標題: 運動leggings [打印本頁]

作者: ckk49    時間: 2020-10-13 22:41     標題: 運動leggings

唔知有人鐘意著女裝運動leggings?: o+ g; j# M4 R! V3 Y8 b4 l$ F
我都鐘意著運動leggings出呢偽街,感覺好貼服,有冇同好?
作者: CDFAT    時間: 2020-10-13 22:54

我鍾意著 但未敢著出街
作者: rita    時間: 2020-10-14 01:58

喜歡cd著,特別好看。下次穿上分享給我們看
作者: CrossX    時間: 2020-10-14 11:13

女裝運動legging 有什麼不同, 你意思有d 位置會用網面?
作者: phman5163    時間: 2020-10-14 13:19     標題: 回復 1# ckk49 的帖子

有呀,d顏色好靚,不過價錢都唔算平同冇乜機會著。所以都係得個想。
作者: ericso    時間: 2020-10-14 16:15

幾年前有一年冬天超凍, 老婆叫我去uniqlo買條女裝legging打底, 著上腳感覺好好
1 N9 D' i2 L8 \4 X+ R5 t- a
) P' Z) B8 q/ }2 `- Q$ J[ 本帖最後由 ericso 於 2020-10-14 16:23 編輯 ]
作者: fish    時間: 2020-10-14 21:47

做運動,行山會著
7 w5 v  v3 E9 ?  W& u一定要買無尷尬線legging
作者: spk2001t    時間: 2020-10-14 22:13     標題: 回復 7# fish 的帖子

你D legging好靚,想請教咩係尷尬線?
  }2 X/ o3 C# b同埋邊到可以試女裝legging,之前上網買過唔啱size
作者: kwong0444    時間: 2020-10-15 11:02

越緊越舒服2 v$ X( R! T6 x& F" J- k
屁股現底底越好
3 e4 Q0 U4 D$ b- ]2 a我十分喜歡# @4 n9 r* C7 S( p; k6 Z4 M
請問行山多人嗎?那裡沒人留意嗎?
作者: sasalady    時間: 2020-10-15 12:43

我有
作者: sasalady    時間: 2020-10-15 12:44

我有
作者: Nanase    時間: 2020-10-15 14:52

引用:
原帖由 kwong0444 於 2020-10-15 11:02 發表   8 ~; L- y$ v4 V9 _6 P- V
越緊越舒服
! R! ~  {3 _8 {- e屁股現底底越好
* }) J3 K1 L5 ~$ Z! N我十分喜歡* K0 i) x- F  e: N1 C' N
請問行山多人嗎?那裡沒人留意嗎?
+ @7 d* b' s0 k, f% U3 V

: R9 H7 c3 z* _/ U  W除非行D好偏僻要開林既路線5 k* e. Y# }: `  I: ~' I
如果唔係響香港行山..實有人4 d6 v! Z$ E$ Q4 r; H$ F
人多定小就睇路線易難度同熱唔熱門& P# M0 W3 K. ]6 t! v% O& j
隨時多人過旺角
作者: kwong0444    時間: 2020-10-19 10:11     標題: 回復 12# Nanase 的帖子

可惜近年行山是熱門運動
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-10-21 01:47

我都有著leggings
作者: 大叔    時間: 2020-10-21 02:22

支持,謝謝
作者: cherrie    時間: 2020-10-21 23:49

引用:
原帖由 ckk49 於 2020-10-13 22:41 發表   ' c' P9 F' H( S8 E
唔知有人鐘意著女裝運動leggings?* @, e8 S& j; d4 ~2 e' p
我都鐘意著運動leggings出呢偽街,感覺好貼服,有冇同好?
/ h& U$ G7 w! b8 O: N
我中意著絲襪多啲

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0