啊
作者: joey221    時間: 2020-5-22 04:35

引用:
原帖由 ChrisChris 於 2020-5-21 11:44 發表   
+ w% a& Z) N$ r* t. ]( K4 o通常淘寶?定去鞋店買?9 V- |- @0 u7 ~, P8 C- ~
買完的高跟會放係屋企?' S' j9 `; ]9 F4 P
但怕屋企人見到,可以放係邊?
6 W. u$ y. b% ?7 U; v7 L5 S) O9 x; C' f& Z5 c# o  ~
我在一般只買平宜貨5 P& V5 Y/ L5 u) Y
我是一人住
作者: BETTY    時間: 2020-5-22 07:27

一開始去一般鞋店買,但好多時高跟最多到39碼。現時網上買多。5 S, d/ b2 l# v# {
" M$ S5 h7 Q& M- V
作者: ericso    時間: 2020-5-24 00:41

上網買,順豐站取,放入衣櫃. 屋企人唔會無端端開你衣櫃掛
作者: icandysweetie    時間: 2020-5-28 13:11     標題: 一個好問題

你提出一個好問題。買不是困難。點安全收埋才是問題呀
& B, @  Y$ i4 t! s' R我識好多cd妹妹辛辛 苦苦一大堆衫內衣絲袜鞋呀之類俾阿媽搜到仲丟晒。真係喊到收唔到聲。
1 \6 N/ f& a2 V& M  @( X5 U1 t0 z之所以好多人租番個倉來存放。但放在倉一時間想拎D嘢來玩又唔放便。3 @3 G7 Y" P5 Z; R! Q

7 |' J' @& ~) {6 ~9 \6 C我自己一條友住。都有好多cd朋友存放左嘢係我度。
作者: azsxdcfv    時間: 2020-5-30 23:51

上網買,順豐站取

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0