標題: 假設性幻想題 [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2020-11-24 23:34     標題: 假設性幻想題

如果有一日你起身之後,突然強制變左女仔,但睇真啲,原來得半身,上半身或下半身……
& S$ N5 t& N$ C5 z8 ^/ T. o7 V6 ]4 r& e2 V$ i3 o% R1 J
你想上半身定下半身變女??點解呢??
. |$ c/ ^0 {$ D5 O& l/ l& Q5 j/ S3 _之後你又會點做??
作者: CD萌妹    時間: 2020-11-24 23:42

引用:
原帖由 jesscd 於 2020-11-24 23:34 發表   : t1 Z5 [; }  o5 x$ o+ y& D: T+ F
如果有一日你起身之後,突然強制變左女仔,但睇真啲,原來得半身,上半身或下半身……$ @2 ]0 a: ]5 x+ y8 H# r
1 m# ]4 Y# b/ r. ^1 O) J* V
你想上半身定下半身變女??點解呢??
- s! I  B1 I& ~% n# v1 C* w之後你又會點做??
" ^$ Z! K/ L( |$ Y8 M
' u* `! ~+ d/ T. j: j! k
當然下半身,上半身可以隆胸呀嘛
作者: joey221    時間: 2020-11-25 07:07

引用:
原帖由 jesscd 於 2020-11-24 23:34 發表   
/ ^3 C! }- o8 e9 \" `, Z如果有一日你起身之後,突然強制變左女仔,但睇真啲,原來得半身,上半身或下半身……
' T; G8 |) k( }6 o+ o6 J
+ j. d/ L- p: z2 }7 m你想上半身定下半身變女??點解呢??
' ]  S3 h, H' k# p  o$ c5 L之後你又會點做??
3 ?" ^0 }: w" x

% P( o8 H( |! i也是要下半身,變成真正女人5 o# ^) C) ?+ i: a
.享受做女人樂趣
作者: ngyl1394    時間: 2020-11-25 12:48

wow! 當然想下半身啦!
: q/ k' L/ @+ y, y: L不過可否貪心多一點& b) Z2 G1 w. c
今日下半身, 明日上半身
作者: HKReindeer    時間: 2020-11-25 13:14

我最愛就是穿絲襪高跟鞋,當然是下半身啦!
2 d2 h& }3 Z8 A; i# n. s7 f3 F5 X8 A' s; D, ?
如果會有依一日既話,我就可以無時無刻都可以著絲襪高跟鞋
9 c- E8 e) k; }1 `
1 C" F( U! O  ^* b" W不過我最想要就係下身被人插個種感覺,但係人係貪心的,
! i0 m# \: Z7 U$ o. _6 p, O  h
1 H1 h4 a' C4 K1 F/ `最好一覺醒來就已經係女性就最好
作者: swcharlotte    時間: 2020-11-25 15:52

梗係下半身
作者: Tiff_hk    時間: 2020-11-25 16:15

問10個10個都會答下半身啦# e. r; z  x# ]) l  d
少咗嘅大把方法加、潛建,多咗嘅、唔同嘅點整都整唔到) c4 @$ ]& _$ d3 L: b  L
除非有特殊癖好
' K% Q4 r: ~0 i; F% v4 U
% T9 h& ?/ r4 {! b9 @[ 本帖最後由 Tiff_hk 於 2020-11-25 16:19 編輯 ]
作者: gila    時間: 2020-11-25 16:22

大約估到大家的年齡層。
* F( N# q! O1 y: W1 n7 n
! e+ M/ j' F- x想下半身的,95%都是介乎25-36歲。
作者: joey221    時間: 2020-11-25 20:24

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 13:14 發表     [5 J1 o3 u* z& n0 o
我最愛就是穿絲襪高跟鞋,當然是下半身啦!
0 S5 B# v  m- @- B. K4 |" p
3 L9 u$ Z5 }3 X2 W1 f7 s" r9 ^如果會有依一日既話,我就可以無時無刻都可以著絲襪高跟鞋; ], c7 ?( d! V; D

6 [2 e0 {2 m+ m, ]6 A不過我最想要就係下身被人插個種感覺,但係人係貪心的,# Y6 r7 w: |6 k3 p
! _# `! S6 q4 U- E6 K6 f' @& w
最好一覺醒來就已經係女性就最好
6 m9 y  }+ u2 H9 {& u$ B! k' p
# j) E3 q, E9 v2 e我也是,喜歡被另一半進入我體內之感煲
作者: HKReindeer    時間: 2020-11-25 21:20

引用:
原帖由 Tiff_hk 於 2020-11-25 16:15 發表   
) f3 D' m. A7 Y5 d* y5 ]# x3 k5 }, V問10個10個都會答下半身啦, Y& ~$ a3 y; |
少左既大把方法加、潛建,多左既、唔同既點整都整唔到1 c2 `! E' F. z" q/ Y9 C
除非有特殊癖好
5 B" U/ b+ Q1 m' O, }

4 T% H+ a2 |% {! _$ j如果上半身係女,下半身係男,咁都唔算係壞事- s8 {( a' N; m6 P" C" L9 j

& \/ k3 h' o3 w9 L: t0 d) Z. F起碼外出時其他人睇你都唔會擦覺或起疑心,3 n9 ], ]& e( Z4 r3 d. Y* X

+ ]) Z$ g0 }0 V# s. J& w6 s下半身總會有辦法整到好似女一樣
作者: heidiqueen    時間: 2020-11-25 21:27

