標題: 有冇人會買女性荷爾蒙食? [打印本頁]

作者: Shion    時間: 2020-7-10 07:04     標題: 有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
) b6 C* n" V  D$ r+ Y3 W, w因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
' ~9 _6 i9 F: w) D% t/ b想試又有D驚驚
8 ]! r  I# P! N+ |; R8 h, C7 n. L0 M  r* I7 E  r( D
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?5 o( U  a5 j) a& a: b; ~
有冇邊隻牌子好D?
作者: Annalam    時間: 2020-7-10 08:09

自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能
作者: gila    時間: 2020-7-10 08:57

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.0 l& J' d8 W, |
5 }; X5 r% v* @' w: @! Z6 N
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.% ]: {7 }( @: B0 \- u% _% L
& E( C0 @$ \  |7 {- a* j
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   8 Z8 {- u/ V! N% f% o! v& u# ?$ I6 M; b
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?; F; I& I, V+ s7 E
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用* i/ B7 k2 ?. }! @& i# r2 O
想試又有D驚驚
" a; m! ^- W5 m6 u7 U" V$ \
7 i+ c: F  u; j# ?) B係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?8 T; ^# o& L, N# Y. x% M
有冇邊隻牌子好D?

作者: Rachel    時間: 2020-7-10 13:37

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由9 J5 i3 h" J/ q3 C
6 h) a! B; v+ c& [# z
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
作者: Shion    時間: 2020-7-10 14:18

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
% ^! V+ h* l2 E- o& v# t" v其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
) [$ z2 s) y8 R& E3 T$ E# |5 ^) }* x4 J! [" \/ K, t0 U" m
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
+ A8 b6 z: ?8 Y  Z5 g0 w5 S* O$ I5 A
令皮膚滑D同毛少D
; \4 P0 ?$ o4 w呢個已經係原因
作者: Eva0313    時間: 2020-7-10 14:25

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
0 H) @, A/ Z) |- m
5 r& [, J8 H! P. F) a3 I令皮膚滑D同毛少D
, E( ~+ e$ m3 K' I' u呢個已經係原因
( T+ J1 e, q' t* G: o  d; A
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 14:42

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   3 V) y2 j, D0 N6 x, L- H

) y1 g" _6 d; N& L0 x: k  o令皮膚滑D同毛少D6 E4 X4 w* H8 E1 [9 y7 D
呢個已經係原因
* ]. r3 ~4 D& ]* p- k. R
附送黑眼圈添.....
& v% ?6 P1 Y7 `6 r4 q5 p2 F4 B唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦3 Z" ]0 Q9 W) B
+ P" i" K/ N" W4 I. [( ~$ r3 G5 J
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
  H4 ^5 a6 Q+ w( E  \' K9 T! h8 F" v
作者: Saya    時間: 2020-7-10 14:44

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
  g  i; Y; p9 S2 _# R想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
% V( ~+ ]6 w: z  K
: Y$ L4 a  ]" {. a9 Q0 b& W食藥得既話 話美容行業要關門% G2 P( O& g6 P# m+ y
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既, I2 B8 Q, [, e  q9 ]. @5 T9 S

% V: n- n8 ?2 e1 R. k1 r; w去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?- D0 J1 m' C6 z( o3 {4 t! r
或者問你拿醫生處方
6 G9 H/ i0 Y4 p  e/ k(原來係香港字食左字: g. v+ i* e% Q8 s0 I

( {7 f6 S! [, ^/ u! I% H2 \[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 14:48

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   ; a) I1 K8 b- u7 r
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
3 w5 H4 z* N7 g8 q, i! i* v想清楚會 斷欲望做聖人  
: L8 w5 ^( x# W3 D6 Z. d, ^* v$ B( x% _+ B& u  S. o0 m0 z
食藥得既話 話美容行業要關門
/ Q6 P# e6 V5 A" v皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既' k9 f5 e, y0 B. ]' T
( A& Z& r9 R4 w* t7 Y8 C
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?7 Y+ N/ Y2 h, @; T/ t" J
或 ...
/ Z0 o0 E0 H+ b" O無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛$ T( D- @% J9 \) o3 v% u
真女無乜人咁傻 sosad
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-10 20:25

