標題: 誘惑送貨員(真事改編) [打印本頁]

作者: mommom    時間: 2020-7-29 14:43     標題: 誘惑送貨員(真事改編)

今個星期六,日,爸媽去左短途旅行,
" R- [" {* j6 P6 L" e家姐通常會出去蒲好夜先返。3 D; _2 d: |; X1 b9 N
男朋友仔夜晚6:00收工先黎陪我。
3 I9 w9 k4 e. @. r0 f" |  F, ^* x+ A; G  \
所以我一早起身就化妝換衫影相,
' t9 j' G1 @  G# g9 [. [9 Q2 X( V試左幾套內衣,最後揀左套黑色喱士內衣套裝,再諗下今晚著邊套衫見男朋友仔先,扮護士俾病人打針,扮空姐幫機司起機,扮OL勾引上司。扮淫蕩學生妹,0 W3 q& l" u5 X0 o# l! }
揀邊套好呢?
( o9 B% P' X' V不如去家姐房睇下有咩新衫先,
* v' X" F  e2 d家姐係OL,夜晚又鍾意出去蒲俾仔撩,
# m3 h) S# W. V/ |今次揀左件灰色的deep V 連衣裙, : S# M3 s& m8 z0 F. A
加件外套就斯文OL,夜晚除左件外套就變摟吊裙,7 K/ Q0 |8 K( F# q" s8 h
38E大波波幾呼迫爆件條裙,* m0 y  N3 U0 r' M2 c
因為條裙太低胸,Bra都露出來,只好連Bra都除埋,條裙質料好柔軟貼身好舒服,配埋黑色OL外套,超透黑絲同3吋高根鞋。
/ Q% @  x2 q( m0 u8 z% i! b/ v
  t5 Q) J9 n) i0 c' X; |突然電話響起。7 }7 G* a& r+ r4 I; ^
8 _) t) _5 Y2 Z4 k8 {4 g! [5 _
家姐:細佬你係屋企呀?
8 F. _0 c/ u, j& }$ l. HMommom:係呀,做咩呀。
. B7 a0 |& u7 s家姐:有人送貨上黎,茶杯套裝黎架,你要幫我拆開睇下有冇整爛。
/ s9 T( U% q) b. w; ~) WMommom:幾耐到呀?$ f4 y: B% q  l9 y, z3 m+ T0 x
家姐:樓下上緊黎啦,你又係屋企CD呀!
- |/ z  `8 m) I/ s+ D& uMommom:係呀!/ T& P$ a& ~; O* y. @6 ~( _! `
家姐:著完我D衫,幫我洗翻乾淨,摺翻好呀!
2 L0 ?0 O" |- O0 j/ y- e$ J+ |Mommom:知道啦,好啦。Bye Bye!
; Q$ ^& a/ R) A- s* j
- q6 o- A: r' }! L5 r  i原來有人送貨,等我出客廳等收貨先!& q) c( `9 ?+ T; e2 I3 M
# a' v  v' C, G; m
叮噹~~~~~門鐘響起4 g2 L. d0 w& N/ S' e
開門見到大約21-22歲,175cm,大隻仔的送貨員。
2 e+ R2 Z+ K+ W" m9 u
2 g) j: r; `9 j# t& ?送貨員:小姐你好,有2件貨收呀!7 ]6 v% ]) r% ~! x$ E! G# Z
Mommom:玻璃杯嚟㗎,我要拆開檢查下先!
6 {: C4 N. S+ d# f. ?5 S送貨員:冇問題呀!
' {& u3 c, I5 X0 bMommom:你入黎先呀!9 i' V' I) \( S8 Q3 O5 ?

