標題: 終於到咗未! [打印本頁]

作者: Wondertshumanbb    時間: 2020-8-28 13:00     標題: 終於到咗未!

幾日前訂唧貞操帶 尋日終於到咗
. _& \1 k3 r* d. F! L大家可以follow我嘅Twitter :@wondertshumanbb
8 K" n. i$ I# j( H比大家一個用後報告🥰
# q1 s/ f7 F5 a# F' o
2 g  b" m1 y9 O. y& C& o如果大家有興趣買嘅話 唔介意教你地點買
) a$ |+ _; |: R# h' E! z但大家買之前要諗清楚 因為會令到小弟弟萬劫不復
/ ], N# t8 N% W8 M------------------/////--------------
, z7 k+ s; L# `0 {& P0 aupdate 09092020' B2 U6 b0 p9 A9 }
大家好!!!
1 M( f5 I2 k+ g% ^' \本人已經帶上貞操鎖啦 ...  W# C3 Y4 q2 y/ C$ f- y; a; E
影咗幾張相可以俾大家參考
7 B% Q5 x' w4 n4 f* q' l; E大家可以上我Twitter睇睇 :)
6 x  f5 A3 v5 _% S8 K/ p
# n  W" r+ z6 Y! O[ 本帖最後由 Wondertshumanbb 於 2020-9-9 15:07 編輯 ]
作者: gila    時間: 2020-8-28 13:47

想點玩?感覺如何?
作者: samou    時間: 2020-8-28 14:57

拍幾張穿上圖看看,說明一下。
作者: Wondertshumanbb    時間: 2020-8-28 15:57

我一有時間就同大家分享下🤣
作者: misslady    時間: 2020-8-28 18:50

説明書 呢?1 H7 s! \+ ~# O# w: [8 B. C4 F
(o^^o)
作者: wahwahwah333    時間: 2020-8-28 22:25

你係買咩SIZE?
作者: Shenmue2    時間: 2020-8-30 15:39

感覺如何?
作者: chanchan0104    時間: 2020-8-30 17:05

小心用 如果唔得唔好勉強
作者: maria-ng    時間: 2020-8-30 17:29

睇吾明係乜野........
作者: pandalo123    時間: 2020-8-31 00:36

唔知點用但就咁睇已經覺得有d痛既玩具咁xd
作者: wahwahwah333    時間: 2020-8-31 03:06

引用:
原帖由 pandalo123 於 2020-8-31 00:36 發表   
2 I8 M3 Q7 Y# _唔知點用但就咁睇已經覺得有d痛既玩具咁xd
% u7 l$ l( v3 M就係鎖住JJ令佢冇任何空間比佢起機/ \/ C. ?+ i4 h6 I6 c/ `( B
而樓主呢款鎖設計,就係要長時間配戴,讓JJ長期血液唔暢通,達到陽痿1 }' Y5 I2 L# L- c( u
然後好多人會咁問,既然會咁樣做咩還要咁做?
8 v* |6 s, g, Y6 F6 k5 P1 C$ e" o部分人係因為唔鐘意起機呢個男性性徵6 B: o: i# k) G1 H" i
亦有D人想做綠帽俠 * ~% k1 T- P9 s* h
當然,有部分人純粹戀物用途,增加生活情趣  b7 @) `' r3 S; J4 o
; m9 O6 n0 m* n( F* ]+ s
作者: dennispri    時間: 2020-8-31 15:31

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-8-31 03:06 發表   
) o$ {5 B) G( o9 `3 W
+ T6 n! d' N9 @2 [: Z& h% W, S就係鎖住JJ令佢冇任何空間比佢起機: M/ j0 i3 W* y! ~4 s+ a
而樓主呢款鎖設計,就係要長時間配戴,讓JJ長期血液唔暢通,達到陽痿
- G' a6 [/ s1 a然後好多人會咁問,既然會咁樣做咩還要咁做?
! I+ w! Y5 Q4 z2 S: i) F) n部分人係因為唔鐘意起機呢個男性性徵. h! X6 w1 T, {. a/ i0 g
亦有D人想做綠帽俠:h ...
6 l5 l$ ^' e( `: q

' W9 S, T: T! v5 v8 S完全講中左戴鎖既原因,盡量令自己唔會再勃起,唔想再見到呢個咁核突既野。+ _; l" E8 A1 u/ k
亦更會覺得自己係個女人。
作者: Wondertshumanbb    時間: 2020-9-9 15:09

大家好!!!
* d8 z1 d6 `8 ]/ l2 d3 d& S; C本人已經帶上貞操鎖啦 ...( N$ j( K* |: D6 R. h9 q
影咗幾張相可以俾大家參考  d! N0 }0 T- C: |8 C  T1 A
大家可以上我Twitter睇睇 :)/ h: b  M0 Z* A: f: i" s
如果想了解多啲可以inbox我 我可以樂意解答@@
作者: gila    時間: 2020-9-9 15:40

很可愛呢. 諗住帶幾耐?
6 f/ n# s. T6 M% X" _4 b) p: f7 s
% Z+ v5 t, t4 p6 ~[ 本帖最後由 gila 於 2020-9-9 17:28 編輯 ]
作者: Wondertshumanbb    時間: 2020-9-11 01:21     標題: 回復 14# gila 的帖子

唔知架... 都係啱啱慣 瞓覺嗰陣要除返低
作者: 47758889    時間: 2020-9-12 14:50

利害 小心點玩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0