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
0 C  }! k# p, F係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
" Z6 Z4 A( w4 y2 l2 P! h) c感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女6 c% i. c9 q" c2 I. @
甘樣仲衰仲辛苦
( w( w% [/ J9 {! t7 g/ e7 H同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
7 p( ~7 e: q) r& T& y5 f當然你有將來又要付出真心 1 S+ Y' S, O! X( b5 T/ c
月入無5w真心唔好做男
" |/ b: z% x# K- T5 t6 j+ Y, e  ~0 e) K" Y* N
作者: Rachel    時間: 2020-7-10 21:06

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   - m! B% R* l% a. k% R: w
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥/ b1 a5 o6 I2 c- s
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧1 ]7 g9 M2 U7 D. N! \' x+ e5 }* g( p
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女, r8 d9 a/ Z$ [7 o8 E' K
甘樣仲衰仲辛苦 " s  B1 B. R0 n5 A7 x4 G7 w
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 s" j3 B2 U. \# U7 U. s
當然你有將來又要付出真心 ...
. a3 K8 U+ B9 R5 \9 s( Z3 [
食完藥唔見得有成就囉
' c! e7 }8 r/ V* N7 a5 w+ Y( |) ~- N! o- V6 \
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?: w/ |/ S' E2 M  @3 [
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
( f- J; H6 w) W* ~$ p
. H# K; @4 y8 A) s& n[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]
作者: Eva0313    時間: 2020-7-10 21:41

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ; ]; }: P# c9 `
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
# O8 i) {. J; f. }係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
: R( h- J1 d) o: N% u. B* w6 a7 E: Q6 h感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女5 q4 g  i: {/ t. q5 s, {* A
甘樣仲衰仲辛苦 6 S: z( J1 ~' ~" {
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
+ T# q2 l$ D: t+ t6 }, R6 ]當然你有將來又要付出真心 ...
0 ^$ U  I7 {! i( p' q! B, ?4 P+ d3 k) c
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
作者: gila    時間: 2020-7-10 22:04

典型的拜金主意。何其悲哀。8 c- v* P1 ^4 A2 e8 S. Z
+ m3 P" Y5 ^8 X, d8 [  E
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
5 n% f# K2 }# o4 \7 _) W- R已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥3 |% x- v1 C6 D. z7 ?! w, _" S, R
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧2 a! p) V  W  g$ E
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
7 {/ M3 ^+ p* Q8 g% B$ u! C8 _3 B; S/ o甘樣仲衰仲辛苦
+ L  q/ K) o7 r. X% o( T/ ~同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
9 @8 H) d5 ?2 N+ u! Y當然你有將來又要付出真心 ...

作者: yathei    時間: 2020-7-10 22:34

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
9 S$ p5 `; Z3 Y. B5 j' C2 {1 ]不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚
作者: Marie0749    時間: 2020-7-10 22:36

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
7 D0 Z, S) Y5 L9 N2 m4 Y# }2 n已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥$ ]  w! }, N! z4 M% |% [0 \! R) \+ M
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
( Q6 r& ]9 l* W7 r: W感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
6 c9 n5 z" Z( U3 K: ^$ l9 F甘樣仲衰仲辛苦
8 ~6 s9 @0 t+ O5 m& e9 e5 N' {同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎$ J/ j8 F2 Y5 {3 f2 c3 Y
當然你有將來又要付出真心 ...
* P. }: j+ S& |5 c
日日想女 性慾依家野係好難控制
作者: a914046    時間: 2020-7-11 09:20