5 a$ P9 x/ \# c+ x見佢幾靚仔,諗住引誘下佢,
5 L& o. y& C6 f7 r' Q! O" r1 o5 B我拉高少少條短裙,彎低腰執開茶几上的什物,
+ M- a0 E. `7 o! N0 t若隱若現咁露出三角位,我轉身望到佢望到眼定定。
; a. k4 _% x# @- O( j我再除咗件OL外套。露出事業線,粒釘都飛埋出嚟!
! Y0 k* B# N/ E( M/ h% a# z9 w; u# e4 |
Mommom:你放喺茶几先!
" f1 b4 G) _$ ~, o2 ]送貨員:好呀,等我幫你拆開呀!
6 T9 x: h2 }; p) P% j( D. H8 }2 [: R' @/ r/ P6 G
我每個杯都攞出嚟檢查,又烏低身夾胸; v1 q; d  a4 P0 U9 h2 t* F4 q
又用淫眼電下佢!
. h5 I& F  k' }
  b) r3 p9 k# c8 e8 vMommom:全部都冇爛呀!簽收先!
4 n' c" b' @& O# b0 ^. {, `Mommom:想唔想飲杯嘢呀!( y. d) f% F* k/ @
送貨員:好呀,我好口渴呀!
1 b; p& c1 y* FMommom:你想飲咩呀,不如你自己過黎揀呀!
) ~# l- S% h$ m5 v5 h: @1 N" ^送貨員:咁多選擇等我慢慢揀下先!
6 D1 }4 O( z( b0 S( e5 M0 S% `5 m2 ?8 W% }
因為廚房有點窄,1 ]. N9 s2 x4 S  Q8 A' |
我打開雪櫃,佢走到我身後,貼住我身後揀飲品,
3 \: b% a! E4 Y5 d  Mfeel到他JJ在摩我PatPat!+ H( I# P0 O/ y  K
佢一路磨,我向後頂下佢,興奮到佢不得了!
8 p1 i0 G$ T" z: b8 U, h# o$ ?" f8 a
% X( q/ c$ g& @# i: KMommom:揀咁耐都未揀到呀!' H# j! O2 t0 }# Q0 O& s
送貨員:咁多選擇,唔知飲咩好!* z% U7 p* n% n# [
Mommom:不如飲維他奶呀!
8 a( o0 X$ H! f& |1 g+ A6 @送貨員:我想飲你D奶呀!- r/ r2 v/ f2 {& Y+ w
Mommom:你飲維他奶,我飲麥精呀!7 X+ [9 L. D  e0 P# h
送貨員:我D精仲好飲呀!
! ^4 s& F4 H4 C% p& n+ L/ Z7 F0 fMommom:你就想,咸濕佬!8 N" c7 u- c: k# Z0 \
/ s5 _* _7 Y/ q
我坐到沙發,佢坐到我身旁。
1 q1 w# Z/ L' u+ k4 e1 o) y: i$ J我一邊摸自己大腿一邊脱高根鞋。
  L, ]0 F' g- e2 ?$ M0 N2 j* z# x) A# a" M
Mommom:對絲襪第一次著,腳指嗰度就爛左啦!
6 M2 _  U: U# ?% K& u3 f送貨員:我幫你寄返去換呀!* m5 `+ ?7 y# Y# q! e1 E
Mommom:唔洗啦,咁麻煩,買對新仲好啦!
# d! \8 w0 R8 p# @& f; I+ A# E+ a2 T送貨員:等我幫你除,幫你換,咪唔麻煩囉!# X" a* r1 u3 T* T
7 G7 Z) W6 i# I( o4 s: F# n- W5 h8 N
佢雙手先摸著我的PatPat,大腿,大腿內側,上下咁掃,一邊摸我,一邊幫我除絲襪,個咀貼住我的耳仔吹氣,搞到我好想發姣,忍唔住發出幾下呻吟。7 D) k' }: t! r5 l9 [2 r

) h8 F: n. Q7 p$ @  N6 sMommom:⋯唔⋯⋯呀⋯你除咁耐架?
$ H5 D+ \" I4 @" x; _1 h送貨員:你對絲襪好貼身好難除呀,就快得啦!
0 D0 X0 c, b- h8 KMommom:你好淫呀,一路除一路抽水!
7 N6 X. R& m4 ~- c7 h5 V: f% ^# B送貨員:你對腳咁靚,我忍唔住,哈哈!
# Y( E1 d2 T7 C8 L5 Z5 Y- k
5 o! k: c, E; t0 b3 A* D$ _" P佢將我的絲襪脫下,收埋我對絲襪係袋。
1 X9 Y( t. o8 O  O% x- i( r9 @" g& l) v0 b, a1 g
送貨員:下次寄對新絲襪俾你!; S/ a9 p/ T' Q1 w4 a% n
Mommom:好呀!
+ L+ }1 J: h" X. h4 y% X3 C* pMommom:不如你幫我拆埋另一件貨,俾我睇下!
+ g+ D( j( o, L. o3 o/ ~& @送貨員:好呀!
3 I1 z# E9 V. [2 Q; Y
( u- ]4 M0 b' H0 G+ r+ }" K+ m) r佢一打開睇到一支AV按摩棒,一碌假狗同幾套情趣內衣,我心想家姐真係淫,又買制服同玩具俾條仔玩。, Q* I/ w1 }% q! G" h
  [1 w! B; n7 z! z, v. T& K" d/ c
送貨員:買咁多制服既?
8 ]& u; J/ T9 p  HMommom:唔係我架,係我家姐買架!3 j0 j- a  y* D3 E/ `
送貨員:你吹水啦!
* k6 s' L, ^7 {3 E7 O( k/ RMommom:真係架,不過我成日都著我家姐D衫!) V% s9 u, y  g! W
今晚試下著俾Bf睇玩角式扮演!
. w# o) y1 x5 q  e! {( ?送貨員:做你Bf就好啦,有你咁正既女朋友!
$ i4 v; ~  z  ?Mommom:你有冇女朋友呀?4 R" P+ t- t; `8 K9 r3 R! X
送貨員:冇呀!8 G3 x3 {5 P+ s$ R* R
Mommom:如果想岀火,點算呀?& f; F- d. K2 Y; z
送貨員:間中睇下AV打飛機咋,你支按摩棒好似睇AV見過,好勁好High架,哈哈!
7 \/ O. y0 @$ [! T- _- P2 u! wMommom:都係我家姐架,我未玩過,點勁法先!4 m+ ^  _' T2 R' A" H+ T
送貨員:咁我幫你試下玩!
6 z2 ^/ m7 z# F4 G
$ P. S2 a7 ]" T8 ^4 T6 r佢將按摩棒調到中速震動我的長腿,3 o8 i/ y! @$ Z2 L9 y0 X
我深呼吸輕輕呻吟,擺出一副欲拒還迎的樣子。
4 W# d9 l, U9 M) w) ]
0 m7 G) P6 D' mMommom:⋯啊⋯唔⋯唔好咁啦⋯⋯
2 t2 O4 L" \' }$ J4 ~6 u送貨員:你個樣又姣,身材又正,皮膚又白又滑。
, U' }7 W$ s" w6 U' C9 B1 GMommom:啊⋯唔好⋯停⋯呀⋯我係偽娘黎架!5 S8 V+ W: Y0 {: P8 b. H: B
送貨員:偽娘有冇咁索呀!等我驗下先!, S  _% e% H+ @# V1 W/ o7 v

