標題: 成長的經歷 [打印本頁]

作者: LovelyCd123    時間: 2020-8-13 20:21     標題: 成長的經歷

Hi,大家好呀,今次係我第一次post貼,雖然冇相,但係我好想同大家分享下我既經歷,點樣造就左今日既我。
# b4 g- C4 F; u  I" a* D1 P: N; G
我今年26歲啦,記得細細佬果陣,自己仲係讀緊幼稚園,特別鍾意冬季校服條褲,因為內膽好滑。
6 s! X0 b6 Y2 M7 V2 e1 D; K有一次媽咪摺緊衫既時候,我拎又媽咪對絲襪黎挽,從此就愛上絲襪啦。/ l) Z4 S0 C- K4 ~! D' y6 y
起初媽咪都覺得冇乜所謂,可能係因為當時我仲好細個,當爹哋未反到屋企既時候,有時佢都會比我著下絲襪,甚至比我著下佢啲裙,扮下靚咁,雖然唔岩著,但係都覺得好舒服好開心。不過直至小學既時候,我媽咪膽心我所以就冇比我著啦。/ y$ }! O$ D+ t0 Z- t7 v

8 I5 Y5 c; m0 t/ r直到中學青春期既時候,除咗鐘意暗戀既對象之外,就係鐘意學校條校裙啦。因為校裙係陽光底下有少少透,而且望落好滑好舒服,* ~7 A  E4 k1 O$ \3 ]! z1 ]5 v
有一次我摸左女同學條裙,之後發現原來真係好滑。(當然女同學覺得我唔係有心非禮佢啦。); Q* J+ l" z* ?8 u( F: \
我就偷偷地瞞住我屋企人買左條校裙反去,當屋企冇人既時候,就會拎黎偷偷地著。重拾童年時既回憶。" r) s( t+ f5 C" O0 J
不過有一次,我著左校裙被屋企人發現就比佢地打左一餐啦,校裙亦都被佢地扔左。
# u. u9 f! C+ V0 Y但係都冇令我消滅著校裙絲襪依個慾望。
; m" P" l2 `- a
; y& A8 b! G: k9 b後來,我都會偷偷地買偷偷地著,希望唔會比屋企人知,我亦都變得越來越猖狂,著起校裙自慰,幻想自己係女仔,甚至乎希望有人接受我。我亦都試過著校裙係早上出街搭巴士,仲要同女學生坐。感覺十分刺激。但係我個前女友當然唔接受我啦。+ D; R, J9 k2 }% ~- V3 H
+ ~4 G- O8 o) z+ z. e6 ]
* f+ w+ q/ [" e& E
今日,我都仲有拍拖。我只係敢同女朋友講我鐘意絲襪,佢都唔介意,仲比我冬天既時候著,可惜比佢儲肥左。不過我想再偷偷地著校裙,唔知我有冇咁既機會呢? $ [4 D. O& `- c& f' G/ T% `1 u3 c- d
希望可以係道識多啲朋友,有機會既話可以交流下,或者偷偷地著下校裙絲襪。% s3 n6 Y6 B" ?6 @% E. o2 a

+ N, C' n1 N+ l- ^4 k[ 本帖最後由 LovelyCd123 於 2020-8-13 20:54 編輯 ]
作者: Qwer1967    時間: 2020-8-13 20:31     標題: 想表達乜

作者: sasa13579    時間: 2020-8-13 20:57

好似好多錯字
作者: hi0383    時間: 2020-8-13 22:06

著起校裙自慰=似女仔?
作者: CrossX    時間: 2020-8-13 23:19

26歲都出咗嚟做咗幾年嘢嗱掛, 字又錯又唔識表達, 標點符號既使用就更離奇。 其實你既經歷有咩咁特別, 匿埋打飛機算啦
4 ?6 x% R- e) P/ S2 ^8 x0 f
0 j2 w0 |- L% r' q9 m8 V[ 本帖最後由 CrossX 於 2020-8-13 23:24 編輯 ]
作者: 陳玲玲    時間: 2020-8-14 01:00

如果女友唔介意會好好多
作者: misslady    時間: 2020-8-15 11:51

會不會,再試其他的女裝?
作者: cyw    時間: 2020-8-15 15:13

作者: Rachel    時間: 2020-8-15 15:24

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-8-13 23:19 發表   0 O  ^: t1 P) x) Y! n
26歲都出咗嚟做咗幾年嘢嗱掛, 字又錯又唔識表達, 標點符號既使用就更離奇。 其實你既經歷有咩咁特別, 匿埋打飛機算啦
# {! L/ U+ z' `, J" l8 W同意 sosad 真係無乜特別,十幾年前forum d人都係咁啦。# X4 l6 g6 Z+ x" W. @' w8 Q

) _5 H. X* m  j$ L# I  ?我都成日著校服搭巴士啦 XD"
, S! Z: a3 U2 |6 ?仲試過成車學生妹....然後覺得自己好odd好老 =]
作者: icandysweetie    時間: 2020-8-29 17:14

我認為點到好啦, 有人肯寫出佢既經歷同感覺係好既事, 我認為要鼓勵同讚賞–下。
作者: Wantbegirl    時間: 2020-9-5 00:44

肥左真係好慘,點著都唔靚...
  E- F/ D$ x2 D& ?我無你咁有勇氣,只夠膽在家無人時著
作者: qpzm1003    時間: 2020-9-5 03:29

校裙自慰
作者: sexpic4me    時間: 2020-9-7 00:36

我都只敢無人先著
作者: stellaleung    時間: 2020-10-3 16:12

女朋友肯比你冬天著絲襪都唔錯吖 8 Q2 J/ b- q6 @: j9 r3 }% K( P
咁你淨係鍾意著自己以前學校條校裙,定只係要係校裙都鍾意著?
作者: 44533678    時間: 2020-10-5 01:02

每個人的成長都總有一啲的過去和影響
2 L2 ?& C& R1 {  u* D( X' _% U/ @! f0 U
總知無傷害到別人,其實就無問題
, b* i9 X* ?6 Z, B2 [, A- B" o2 W, r. I0 i
至於另一半接受與否,其實呢個都係你的一部份+ N9 C; g/ i" X8 c
4 Q  M- p. b. p! J# K" l. @! y3 Z
如果佢無法接受,分開係唯一的選擇) r- X* e% T4 u# ]9 J2 k3 R
. J. I( Y5 M2 ?, h
兩個人相處,坦誠好重要
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-5 22:05

我同女朋友講我鐘意絲襪,佢都唔介意,仲比我冬天既時候著
作者: heidiqueen    時間: 2022-6-30 22:25

不錯!! 不錯!!2 ?4 E3 z- d5 u2 U4 I" s

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0