Very Nice!
作者: Shenmue2    時間: 2020-7-11 11:51

我有食
作者: Saya    時間: 2020-7-11 13:44

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   4 k! o3 N+ {7 P& G3 f  P9 v  Q

$ k+ E5 ^& ^( H& c$ N  @+ ^8 P% e食完藥唔見得有成就囉6 `. W* L  V7 _0 |6 h. y
9 q4 ]8 c4 l% O" _; p9 k4 k( c
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
- d5 n- H. h4 k) b就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
' p) u$ |7 e( p0 F
, T! Z4 \0 Q/ N4 O5 O
3 H7 {# d& a) }2 Q1 t
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
$ @1 G; S: R  k
( \, I9 ~3 @' I. G+ m, e$ T
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
; v4 i( _- R# q
9 n0 U4 N7 T2 s% m( {% o, t日日想女 性慾依家野係好難控制
9 Q* k2 c: O0 n) [

+ b% Z( i, i5 h3 _- e+ J到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
9 J0 Q/ U8 j0 ~* N7 \, b7 M$ ]7 \3 G
! I( p) J4 _  @
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
" V9 j. _! C. K. A9 u5 h/ P# B
1 R* S3 ~7 |( q( x* T乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
  c( H5 Y: c" W
; x, ]9 ?& X% n或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
7 B8 S: \4 T, t後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
- q7 L: c' e+ B& y- m6 J- ]: y6 L7 v1 O, g5 |" [  X) p
作者: Rachel    時間: 2020-7-11 21:03

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   / O' q9 d1 e$ k$ w
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
  V! ~" i& }% l  W& @6 q. f' f9 A
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難, @+ o/ t0 ?- c. s# l. R5 |/ I
4 U6 C7 I5 i$ S5 Y
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖, @$ q2 L! L/ I) o& U* C2 E. v
後天保養/天生 ...
& J7 Y& A9 O/ c0 }+ D! l: ~: a
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser3 C1 F- s/ q+ X8 V( L
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
1 M4 p8 v, Q7 j; H! T6 R
& ]7 f( |" y$ T0 H) H9 \其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
作者: Eva0313    時間: 2020-7-11 21:29

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
' }# D  S4 m) z- T  v2 }  e2 I/ Z4 `6 ?2 I1 G) h7 ?5 G1 K: |
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser  g2 ]+ E8 i- i, x" L
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?. t; |1 g; Y6 ^0 S8 z! S, c
( T( Q5 d6 @; W; T! _
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
/ _+ N8 G! e$ v$ L2 M8 h可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
作者: fanbellayuki    時間: 2020-7-13 21:30

如果只係想逃避現實痛苦~ 食毒藥會快D~ ' n2 M2 _) K6 [* a) k
如果只是為逃離活得一塌糊塗的男生,食藥只會換來一塌糊塗的女生~
作者: denisews1018    時間: 2020-7-14 03:34

引用:
原帖由 gila 於 2020-7-10 22:04 發表   
4 K  H. A% [0 c+ R/ g& M典型的拜金主意。何其悲哀。8 ]+ ?+ q! v. V  s8 @

! f' j/ j0 e% H; E8 Q
2 d* _8 `8 d% m& A女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          ( 而    已     )6 A) X- D# z8 S0 w+ r) C' _, }, P
5 ^* R( {5 r& {" i: O' F' \. y
8 b6 z; |6 f) D# Q  b! V9 I

, e8 P& O/ m: v2 r& \% P$ U
- h# k2 n7 X! ^) n
; I7 h# K/ ?9 X, C5 J7 @6 O0 i: Q
9 N2 n$ @/ f* e0 \4 x% U
+ P4 P  g0 u. V0 D' ?1 {8 o6 u8 N5 S! l1 p, Z. R* V* s' x

5 n0 Z1 G. r5 m.7 `; O4 v! s: m/ j9 ~# z
9 P4 D7 l) T4 t. T, {$ [% Z
作者: denisews1018    時間: 2020-7-14 03:36