' v4 f' I$ I7 b! W
: P$ o# T% K$ S! c7 O) s9 G他一手摸我下面,撩我小淫穴,一手揸我的波,. L+ p- w3 D' c" S
一邊嘴我,仲伸條利奶我,玩脷疊脷!
) U! o5 a) x" v6 |我伸手入佢褲襠內摸碌鳩,! h; [3 m, Z8 O) r* B1 |3 o
手感仲大過BF嗰條,我再除佢條牛仔褲,
. r0 ?* _  `/ z" D: j, D. R0 ~( I著住底褲都見到好大條。互相捽慶大家,好有feel!
3 d  ?* B7 I$ c' s3 R! L
  {/ w* f& d% F5 o我推佢瞓係沙發,一隻手撫摸住碌鳩,雙唇先錫佢耳仔,耳珠,再錫鼻鼻,咀仔,到頸,再錫lin lin ,用脷尖一左一右係咁係乳魂邊打圈!1 _4 [( d; }6 E9 Z1 K
再成個人坐係佢身上前後搖擺,大碌鳩隔着底褲磨我的小穴。& k$ I* ~& A' F% P
( v- K: O. l" |* Q" e  K
送貨員:我碌鳩硬晒啦!你個偽娘,磨得我好舒服呀!
: u+ W( S: h' f' gMommom:啊⋯你好大碌呀⋯唷⋯⋯頂到我好High呀!
& G+ O5 h2 g& v7 h7 c  w! _
. I1 Y# G' h% N# M# H7 k2 F# {我除埋佢的底褲,7吋大肉腸彈出黎,$ p, R( a+ s( P* s; N% c( A
我用蘭花手玩弄大JJ,又抓袋袋,
% G. o7 w3 V1 J6 N9 O" G0 e6 o4 x7 a' O
送貨員:請你食我條大肉腸呀!1 a+ i$ I8 X, O1 R/ e' z) C: q

0 F- k8 H$ J* m: `# n他把我的頭按下,我口含住J頭,條脷360度的圍著龜頭舔,雙手包住JJ上下玩弄!
, y9 o3 P; e8 ^! K- }' I
* X" \- n  x+ fMommom:你碌鳩好大,好熱,好硬,我好鍾意呀!
. ?  ?+ ?$ t+ f1 v2 O送貨員:你個口又暖又濕,含得我好舒服,仲食到"雪雪"聲!
& K+ t* \3 l( e% jMommom:哎呀⋯鍾意好似食雪條咁慢慢奶慢慢啜!5 @6 F5 ^9 C/ t: i$ a. X8 p4 b$ {
送貨員:你含住我碌鳩吹得好投入!吹得好舒服!
3 t4 ~8 Y) r1 N8 O1 o( Q7 xMommom:我好鍾意食腸,玩口爆!6 D8 c/ e9 M6 h; A2 w
送貨員:未試過口爆喎!
& w+ a& d5 W/ B* ^1 W  S; i; w8 R- |! I- Z- l0 y+ d7 X
我心想仲有個2個鐘男朋友先到,
9 s0 P% @( e; o1 W" \* J9 G) G可以慢慢同佢玩。
; l! R, q' \( Z6 Z. w# {- ~我去廚房攞左杯熱茶,雪糕,爆炸糖。
# N" ^, j$ N; \4 `' ]$ I
. y3 {( E8 e  r4 i2 i佢訓係沙發,
; I* u: R( J8 V  ~我用手指尖輕摸陰莖,令JJ有觸電的感覺,
7 i& R& p" V5 p- X/ [2 `& _# J7 @( p. {含D雪糕再將龜頭含晒入口,
! J; C1 N2 f% _3 N3 K有晒節奏咁,吹到雪雪聲,再換熱茶,繼續幫佢吹簫!
, U6 U5 N4 u0 v9 p$ c: n吹到佢典床典蓆!# l& n0 a3 [" Z4 h% s& }

