標題: M巾 [打印本頁]

作者: rowan    時間: 2020-8-9 20:23     標題: M巾

近呢一年疫情加社會運動影響唔知大家CD仲有冇去商場啲廁所換M巾?
, Q5 Y# y" x4 v- v/ q我已經有一年都冇去過啲商場 好耐都冇去過商場啲廁所換M巾 好掛住以前係一啲商場嘅廁所換M巾
作者: CrossX    時間: 2020-8-9 21:36

除非特登如果唔係都唔會整污糟塊M巾, 咁去廁所換既用意是為換而換?
4 l( ]" |) B# P& q: s/ p
. d+ c4 R3 i0 U: q1 _; m有睇我既post 都知我最近都係男裝上身再配短裙出街, 如果有時行下坐下移咗位就會去男廁修正番
作者: cyw    時間: 2020-8-9 22:15

作者: Qwer1967    時間: 2020-8-10 20:04

作者: Eva0313    時間: 2020-8-10 21:53

好奇點解要特登咁做
作者: CrossX    時間: 2020-8-10 22:49

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-10 09:53 PM 發表   
* Q3 x( R5 y: g" p' f0 ~% ]3 v+ I好奇點解要特登咁做
% ?/ I+ V/ ~. j3 }; q1 Y1 T5 j

) @' s: o* v5 @論壇search 下 "M巾" 就知, 就咁戴塊M 巾唔真實嘛, 好多人要想辦法模擬up 住d 液體感受下果種唔舒服既感覺
作者: 陳玲玲    時間: 2020-8-10 23:30

真係咩人都有
作者: Eva0313    時間: 2020-8-11 13:00

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-8-10 22:49 發表   " s7 F1 @6 L4 [1 G, q
" L. w6 d: X2 v

1 r# R# K0 f( ^6 m- S論壇search 下 "M巾" 就知, 就咁戴塊M 巾唔真實嘛, 好多人要想辦法模擬up 住d 液體感受下果種唔舒服既感覺
% c7 S+ V( j7 E' f( m6 s
個問題係點解要特登去商場換
作者: CrossX    時間: 2020-8-11 14:30

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-11 01:00 PM 發表   
' r' O1 V- P; b. W- I" D' ]: G2 ~* g9 m& U
7 A# E$ `$ }7 t3 D* ?' l' M7 g4 \* u7 F0 u4 g( o
好簡單因為女仔都係去商場廁所度換, 當然你去男廁就唔會在廁格見到那個裝M巾的垃圾桶
作者: Annalam    時間: 2020-8-11 21:22

樓主意思係入商場女廁換 M 巾?
作者: 20151120    時間: 2020-8-14 13:43

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-8-11 13:00 發表   
  d" K9 [6 v7 X7 {* z$ H/ r0 h, D, H+ r; ^# N& g- W5 h( S
8 D0 x9 j8 _0 @8 q因為之前有人話在商埸內有清潔啊姐見到無問題
作者: rowan    時間: 2020-8-14 23:45     標題: 回復 10# Annalam 的帖子

冇錯 入商場女廁挨m巾
作者: Eva0313    時間: 2020-8-15 01:28

引用:
原帖由 rowan 於 2020-8-14 23:45 發表   0 W4 N+ i! d; I1 S
冇錯 入商場女廁挨m巾
# w. ]; ?1 r( o* e
怕.jpg  }2 n& l8 k$ N, A( @0 j. ^
就算係女裝入,喺香港咁做俾人發現都幾大鑊吓...
作者: Rachel    時間: 2020-8-15 15:17

M到唔落街咪得囉 =]$ u( A& l6 P) p% w# H% V! `" K

8 `# y/ t6 G  j9 Q有d人食左去油丸定咩藥,要用m巾隔一隔既6 i3 w* s8 U* F8 v

- S( R' \. w  [$ H又係FF到入女廁?真係LM睇見報 orz- K7 F( O1 B# g! n3 P8 r# _6 L; e
+ }# m2 ]( ?8 H6 G3 T* L$ |$ Y9 w$ M

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0