.
! e' F! I' X4 c) B, U( L3 y3 p9 l% z4 ?$ c# H) X% a1 [# `& F

" b- ^. n( s2 `6 x( n8 X- M- z* H. ?  Q1 y5 {: N9 {# g
% N" ]" j" M/ }0 [
9 o$ ]. R5 Y' E+ [
- ~& d9 M' @& D# n) ^5 `( G7 \
其實吃藥不吃藥,甚至見醫生開藥做手術,都是個人選擇。都需要尊重,大家不如多點empathy, 少點批評/ 嘲笑吧8 M+ R/ I, N, E( U5 s
3 d* ~) d; q* R1 X$ V

6 A6 s8 Z6 g2 V$ W& E) ~; t
: K7 W# r. d' U6 @: W7 z' v+ D
2 S# }8 A. g- a  s! x7 v% m# D( N2 K' M, t

( w' I7 H- g2 u& c. ~* b& d+ D+ `* O) i
& z  [/ f) c( R9 B% _5 j9 v
& \; o; a( ?, f8 X& E% Y5 Q! T
.
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:02

引用:
原帖由 denisews1018 於 2020-7-14 03:34 發表   # ?3 S% T, {2 ~6 U

! g0 z! x$ s9 d. e# S- P  R女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          (  ...
/ I/ W/ y* r, i' H/ V* \& M7 k8 r4 r3 ^8 }: g6 C) q& R
十分認同呢位師兄
' D  e$ R! y' Q$ q7 j* o女性想要將來 但其實將來...已經好少男性比到佢
* j" m0 ]5 J$ q5 u, |( _- a而我地男性一但結婚唔生仔 基本唔會結婚
+ {& I7 l: h4 _" j" J$ L可能到4-50歲會搵個伴 但到時無所謂啦 男女都
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:10

唉 打左粗口 無哂下文 算啦
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 09:23

原來我得罪甘多道德撚😂; _" r* h+ i! B% J
拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂
/ s; \0 M, z9 V  _做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀 ; D5 F4 F! @! R& s/ K6 D& V
但唔會比證據你睇😈 不過我知轉頭就會用整容怪黎講我
% f; D9 p) T  s我都好明白香港人係甘😂 現實中比我更loser可能係你地😌
作者: Rachel    時間: 2020-7-14 09:35

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-14 09:23 發表   ; e" O/ f; r- p9 T* |
原來我得罪甘多道德撚😂% Z' t7 x  f; w' [6 |; K9 g: S
拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂% \) m" j4 s7 M
做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀 + C) ?" g( W1 o: v9 H
但唔會比證據你睇 ...
3 k1 p+ Q$ ^. O7 ]0 V- {, y
我無話你拜金,話你拜失敗既人生觀je
( K! _: a9 }6 t) _- c如果變女人逃避失敗人生有用,就唔會咁多人間悲劇啦4 u$ l- z4 L* g' R
6 G/ M* ^* V( p. H9 I* Z
當然啦,自己人生自己負責
, ]7 s- V- ^* R& c6 }; k/ p% A反正咁多年黎都唔少人走火入魔8 T) i7 A( j; J* m5 P- s

& o* ~: A& z" P* \; v4 HLoser?我就爛....上個月辭工,宜家再做廢青
作者: Rachel    時間: 2020-7-14 09:37

引用:
原帖由 denisews1018 於 2020-7-14 03:34 發表     z+ s) m/ J3 c+ `
+ \- I7 F( Q  v- |7 C7 H
女性要男性、並不是要你這個人;   女性身體反應、外貌..  一切統統都自給自足,不假外求。女性要男性 只是要你層樓、要你的錢、要你給的服務、要你俾的保護(呵護~)..... . .. . . .     . .  .   . .          (  ...
2 D$ C- i0 E/ ]
成日講你d母豬教,好煩呀6 {; y3 B- k6 E6 l; x
咁又點丫,信你就得道升天咩?
2 ~; z4 f4 U1 M9 q宣揚呢d失敗主義就會得到幸福咩# G- f3 }9 U, C: n( l5 E: k  s- R- B