& q5 C6 f& O6 d/ @送貨員:又熱又凍,好刺激,好正呀!5 p& o2 y4 U$ ]2 u7 ~
Mommom:冰火5重天呀,high唔high呀?
, s$ E9 B9 e7 @0 ?4 A4 l送貨員:好high,第一次試,好頂引!
8 A% N& R2 G9 ~6 @# ^3 D* pMommom:睇下你頂到幾多次!
3 [, H4 e) D- `2 O) ~: @7 v送貨員:好呀,即管黎啦!
1 r9 J" P  |+ @  ]+ B3 l
+ h% X  P) s* @- z, d! K重覆5次之後
# Y7 T9 R  }; Y0 i5 C  L" f; t2 n; V7 f% J
送貨員:我就爆啦,停啦,夠啦!& F5 J" b+ I- n2 V3 T5 n3 ]
Mommom:你好利害,玩到5次都唔爆!! L2 D: n) s- |. `& d8 H! e
送貨員:有幾次想爆啦,好彩你就住我咋!
. A1 D. g7 V( Y# J' l. CMommom:見你咁大碌野,咪同你玩耐D囉!
" A& H( b" Z/ z( i2 R( z7 W6 k. G" |送貨員:咁重有仲有咩玩呀?3 q& n  e4 V' I. |* G
Mommom:睇下你忍唔忍到啦,今次玩爆炸糖吹爆你!2 P. @) Q# c& F- b; T

" Y1 f* k7 I. X% S/ L我將成包爆炸糖放入口,再含住龜頭,D糖不斷爆炸," \3 E' K( v6 V$ m3 o0 o
再一手上下chok 陰莖,一手玩春袋,* F4 \  @9 B, l7 {9 H* P$ M
D糖爆完溶晒後,我就全力吹奏,
3 M8 X- v3 N0 ^( i8 L0 a我加快速度上下chock,用鯉魚咀啜到好實,一時脷尖不斷撩撥,一時大啖吸啜,再深喉,大約分半鐘,我感覺佢就快想爆!
3 C1 |( e8 e  c1 |3 {
+ A! |3 P& G3 v, j. K/ }/ y送貨員:爆炸糖炸到我好爽呀!- f( `& u! N" [/ I9 [
Mommom:小心俾我吹爆你呀!
5 G; F+ I* A* @3 v4 A4 f* z送貨員:你個咀好窄,含到我好舒服,就快忍唔住啦,就快爆啦!8 K$ l% J! T* {: s1 u" y
Mommom:快D射俾我啦,好想要你D精精!
  C' J1 `4 |  C9 {
3 v# A3 J4 }" O8 F6 P我feel到有D精漏出嚟,
# X* g- ^) w* J. j) \! l2 F* h我啜住龜頭,一路望住佢,示意佢快D射,
- x. a6 W( U  s& r1 u& D* u繼續用條利環繞龜頭打轉,
& t% |" o  C3 P8 r' {Feel到D精射左3次岀來,射到成口都係,, ]) a8 p( }* ]: @
再狂啜事後蕭,又吸又啜,啜左成分鐘,! {) c. E; G. N& k& b9 S* H, X* I
啜到佢超high!( e( d! n! N& `* ~* C

; f7 F# C5 V( x) ^4 }0 g送貨員:俾你啜晒D精啦!
& w0 S# e+ W( L; p1 ]. b9 g7 QMommom:你射左好多呀,我成口都係!, C' p# V' A8 {3 S6 u
送貨員:你個鯉魚咀吸到我好舒服!
( @% Z) `# t" @" E" J; Z1 I. a1 SMommom:你D精精加埋D爆炸糖,好好味呀!
; }$ }& D1 l8 s送貨員:你真係好鬼淫呀!
4 d4 e& H% J* U8 H$ {Mommom:你睇下JJ仲流緊嘢,等我繼續幫你清潔番!
1 ^7 E4 q8 ^, R8 |( x; \送貨員:又黎,真係好有AV癡女Feel!
- |, s( U7 D5 [, q$ E% R, E  z6 ?% o) `" b) g) q% l0 I6 ^
我先用舌尖清潔流岀來的精液,舌尖又撩撥下,
6 f2 O3 C+ Y& O; o0 |一邊用手再撫摸春袋,原本要回氣的小JJ,
( k; Z. N7 U) u2 r& U又開始變硬了啦,我成條含入口,/ |& I( L% V( o& C2 ~9 _. n
繼續慢慢啜慢慢嘆!2 u( U' Z2 z* M. I% e( d

- [2 T2 \9 o; u& P, Q" b  S- dMommom:咁快又變大既!
: T- H6 X* M0 c* ]  A' U送貨員:睇到你個姣樣,好想吊你,咪硬囉!
! c& U2 R4 n  {) x- g/ r/ iMommom:你都未餵我!
; a' o3 E* M1 J' @) Y6 s* a0 w
/ N2 ?: _$ A3 P+ c( r+ a9 ^! ~7 U他一邊摸我的Pat Pat,我繼續食大肉腸。4 ~3 Q0 f/ T4 I, H$ Y1 o

- E; g% ~# g+ C2 s  z  A4 ?1 \
: W5 A# N* m* x, D突然電話響起,原來係BF用視像電話打黎!$ _9 L0 ~3 r& A' W! |
( v" ^" Y/ T, v: ]/ B- w0 C
Mommom:等我聽電話先,你行去嗰邊,千其唔好入鏡!
* d- t  U/ l8 l( k0 o0 N1 {送貨員:好啦,我準備走啦!9 E% F" c+ G4 @: w5 f8 L

