標題: 請問有人代購香港的學生制服嗎?? [打印本頁]

作者: 肥肥愛穿女裝    時間: 2020-7-14 10:22     標題: 請問有人代購香港的學生制服嗎??

不知道有沒有人有這方面的經驗" i9 w! C- p+ q, B  p& |
  Q1 k$ a" Q$ e4 a! \6 |" P
想購買香港的學生制服
作者: uniformx    時間: 2020-7-14 11:25

本地代購的不少
; }/ q+ H: O/ o5 g/ _5 O4 m外銷就……
作者: 肥肥愛穿女裝    時間: 2020-7-14 11:34

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-7-14 11:25 發表   ) t* L& F" ~  ]- e5 I! ]) C' Z: D% a
本地代購的不少# @' J' ^/ v( `' d- T5 @
外銷就……
& N/ Q4 v/ r7 K. |! c真的,找不到太多資訊- i( i8 R# w+ h3 }8 x: g
: r8 g+ F/ D9 ~8 R! @! }3 @
所以只好過來發問了
作者: whk    時間: 2020-7-14 18:48

uxlm, n0辣雞可幫到你
作者: YukiMinakami    時間: 2020-7-15 00:28

你要買邊間先? 香港校服姐, 正正經經唔好講咁多剩講學校名同SIZE好多都買到, 封窗就要搵女性買依個真係冇計, 又唔係日本校服唔會話要學生證嫁喎,當然D好誇張既SIZE人地冇貨係正常, U; \5 z; X- }1 S

" c8 Q+ H- b: k[ 本帖最後由 YukiMinakami 於 2020-7-15 00:29 編輯 ]
作者: 肥肥愛穿女裝    時間: 2020-7-16 17:43

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2020-7-15 00:28 發表   . ?9 k# r2 F5 x1 H+ O3 Y4 n$ ]
你要買邊間先? 香港校服姐, 正正經經唔好講咁多剩講學校名同SIZE好多都買到, 封窗就要搵女性買依個真係冇計, 又唔係日本校服唔會話要學生證嫁喎,當然D好誇張既SIZE人地冇貨係正常
# W1 s& }1 y. s$ o& i/ e9 Y第一次了解香港買校服還要學生證呢,真的挺麻煩的,而且價格偏高

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0