標題: (續)想玩短裙坐低走光露出 [打印本頁]

作者: maymay55699    時間: 2020-7-4 14:58     標題: (續)想玩短裙坐低走光露出

今日最終去左某一屋村露出,
, S; u+ [7 u( K) X4 Q2 Q是日著左條黑色貼身短窄裙,上身黑色窄身短袖衫加件格仔彼住,同埋純白色t-back底底,  i7 R: l5 s' z$ \
我坐係樓下公園仔長椅,有個45-50南亞大叔一路踩住架運動單車一路講電話,
. N  U, g! O! w4 O; i但對眼就一路轉向45度,眼眼甘甘係咁望我對腳,
; M" }1 o" o3 O1 d9 Y( K9 J初時我係橋住對腳先,條裙更加短左,但佢應該睇唔到我著咩底底,+ ^5 U! P: L2 d. g- {
後尾我轉登放平對腳扮玩電話,佢更加完全頭都冇轉過,
  x8 N* a6 b; D5 G4 b+ {$ Z; ]一路睇一路講電話,個角度完全係睇住我條窄裙果個三角位,
; \$ t! |5 A2 Z8 z3 j& A( R我仲怕佢睇唔清楚(因為公園光線唔算好光),專登將個角度對正佢,佢應該可以一覽無遺我既裙底,
1 V% r3 z  W: }3 [8 r7 e$ M0 ?3 l歷時大約2-3分鐘,後尾我扮發現左佢偷窺我,我先拉一拉條裙,又用手遮返個三角位,  k. X0 O* V: O+ |8 r8 P# E% u# S
然後我就起身走,因唔想留太耐,5 r2 u( o" u: Q8 J& }
今日好刺激但真係好熱!
. Q, V# @  O: J, H$ ~% q; P6 c3 B4 R: Z: M
後尾仲心血來潮見巴士站得一個人上車,我第一次膽粗粗上左巴士上層 & G/ `" t# l1 H& W! G. B/ d
果時上層一個人都冇,於是影左幾張是日既打扮,同埋上演左坐巴士趕落車不留神走光既一幕
& T' c* T4 |5 K! t0 e& ^; M# L, q' F' M" B4 q6 l8 k; B8 w
PS:落車果陣真係趕,坐低起身後條裙短到齊B咁濟,
- f+ |) j& ]5 r, ~- g4 o落樓梯果陣又有個哥仔坐正係樓梯位,我後尾諗返可能落樓梯果陣可能已經睇到我條白色底底,都幾意外..$ R7 A- D3 ?4 h$ W2 g9 T3 U

1 K8 T) Y" E5 C" I0 k*另外,我想upload埋相,但壓縮左都係大於於117.1875 kb,想問下大家點攪? 攪到就有靚腳睇^^
作者: cyw    時間: 2020-7-4 17:58

作者: misslady    時間: 2020-7-4 18:32

好經驗
/ W1 Y. I9 |" Y! v1 _( O& ^* R4 g/ a# l4 |# v; r0 U
其待,相片& H" V& i8 S& E, W5 f  S

3 t' m' n9 w7 @8 b! ^! s(o^^o)
作者: Jessica2019    時間: 2020-7-4 19:04

純文字討論 ?
作者: dd501    時間: 2020-7-4 19:06

下次去邊區講我知去撞下你先
作者: zz67098    時間: 2020-7-4 19:13

相都冇張,叫人點信?
  O- n) l1 p. J8 T" |) v# `7 R9 S' {# ?% \/ o
作者: joey221    時間: 2020-7-4 21:01     標題: 回復 1# maymay55699 的帖子

期待妹妹相片
作者: wahwahwah333    時間: 2020-7-4 22:55

可能要直接改解像度- {# N, z: J% Z6 E
基本上這個論壇很難上傳一些高清照片
8 s" g; v3 W4 x% @% X; r這裡的系統設備太老舊......@@
作者: milotene    時間: 2020-7-5 14:43

真是刺激,可惜没有照片
作者: maymay55699    時間: 2020-7-6 01:02

有冇人可教我如何將相片減少至117.1875 kb或以下,小妹會以照片答謝大家
作者: kwong0444    時間: 2020-7-6 02:25

文字看畢使我更加想看相片了
作者: uniform    時間: 2020-7-6 18:25     標題: 回復 1# maymay55699 的帖子

作者: wahwahwah333    時間: 2020-7-6 21:16     標題: 回復 10# maymay55699 的帖子

https://squoosh.app/% x0 H7 Y7 c- K' [# r& V+ _
我是用這個網站做調整的
# J$ t- Y) Z+ _8 ]- G當然,不排除有更好的方法,但我的認知只有這種手段
) c* e0 Y4 f/ E& Y希望幫到你
作者: maymay55699    時間: 2020-11-14 02:20     標題: 回復 13# wahwahwah333 的帖子

感謝你喔,你的相片超好看!
作者: siying    時間: 2020-11-14 09:33

要有相有真相
作者: juventusandy    時間: 2020-11-14 11:21

下次試下吾著底,真空上陣,會仲爽。
作者: rita    時間: 2020-11-14 13:34

好想看到的
作者: heidiqueen    時間: 2020-11-14 23:11

期待相片
  P1 f1 n# v8 q: T5 z' ^ 9 O( i8 l  k9 g! B9 q& K% T

* C+ R: Z4 [9 U! f/ d8 S/ U8 i下次試下吾著底,真空上陣,會仲爽。
" o9 {. Z, I0 e# ?
作者: rachelc    時間: 2021-1-5 21:05

好刺激

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0