) @) `  `# U4 p# {9 ?% A/ c  t+ Q[ 本帖最後由 mommom 於 2020-7-29 14:59 編輯 ]
作者: moonking68    時間: 2020-7-29 14:53

好正第一個LIKE~~~
作者: mommom    時間: 2020-7-29 15:00     標題: 回復 1# mommom 的帖子

視像電話開始' F% @. S7 c9 u0 b0 |* [
7 }1 J! `8 z/ T$ D3 q& L
Mommom:老公,你係邊呀?  i8 j7 n/ M9 D1 w4 N6 R. ~0 K
男朋友:公司呀,要OT到8:00先走得!
. `9 {  w& j, b5 g% aMommom:咁咪要9:00先到,咪要我等3個鐘!
7 U1 V; L2 s6 ^5 }# c男朋友:Sorry呀!
, [0 l* J4 z4 t( s/ ~, FMommom:我想食腸呀!. h2 y- h$ P; l1 M# L+ m% t
男朋友:今晚一定餵飽你!* E8 ~5 e. X- Z4 E
Mommom:我宜家好想要呀!# W  g/ V3 G- A& l2 b- V( c- S1 S

) X- s( }0 Q# m. b鏡頭影住我拿支假狗,放入口含,
. l* y! h! U, g1 `另一面送貨員聽到我BF遲到,己開始摸我的腿!* W9 f- E3 I$ p* ]* u2 Z
* T$ p0 K% m7 F; I5 L) ^* p7 M1 T
男朋友:你曳曳啦,又買玩具!3 q3 J1 `" R/ t7 [5 O! D
Mommom:你又唔餵飽我,咪要玩玩具囉!6 ]8 q3 M4 [* @& v& @
男朋友:睇你個樣好High咁!5 l1 T5 S/ D) _  @1 L& z0 O, Q! m
Mommom:你睇下支假狗,係咪好似你JJ呢?
) ~+ D% B0 y; A- S( k男朋友:今晚一路用假狗插你,一路俾你含,好冇?3 s0 c7 i; P; p/ T0 h. {  [' S: L
Mommom:好呀⋯⋯老公⋯我好痕呀⋯⋯宜家好想要呀!' T0 x8 O0 w/ N

4 m8 Q' r4 H' b$ ?) N# y5 h鏡頭影住我,含著假狗挑逗男朋友,( B9 {0 t3 C& w# |/ v3 _# Q
另一面送貨員拿著按摩棒震我的小穴。4 S% j% U' ?% i' ^
6 p0 q% N+ v- Z7 m, [8 Q3 Y4 W
男朋友:你個淫妹嗌到我都硬晒,等我去所先同你玩!
% h; {4 Z- k. l8 |" J0 E+ C' ZMommom:老公我好想食你條腸腸!# V' s- C+ N. E9 ]
男朋友:我都想睇你吹簫個樣,記得淫眼望鏡頭,俾我睇你個淫樣!: g- H: k9 z2 n1 e) i; u
0 |' v- S0 U6 f; V5 Z
我含著假狗給BF看,Bf係公司廁所同我玩Camsex 。
: L' i- y6 G; M& ^: b: B6 N* M
( n# Z4 A( f* n% ^Mommom:我好掛住你條大賓鳩呀!
) [5 I3 e, N/ P7 J0 x男朋友:我都好掛住你對38E大波波!1 X4 I+ u% d' e6 |) ~
Mommom:快D啜我奶奶啦!/ T- y8 C/ X+ Q4 f; b/ D
男朋友:拉低件衫,俾我啜下你對奶奶!* t( b/ R; ^; w! P

3 F7 ~1 G2 q" }& A我拉低衫領,38E大波露出來,& h4 L" b/ g  P6 ]
我對住鏡頭一手摸自己粒Lin,一口含住假狗。$ K/ \, H) L6 _9 O2 f6 y
' l& P& i8 T* Q/ J( q
男朋友:你樣靚身材正,前突後凸,. C6 @! o# S& f% A8 B4 l' c# m
對波又大,個個睇到你鳩都硬啦!
1 C2 n; m. ?7 ~6 x& U7 ^3 t( x6 JMommom:老公⋯俾你摸到下面濕晒啦!
' @2 p8 s% j& Z) H2 g- C% L/ Q" b男朋友:你條底褲都濕晒,等我幫你除啦!8 p3 K2 g$ _+ ]& ?5 @

