標題: 請問九龍灣至觀塘有無有獨立廁所的工廈出租? [打印本頁]

作者: Linna    時間: 2020-7-3 22:03     標題: 請問九龍灣至觀塘有無有獨立廁所的工廈出租?

本來自己一個人住,隨時都可以CD,但快要和女朋友同居了7 g, c# g1 Y9 @4 j1 }# G7 s" h
想找九龍灣、牛頭角、觀塘附近的工廈有獨立廁所的去租來放衫及CD用
; }& o& M- ?& Z/ y; W2 V. E  T有姐妹現在有租又想找人夾嗎?/ c+ |0 Y) \  p
如沒有請問一下有無人知呢幾個地方有無類似既地方可供租呢, 想找人合租4 k) ^( S% Z" w0 N
預算大約4000, 希望找到人攤分1000元左右或以下一個月
% q; U: A* Y1 L$ L4 }2 D& i, g如果以上地方沒有, 退求其次綠色線也可以
0 ]5 i+ b; M4 m6 \/ f. o$ V( C# x& L+ T3 b/ N3 V/ O
作者: sinson    時間: 2020-7-3 22:36

將來有無打算對佢坦白?
作者: 44533678    時間: 2020-7-3 22:53

我都覺得坦白會好啲
) H: u# ?- S- a6 w' i2 B+ T呢個係你的一部份,如果佢接受唔到,就無謂勉強一齊) i# m2 G# w! Q
唔好意思,一來個話題就咁沈重!
作者: fish    時間: 2020-7-3 23:03

坦白吧啦 情侶唔應該有野隱瞞
$ R, F, `- K9 F- Q
) p' `  I' G" X& K! w. |# w如果接受既咪可以著女友衣服
作者: Linna    時間: 2020-7-4 16:24

大家都好像離題了. H, J1 S5 |$ {
只是問大家有沒有租地方的好介紹^^"
7 X: r6 H6 Q; A( d說到了要不要跟女朋友坦白
. |# q% M4 s) X% H% V* [7 B由頭到尾也沒有要跟女朋友說的意思$ s0 y3 G- N' o9 T9 }" `& j
雖然幾歲就戀物開始CD,有30年了,最近幾年都是自住,回家就CD,CD睡都是我生活一部份7 g1 d; S5 U3 R" A, C/ a/ s6 N
但我自己也接受不了一回家就換身份跟女朋友生活吧* c  i( y% w. M( r8 l* V
而且女朋友知道了的話, 我們的圈子很廣, 萬一不接受, 一說出來就幾百人都知道我的身份的
. M' H" N* y1 h& Z所以我的想法就是換個地方繼續, 反正都是間中解解壓而已,我又不是對自己性別不認同那種
作者: uniformx    時間: 2020-7-4 17:12

獨立廁所不一定包埋淋浴1 L& d* I/ A2 w% h2 \+ r
找地產代理可協助1 |, Z' w4 z5 N% p' f9 k# @6 Q% s

. A& e0 u7 n0 _( u5 L0 z; T& [夾柤……不愉快事件例如水電貴/合租者拖租等……小心處理為妙
作者: goro9872    時間: 2020-7-10 11:57

1000可以想想
作者: 葉詩雯    時間: 2020-7-12 00:03     標題: 回復 1# Linna 的帖子

我有地方係官塘/ T! S3 z; m0 \
官塘近海濱$ X% e  ]; \: H4 Y/ g
60cm左右膠箱) }0 o& M% H# j$ ^" K6 t5 F+ A! t% j
一個$400一個月3 y) g( I0 a* m6 x
兩個600
: K$ g; o: X3 H7 [  l; c一個衣櫃1200
0 B( Q2 P0 @1 ]) X, W; }24小時開放,換衫化妝,沖涼,上網,投影機,飲品
  u% D4 f! W% }7 O5 S3 x: M2 w) d: M9 J3 g3 |2 F8 M" E9 Y
WeChat: sher_man003
/ c" b- k' ]! L$ cLine: sher_man0069
5 S' j+ K$ k" NFacebook: 葉詩雯
: P. K7 T6 [: t9 n) g) Z+ pTelegram : Sherman_shi

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0