" H9 |1 L7 G, x1 a0 Q1 R! |( B5 f' X[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-14 09:39 編輯 ]
作者: applechoi    時間: 2020-7-14 09:46

引用:
原帖由 wolf-3- 於 14/7/2020 09:23 發表   % Y2 {% l, k4 M
原來我得罪甘多道德撚😂  \1 L( O) B* D* b  j8 @
拜唔拜金 我係拜金甘點 如果有人同你唔貪錢 真係唔好同佢做朋友 假到爆😂
/ y' v$ J0 f; A& x4 I4 l做男係loser 做女都係loser?  甘如果整容呢😌 我自己全臉都有開過刀 ; e( g/ J( `; i8 E
但唔會比證據你睇 ...
4 o1 r  D2 u2 Q) F& \9 Q
既然你覺得你無問題,就搵你D朋友同佢地講你個邏輯啦
/ H1 `. C" s8 G" y% @/ P" L0 I$ W& }- t/ y9 o8 K
作者: fanbellayuki    時間: 2020-7-14 09:53

你都決定晒。。。唔使上黎問意見~ ( G) q1 ?7 e& N9 }( m# U
咁咪慢慢食~ 唔阻啦∼ 無咩事我出番去先~
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 10:46

傳統人士係難理解d 我都明既😂; _3 x# N1 s/ s- H6 Z, n, D9 }  l- C
' U8 k) W$ l4 z) f
作者: wolf-3-    時間: 2020-7-14 10:52

同埋呢 問唔問意見都好
$ S1 p+ Y! T% k/ \$ X: L把口甘臭 絕對唔係比緊意見% l: t* d( [5 Q! M
如果真心比意見 就講下感受 經歷 經驗 方法 " [, R  m% e+ g) e7 K3 H3 H
淨係識用打鬧方法 呢d真係好out
作者: applechoi    時間: 2020-7-14 12:10

或者呢度D人真係太傳統啦,傳統到上網搵曬荷爾蒙藥資訊之後發現食完無意思就唔用生命去fact check
! w! Y$ Y% M& H& S9 M" c: G0 ~& [6 F; U5 G! o! q
算啦我地無謂騎劫個po...咁Wolf兄覺得佢果套人生觀非常創新同有意義就由佢啦。有人願意從佢身上獲取利益之後”鼓勵”佢以身試藥,就直接搵佢啦...% y: L* Q( l( o7 D* t

0 m" F$ Q7 Z% ~" K你玩藥,藥玩你。食荷爾蒙藥代價唔細,考慮清楚,有醫生監督先好開始食。
8 v' C  b$ n0 f4 w6 ]% h, ?# H9 o4 `1 a$ F6 v7 @+ T8 w
再講多句啦,有D人就死都唔信高手在民間同將拆大台作為成就。我唔會話呢種想法有問題,但做之前要先睇環境,睇下大台有無需要存在。講兩句唔夠人講就話人廢老本身就係廢老行為。
4 ^( Z6 }4 b6 x+ A1 R" G: T/ \5 z% _1 k7 ]
作者: Nanase    時間: 2020-7-14 14:20

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   3 {  ^" E: {/ W; s# K9 n% L2 k* h
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?5 H, B" E3 z- t$ p
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用3 K, _/ {, S& q
想試又有D驚驚
( U. E0 W9 C; [6 p4 ?, a; v6 R* |! i2 {, L
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
' p. i+ Y# w: g- \5 w$ q) i# Y. C有冇邊隻牌子好D?
" o& ?/ S) a* d2 S* t  C# p3 g