8 M' W: |, j# G6 M送貨員聽到我到要除底褲,就要我企係度轉狗仔式姿勢,拉低我條喱士T-back ,狂錫我的PatPat。
6 t" J+ z1 b- M% r5 I" y- N' z! H& M+ g
Mommom:好舒服呀,奶入D啦,BB!+ Z, l$ i# R  c0 I1 M
男朋友:你個淫娃,濕到成個水塘咁!
* {- y+ \/ x" G: n1 z& v8 OMommom:好衰架,搞到我濕晒啦,快D幫我奶晒D淫水呀!/ W. {8 G& T% u0 L8 b* Q& g

n- _, P. Z" ?( C送貨員瞓左係沙發,示意我坐上佢個頭,
7 H3 L3 f8 w7 }我用小穴對住佢個口,佢用條利插入我的小穴,
# R% k3 r9 ?7 X( Y佢條利好長,係咁鑽入小穴,! w$ E! f0 z( \8 p" K' M
我的身體也不禁上下搖動,好似坐蓮咁,
( s' e7 m( s& A) K9 o# E) o條利下下都插到好深,4 `- a) h5 e* N9 @
插到我愈來愈High!
. z5 O% D, a+ ?. E0 B: b, C" m  J, q' ?5 s6 t
Mommom:老公⋯好痕呀⋯奶入D呀⋯
/ A; [& d& O) @& c3 K5 E男朋友:淫娃,你邊度痕呀?
0 u3 \8 c( Z  P2 T+ I7 T$ A) JMommom:⋯啊⋯⋯衰人⋯我個西⋯好痕呀!你用條利⋯奶入D⋯幫我止痕呀⋯⋯痕死我啦⋯& A' ?" Z2 M$ A' T/ d
男朋友:你個淫娃,愈奶就愈多西水!4 G# L6 c, x- Q. A
Mommom:⋯啊⋯老公⋯我好⋯想要呀⋯⋯快D啦⋯3 m& Y# m' ~0 X2 ?4 C9 H0 A
男朋友:想要咩呀⋯快D咩呀?9 k# g) ~/ _7 Q/ \) k1 V8 \1 l
Mommom:⋯老公⋯啊⋯我想要你條大JJ,快D吊我!! v& H5 N) Q1 Q- Y" Q; t) |# y
男朋友:聽唔到,大聲D,成句講!
3 ]! t: y. u# OMommom:⋯老公⋯我個西⋯好痕呀⋯要你條⋯大賓鳩⋯快D⋯吊我⋯插我⋯我西⋯⋯啊⋯# k6 t  h$ u8 K$ A- s' |6 G
男朋友:等我插爆你個西⋯我就射啦⋯快啲幫我含住!
5 A7 Q: h$ R! M3 ]6 X$ d! m& R  lMommom:老公,射俾我呀,俾我含實你!
6 T/ \' Q1 f" ^1 m3 ]男朋友:好正呀,出完火,我去做嘢先,夜D揾你。
, y" A" N7 z! w; b  cMommom:咁我自己玩住先啦,我等你今晚返黎!/ u, n; k( A/ m+ ~0 x1 C$ W( Q
男朋友:I love u ,拜拜!# l. M2 [4 U1 v' X$ \

3 d! R; ^" [/ Q3 z0 h8 s2 lMommom:終於收線啦!
  |* T, e  M7 U3 V送貨員:係咪用條利都奶到你好high呀!
4 k! H6 ], r1 oMommom:係呀,仲有高潮添!
7 ]6 f* j1 l, G9 a. A/ Q4 B4 ^見你咁落力奶我,等我服待下你先啦!
/ Z) @1 Q. @9 ^& ^# }7 v# m) i5 s9 {
我繼續坐係佢個頭,享受他的舌功,; D6 U& k5 G+ k+ c9 h; j
我彎低腰,用69姿勢,吹奏一曲魔笛追魂,深喉含實哂碌野,摩打脷係龜頭上係咁打圈,又吸又啜。吹到碌野硬到成支鐵柱咁,越吹越漲,仲差D吹爆,佢禁住我個頭叫我停,我先停。跟住就用口幫他帶上了套。6 @& W: `. K6 U
  ~( E: |3 C+ {: H6 \0 ^
先玩女上男下,我用打樁機動作套弄條鳩嘅蘑菇位,+ f& F7 W; A# h) o; _. A
喺洞口磨吓,夾下,UN吓。8 F- i* ^. _' ?! N0 a4 v

