標題: 有沒有自己的另一半知道自己是CD? [打印本頁]

作者: game5687051    時間: 2020-7-25 20:48     標題: 有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
作者: CD萌妹    時間: 2020-7-25 21:12

唔好講另一半啦,屋企人知我CD,我即去自殺。3 H/ z8 n& b9 @4 c
加上CD好難搵另一半。
作者: lalalajona    時間: 2020-7-25 21:19

有, 仲好支持
作者: Bob205td    時間: 2020-7-25 21:20     標題: Hihi

作者: 陳玲玲    時間: 2020-7-25 23:22

佢知道時都嬲左好多日,而家只接受到我響屋企穿女裝內褲及絲襪
/ A& n# F* Q* K+ d& R% b其他衫裙胸圍就唔好俾佢睇到
作者: misslady    時間: 2020-7-25 23:31

前文,
# v3 o; L+ A$ u9 o& Z6 c, g5 I- w  `# J8 b2 r! |1 w+ }
幾篇都是這主題
作者: hi0383    時間: 2020-7-26 12:56

引用:
原帖由 game5687051 於 2020-7-25 20:48 發表   ) o3 m; e. U* G5 w& L3 ~. C
有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
! }9 s0 [  y  I+ Q% C+ l另一半接受
+ f: r& G* R. f7 V) A1 @9 e! p兼一齊出街
作者: longgraxx    時間: 2020-8-6 16:45

有呵, 都用了一段時間6 [( h% e0 J7 u9 @( \
開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。
$ {( _+ O' G6 R4 J1 Y4 \" J8 h4 h+ K都要好感謝佢
作者: Eliza    時間: 2020-8-28 08:38

我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
作者: misslady    時間: 2020-8-28 09:42

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-8-28 08:38 發表   5 ]( K. c1 s) a! _7 }; G
我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
! M9 H% q9 d3 n' r4 V

, x: y& W; x1 z6 d# A真好,
; D; }. O" t4 J真好0 }0 w, F* t) `' W. Z' }. e8 |. ^

$ `* m. @, t. a5 Z* h  l(o^^o)
作者: misslady    時間: 2020-8-28 10:41

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-8-6 16:45 發表   % ?* b$ v. X% X, W; C' \+ M
有呵, 都用了一段時間# V  r" y8 X+ P% X
開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。+ ]2 z* h; l" ?+ B1 a7 B
都要好感謝佢
6 u: ]; j: d$ i, X8 Y4 ?  k& P" v; C* J+ U/ F$ ^0 [! M
好似,一切都由 底底開始7 b; p9 l) d$ g4 P2 u4 a3 a, _
" m4 H6 g+ f1 j" w4 a
(o^^o)
作者: Wantbegirl    時間: 2020-9-5 00:46

成日想佢穿載插自己,可惜唔夠膽...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0