x2 |6 o% _, q" Z/ N* u( w6 `荷爾蒙係處方藥品 , 需出示醫生證明文件才能買到) J* ]# s7 t6 e" v
淨係食雌激素係無效的 , 因為你有2粒波子會產生更多雄激素去抗衡達至正常男性水平' e6 y" ?, o% p
當你食埋抗雄 , 但你無任何醫療檢測情況下 , 你係唔會有數據知道你服食既劑量是否正確
6 Y# p) x  G0 ^: `9 U你係唔會知道你身體體內男女性荷爾蒙水平是否正常 , Under/Over正常水平你都唔會知
! z0 \, r- r  B+ `% Y+ B+ ^0 K8 ]雌激素既副作用唔會令毛襄減小 , 只會減慢生長速度 , 體毛不會減小 , 而且效果因人而異# O( B' D9 D% m; D) S# w, m+ n
男性服食雌激素有不可逆轉既副作用 , 包括精子數量同質量會大減 , 濃度會大減 , 即意味著會不育* r5 [/ Z5 }( Y; O
建議你資詢醫生既專業意見啦
作者: unikoey    時間: 2020-7-16 16:30

強調唔建議食藥, V8 Q* P* s% y. @0 f; f! \# A9 t
兩年前有試過食左三個月抗雄
* U, o7 K/ _3 t6 S9 x# y第三個星期開始已經無晨勃, 之後都下決心係戒左佢- H# {6 y% Z( h& P* O8 y* k

9 v  z! y. x! y# l9 E/ H但後遺症好明顯, 抗雄打擾左我內分泌, 兩年前斷藥到呢家都keep住下巴爆好多瘡 (以前我一向都唔會爆瘡)3 M- D5 q7 q8 @9 Q& [( \
得不償失!!
作者: luna2020    時間: 2020-11-6 12:31

突然有d反胃 QAQ4 A# L$ g: C- N. l2 q- y& A; k
露娜飄過
作者: 我叫默默    時間: 2020-11-15 23:31

吃这个。。好像会减少寿命
作者: joe_box    時間: 2020-11-24 10:44

我最近都留意到有好多呢啲豐胸廣告....7 k, a) L- z# t" c& @7 i5 W4 a
其中一款...做例子
" T; k  j) |& d7 aBlossomElixxx(豐胸飲品)馬來西亞
* u- [! H  B" z: m& ]純天然草藥配方的豐胸果汁14-21天 可以大一個罩杯$ _- G, }$ E# v6 n$ H; I" F0 X
(其中內容真係講到有啲想試)
4 W4 H& u! ^& a) ~" l4 i. D豐胸飲品原理:飲品中含有豐富的植物雌激素,可調節女性體內的激素平衡,有利於乳房提升。它在堅挺和擴大乳房,增加乳房的脂肪組織生產扮演著重要的角色。他們還能夠提高細胞膜含水量和還原結締組織。
4 X7 Q* Y* y4 U5 U* \( h8 e' T
但係一定會列明注意事項:" u: j* p8 u6 Y5 f! {/ ^# G
“男士不可以飲用BlossomElixxx",本產品只適合女士們。; ?+ L' E  G/ B8 `9 V
這是因為(豐胸飲料)含有植物雌激素。
% B$ B  U: P2 \$ p& W& ^+ U; a+ {( R/ R這些激素會導致乳房增大,改善肌膚及減輕更年期症狀。2 r8 P* Y! M& l$ G
7 A! q; H2 W# b
雌激素話明咗唔係可以亂用!3 M7 v+ \# X+ ?+ _
睇到呢句你就明啦...., ~9 u6 ~: E2 ^
所以真係要三思!!!
作者: Tiff_hk    時間: 2020-11-24 15:06

藥唔係畀人亂食* P- O' f% q8 X# ^3 \1 A. g6 \; P
食對家性荷爾蒙藥係針對性別不安! v5 \4 u5 O) u1 [
用嚟改善情緒和心理狀態,唔係為咗皮膚等等表面嘅嘢) q( n, s/ {* Z  ]' b5 N
食錯嘅話,冇不安都變有不安

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0