9 J1 a. ?2 g9 c. ^送貨員:,唔好吊我引啦,快D坐落黎啦!. Q; B6 J7 c5 k3 J
Mommom:⋯啊⋯你好大碌呀⋯⋯入唔晒呀!* w. f; ~6 \  V1 r5 J- R# C

7 d% A( [# k0 I. q: Q7 C* f5 c  ], z1 ^9 S熱身挑逗一陣後,我一下坐晒落去,俾條大個鳩頂到好深好入,我好似大騎師上身咁款,一時搖,一時UN,仲係咁磨,騎到激烈時對奶又彈上彈落,我瞇著眼享受,繼續大聲呻吟!
" S) K' P, `" s7 z# l * W' K+ B5 t+ c2 i3 {/ O6 ?- n
送貨員:睇嚟你好爽喎!
* J- ^7 R; f% |+ i. U) kMommom:你碌鳩入晒啦,你好大碌!好舒服呀!5 N2 x3 A7 j5 z
送貨員:你個淫閪好濕好暖又好窄~ D水多到砰砰聲流出黎!
' O/ ?5 n3 n% P$ \' V/ \' T/ z$ i2 l# q
! Q7 }! |4 e% w% H9 A  F佢攬住我條腰狂un,吊到我對波上下搖擺,; y; G/ K+ o, F( b
我不停扭動條腰吞食碌鳩,仲頂到我G點好爽!7 @$ W7 Z+ l# q. U. b
: ^# m4 {$ X" j3 G4 V
送貨員:你個淫西⋯好正呀!
. b9 S% C' G6 P) e  w' U1 r  QMommom:⋯啊⋯我想要呀⋯⋯入D啦⋯
. Q& d: \" Q- N送貨員:你D叫床聲特別淫濺好聽!
  h; d" i# Z$ T3 w/ fMommom:⋯啊⋯頂我⋯G點⋯好爽⋯呀⋯大力D⋯
) n, `, e# S" Y, @- l4 R& \送貨員:你又扭腰,又下下坐到盡,我有d頂唔撚順喇!* ?# j, ?3 K8 {5 \) u0 Y0 ^' o
Mommom:好衰架,我就快高潮啦!
& A$ C( C) x0 k* g7 z送貨員:我攬住你抖一陣,換個姿勢,再黎啦!. d! m, M  z8 ~/ o; w- E3 \1 K

+ s# g) H+ H, Z& {我都唔想俾佢射,所以一齊抖左一陣,5 [9 x9 D* p7 Z! T2 h
我企到鏡前面,趷起PatPat對住佢,% }5 W/ H# ]  f8 U5 N
再用口含住支假狗。' [5 v) \3 W+ }) A' T
Mommom:我係小淫閪⋯好痕⋯好想俾人" u# q$ \" b  i" C* u. v
送貨員:真係淫到岀哂汁呀,你個PatPat又圓又彈手,推車仔一流!8 I% K; l( ~6 ~$ T6 v6 w
Mommom:你仲唔黎推我!5 o+ J7 T9 \9 m- \9 ~: J! `

: a' z2 e2 @6 v5 w% G* b# P- [, j佢用鳩頭係小穴口挑逗我,撩幾下又插一下,$ }+ R6 G5 J9 h* [' e
搞到我好想要。我一手捉實碌鳩放入我小穴,' K3 s7 `% L3 o' |* q) ?
用收陰肌夾實佢碌鳩。
# @' s1 o+ v, z: T
' U# a" J+ h0 d8 I送貨員:你個西好濕好撚淫,睇你個姣樣就知你大食⋯8 N/ `  u! V  W( v( K
Mommom:⋯啊⋯我好想要呀⋯快D插我啦⋯我妹妹好痕呀⋯快D⋯要你條大肉腸⋯喂飽我⋯啊⋯
6 J) Q' J3 w- i1 o  X9 D2 J8 d
5 o; O, F, q1 B9 A) S) F$ x% K: ?我趷高屁股,送貨員揸住我個蘿,老漢推車狂推直入,衝擊左百幾野,pat pat 肉狂震,佢一路向前推,我就向後撞,真係推到啪啪聲!- v2 B8 k6 H; m0 t# S

) Z2 S6 K; R3 J1 m; BMommom:⋯啊⋯⋯你好勁呀⋯⋯大力D⋯啊⋯. B/ n+ X* j7 X
送貨員:你個巨躉又翹又圓,忍唔住大力打落去!6 `1 t8 R1 F- l% v' C$ u, e4 D8 R
Mommom:⋯啊⋯快D插我⋯好舒服呀⋯⋯好鍾意俾你吊!7 \* e! f3 \3 e9 W/ Z5 W
送貨員:你D呻吟聲好正,嗌大聲D呀!. n# N7 y( v- i0 a1 I7 u
Mommom:⋯啊⋯我個閪⋯⋯好濕呀⋯⋯
- \9 e9 \& J) r
7 {; h% x2 S; D0 Z[ 本帖最後由 mommom 於 2020-7-29 19:09 編輯 ]
作者: mommom    時間: 2020-7-29 15:03     標題: 回復 1# mommom 的帖子

鍾意玩角式扮演
# x# }( o1 r0 l+ U* q; OWeChat : tracybb7237
作者: mommom    時間: 2020-7-29 15:15     標題: 回復 1# mommom 的帖子

