標題: 我點算... [打印本頁]

作者: Tamyamkam    時間: 2020-10-4 11:36     標題: 我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
作者: 大叔    時間: 2020-10-4 12:43

支持,謝謝
作者: Nanase    時間: 2020-10-4 13:55

精蟲上腦...打小D飛機
作者: gila    時間: 2020-10-4 14:01

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?; K/ N- [# A. L$ X
5 W0 }: L! T, ?* x9 k
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   9 }' U0 P9 z% {7 E: y
精蟲上腦...打小D飛機

作者: Nanase    時間: 2020-10-4 14:43

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   
: ~+ Q& ?. w: J- B$ L5 u, K% q: V1 C會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?
- x& T# {% X' Y# M- J
0 n6 D/ q6 Y& [: U" M0 b! s
& d- }' x  K! y) N
& I3 ?2 A- q/ @% D3 \要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
- R2 g" @9 {# c7 A: o8 l& u5 t% n( @: e

作者: Rachel    時間: 2020-10-4 15:30

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   5 P, U6 {( P. ]# {! M. T$ r# d

1 O; E9 s) t9 C* W+ R2 |; a) W7 g# Z
9 g" R+ w  K$ v  h; L要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次" O7 z+ |" i# H6 S+ c8 p
1 i' g% W3 W2 ]+ L
  N: Y3 O: z! w  s8 j2 w) h
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
作者: JoJo1217    時間: 2020-10-4 18:37

有問題咩?
  K4 _5 q/ ^: U1 U9 c. A; r4 Z你只係“sex優先”
; r2 k  u: m& G7 J  u. o: h仲好正常喎
作者: zz67098    時間: 2020-10-4 21:24

支持樓主慢慢轉灣
作者: gila    時間: 2020-10-4 21:56

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
) w0 R1 ^  ?7 I+ b$ j4 }"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
2 g4 @* }4 f9 W4 g, a& P. V5 }& N$ F
btw, 個彎是90度.
" }& ?# W# s# H2 N% Z( \( d(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?* p- [# A5 ]- O9 S; M

! ^( `7 e6 {2 H; v: A
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   $ ~. \# A: l9 u, ~, q7 B
支持樓主慢慢轉灣
3 B1 z5 a% x/ V7 Z$ R0 K7 R. q, I5 H# e3 ?
作者: gila    時間: 2020-10-4 23:22

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.
: T* K: L$ }  v4 Z5 q佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。
作者: sls17289    時間: 2020-10-5 10:40

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   $ ~  j: u4 w& c9 G* G
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.- C$ O" ]7 Z2 F+ [5 e4 S5 j* J! C6 L$ {
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
# a# g: m* h# _2 X% j! Y
* D, P  q) \4 b: q0 Y( ]0 Ubtw, 個彎是90度.
& p; Q  U5 f3 {5 z  ]6 ~6 W(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?2 V& L8 [/ W+ `9 g
. T+ F4 M7 @+ o! R1 ]3 z5 e: l
7 E& [( f* @0 i6 A/ T3 \) Y) X# y* i, d0 }. s1 j
90度咪直變彎囉7 m% y  v  E, g$ o/ a% m
不過真係唔明點解硬係要話自己係直男
作者: Eva0313    時間: 2020-10-5 14:22

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   ! i4 }5 f3 Y+ w5 c- d
1 s9 n$ n3 |- Q% m4 d3 {0 s
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
6 B1 {1 Z: Y+ }諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
作者: joey221    時間: 2020-10-5 19:05     標題: 回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充
作者: Eliza    時間: 2020-10-6 20:30

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   
. K: y$ `- \3 G( S轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.9 q" o. C) _5 N
"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.) r8 V: a2 U/ v6 N# @

6 N6 L) r! P6 [3 ^btw, 個彎是90度.
" B% L1 P0 I7 U# v0 X6 y$ f(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
( W9 X. B6 `3 B8 Z/ d1 X( u) `  j" e- d4 }2 |$ E% K3 X9 [
* m! G. t* b" u1 C4 k5 I% g  x90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
作者: denisews1018    時間: 2020-10-11 01:08

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~; o' R  W. N" g# T) y' \
, \  T- D3 x  f
% o2 }% Q- |5 n

6 Y7 N) I4 y( a. ~* N+ H8 ?7 E8 v; y2 O2 g$ {3 v
2 ?; G2 Z! l4 L; l
; ~! t0 b3 g/ q" r5 j
.
作者: Wantbegirl    時間: 2020-10-11 01:49

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
作者: CDFAT    時間: 2020-10-12 13:04

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   ; f$ x( @( C; H) P$ W& f
其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
6 |  s, s$ b8 b. n8 J
唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬
作者: kinkink    時間: 2020-10-13 00:06

睇人妖片睇比人插定插女先?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0