再轉狗仔跪係地下抽插,佢下下插到盡,呻吟聲叫到拆天,佢反手揸住我對波,越扭越high,狂插幾分鐘。
0 u5 C% j: E" U轉位來個男上女下,托住我對腳掛上肩膀抽插,雙手搓波,佢深插下,我就叫一聲,我既呻淫聲愈大,佢就愈大力!
# @/ R/ _' V; U& O5 w% B6 I3 g, n, a- L0 T
Mommom:老公⋯大力D⋯快D⋯吊我啦⋯我高潮啦⋯
' y1 S2 m: W- D, h" S送貨員:望到你個高潮樣,真係好迷人!我頂唔順⋯要爆啦⋯⋯% `% n& f0 B% ?6 w# J# I# U) y
Mommom:老公⋯射晒俾我⋯我地一齊高潮呀!
; M7 ?: a( |7 }+ I* @  s& l% I* p. w6 y* d, j- w
我轉身跪喺地下,幫佢除套套,含住鳩頭狂啜,我用條摩打利係龜頭上打圈,又係射左3次,啜到乾淨晒先停口。
& l2 s! ]1 r1 d+ q  x$ f+ o" J0 q# Q/ `8 O
送貨員:又俾你啜晒D精啦,好爽呀,真係超正!8 A9 Q" q; @9 v- q' A0 w
Mommom:俾你條大肉腸搞得好舒服!
9 [3 J9 }* p( K$ ^9 r' C" H送貨員:你食飽未呀?9 L. [0 C' c$ ?8 ]; k
Mommom:你估下!
; D$ ?* H) l( S1 e" N0 T# M送貨員:你咁淫,一定冇咁快飽啦!$ a5 ?9 C# Z6 N
Mommom::唔話你知,等你心思思!
/ C* `7 }; o9 O4 f9 n  @* H/ L* [送貨員:不如做我SP呀,每個星期六都黎餵飽你個淫西!
9 K  O& s2 J7 N. o2 C: MMommom:好呀,我叫毛毛,你叫咩名?: `6 x: }9 ]0 R7 ]
送貨員:你叫我阿勁呀!
+ B  e9 g. L: Y- T. r: XMommom:勁⋯你邊度勁呀!
, U! G/ S- f$ c送貨員:碌鳩勁囉,你又想試呀!
, B2 L! g6 P: O9 Z* C9 x3 _1 B: y: l9 {) ]* L. \" ]$ @) f
作者: misslady    時間: 2020-7-29 17:19

真正?) n4 k8 t0 H! @7 D

7 K1 h: U+ B: X. f0 q/ \(o^^o)
作者: Elpitlum    時間: 2020-7-29 17:32

好睇...勁好睇... : )
作者: cyw    時間: 2020-7-29 22:11

作者: joanne3    時間: 2020-7-29 23:56

不錯呀,
作者: Sglaw42    時間: 2020-7-30 00:28

好有挑逗感
作者: alexbb    時間: 2020-7-30 01:25

阿勁有冇咁勁?
作者: alexbb    時間: 2020-7-30 01:25

阿勁有冇咁勁?
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:14     標題: 回復 11# alexbb 的帖子

好勁呀,腳都軟
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:15     標題: 回復 10# Sglaw42 的帖子

好鐘意挑逗男人,好high
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:16     標題: 回復 6# misslady 的帖子

真人真事改編
作者: mommom    時間: 2020-7-30 02:17     標題: 回復 7# Elpitlum 的帖子

你鍾意睇,我就再寫
作者: phbaby    時間: 2020-7-30 08:37

really wonderful
作者: applebaby    時間: 2020-7-30 08:42

會唔會你是送貨員,做了義工幫人?
作者: DJ.alice    時間: 2020-7-30 15:53

睇到成身好熱
作者: PatentLeather    時間: 2020-7-30 16:36

個故事幾好睇
作者: watergap69    時間: 2020-7-30 22:56

一流
2 T- q+ U: P5 \. }5 R2 [7 N" K, t出多D吖、唔該
作者: misslady    時間: 2020-7-31 11:21

引用:
原帖由 mommom 於 2020-7-30 02:17 發表   % N& |/ N! C2 u6 K5 Z
你鍾意睇,我就再寫
- L4 w+ b. O0 L

2 s0 R$ P* k2 l8 }0 F) }7 F9 p加文,
9 `% F9 y3 F2 g: @3 e加文
! X* e6 X2 j) f& Q5 g% g! ?7 p
* L; u  [9 C+ A0 p7 p0 D. s(o^^o)
作者: siying    時間: 2020-8-1 14:24

超正的古仔啊
作者: NikiChow    時間: 2020-8-1 17:26

Very good story
作者: powerxxxx    時間: 2020-8-3 14:10

作者: aimyon    時間: 2020-8-3 14:57

作者: sasalady    時間: 2020-8-3 17:10

very nice story ar~~
作者: aimyon    時間: 2020-8-3 18:25

真事??
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-11 19:14

睇曬故事越睇越high,我起曬頭!
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-11 19:16

繼續寫啊!
作者: exealan    時間: 2020-8-19 04:40

唔知有幾多成係真 0 @& c0 E+ \9 J0 m, p
送貨員真爽
作者: cd31415926    時間: 2020-8-19 22:48

姊姊支持耶真棒
作者: datong888    時間: 2020-8-25 08:10

?面感太?…第n次重看…
作者: bakaruri    時間: 2020-9-28 20:25

what a wonderful experience
作者: guyhappy9955    時間: 2020-9-28 23:26

真會寫文章!
作者: 18680535284    時間: 2020-10-9 14:16

好体,想继续体
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-1-23 00:06

描述細緻,高質文章哦!
作者: q348054782    時間: 2021-2-12 23:15

作者: 冷冷的秋    時間: 2021-2-16 15:57

真糸写得好,睇睇下都自己打了
作者: Nancy00    時間: 2021-2-16 18:03

好刺激
% ~& i% E; M6 [+ u好想試埋一份
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-16 21:26

睇到成身好熱
作者: loboiboi    時間: 2021-3-26 11:16

好正好正好正
作者: chris963    時間: 2021-3-29 04:59

感谢楼主分享重量级重口味的小说谢谢😜

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0