我最愛就是穿絲襪,當然是下半身啦 !!2 }5 @6 Y; _& M( {) @' v
如果會有依一日既話,我就可以無時無刻都可以著絲襪 !!, m+ W, N) N- `, a- R

作者: HKReindeer    時間: 2020-11-25 21:30

引用:
原帖由 joey221 於 2020-11-25 20:24 發表   
' }; L' _. D) D5 a2 w  P6 {+ j* j" Y# f! @# y3 H- Q9 W' W, |
$ o  {% z% s7 s) t8 I( C) T
我也是,喜歡被另一半進入我體內之感煲
* k/ i) [6 h, t依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁
8 a  G# X- p+ `7 o9 {" |" `$ Z  H  f* C3 |6 d& I. e; L' K
但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦
作者: Tiff_hk    時間: 2020-11-25 21:41

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:20 發表   : c& a  w( w; r
6 v9 @3 u& `) k* v* E
* V8 B3 {0 s+ a7 v$ v* A+ {
如果上半身係女,下半身係男,咁都唔算係壞事* D. J" ]: d1 _7 `2 p
1 s. n' w2 [( k
起碼外出時其他人睇你都唔會擦覺或起疑心,
! d9 W3 O2 w; u, v5 o3 k/ d. \% W" _
' M8 t+ U, S0 k6 _7 K: T下半身總會有辦法整到好似女一樣
" A0 G5 |8 F+ e: y
係街冇人會知你下面雙腿間係乜嘢
% x6 D; Z) C/ n/ D上半身係女好多時都足夠,樣、聲、胸等等
0 [5 c) e6 O* U" e5 T/ |" H不過點整下半身都只係似,無論係tucking或手術
2 U+ O9 g, @6 Y. Q; _9 ^( b當然上身都可以整,由化妝、義乳到FFS、隆胸,聲帶手術/練聲( X8 J7 u4 V$ F, N5 h. i
" j: `# z" ~7 S5 J( U2 c# ?* L% q% r
睇你點睇囉
. e5 u- |: t0 D4 T8 V2 i* y做男人婆嘅真女,還是高仿美女即偽娘(冇手術前提下)
. V4 O# m" `- B( b) a4 Y# K. o& Q9 W- j# s' }. H/ f
作者: Rachel    時間: 2020-11-25 21:53

引用:
原帖由 gila 於 2020-11-25 16:22 發表   
/ g' j$ }) O& n* h大約估到大家的年齡層。
* S1 l; O7 W% n2 q+ W4 l8 h5 f0 n! y! Y) Y; {
想下半身的,95%都是介乎25-36歲。
* B1 l1 m8 D. Q* Y; ~8 `, H3 z
個R選反 木台 ,唔想揀,咁係幾歲 XD
作者: Ching1996    時間: 2020-11-25 22:15

一定下半身,上半身易整好多
作者: HKReindeer    時間: 2020-11-25 23:59

引用:
原帖由 Tiff_hk 於 2020-11-25 21:41 發表   ) {2 ^1 b/ C1 g# t7 C8 D/ q

3 n; P: A% ]2 W' `係街冇人會知你下面雙腿間係乜嘢1 l3 K0 [8 W# X* v( t. [
上半身係女好多時都足夠,樣、聲、胸等等7 d- Y/ @4 `2 u( L- D
不過點整下半身都只係似,無論係tucking或手術# i) y% g& w: k
當然上身都可以整,由化妝、義乳到FFS、隆胸,聲帶手術/練聲1 q5 t$ u2 O9 H5 @6 p
* J5 `. }7 N9 s
睇你點睇囉3 y3 d7 Y. B* j, X. |
做男 ...
& f2 L5 f' v* L6 ^- T7 F3 U- m我既意思,我指既上半身就係眼耳口鼻嘴、臉、樣、聲、頭髮、胸已經100%係女性,唔需要整、戴義乳...等等) H6 p! b# a( t0 K5 ]* R
" w- b7 E6 h0 \: k
就等於你幻想有一日訓醒照照鏡時候,你上身到腰已經100%係女性,你話幾好,所以之前我個回覆就係咁既意思
- l- @2 @7 q" o2 H8 a% _7 |
7 t7 t. B0 e- v; y) [$ b[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2020-11-26 00:01 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2020-11-26 00:25

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:30 發表   2 d0 ^4 S1 N* O# @  ^% {! N
! x- i; _6 Y' J& Q$ U' X+ X! z
依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁
+ B  ^5 ^: X" _6 g+ n0 I3 D  i/ i0 b8 }6 y2 w
但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦
) f" u8 h: ~1 _) c3 z1 R9 ]+ B5 k& w" W5 B: \/ M; X' }
我也是每日己女生打扮生活( h: d8 k, J4 @4 p8 C
外出時也會穿上不太高的高跟鞋
作者: Tiff_hk    時間: 2020-11-26 07:29

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 23:59 發表     U# h) J1 N' J4 }7 D
8 Z* H& _5 @7 B& T. |
我既意思,我指既上半身就係眼耳口鼻嘴、臉、樣、聲、頭髮、胸已經100%係女性,唔需要整、戴義乳...等等0 [; d2 r$ U" Z' f; X; e- w* X' ]
! Q) O1 Z5 H0 q0 \
就等於你幻想有一日訓醒照照鏡時候,你上身到腰已經100%係女性,你話幾好,所以之前我個回覆就係咁既意思 ...
! J$ `5 _; S7 E我明你講乜9 h6 Z. d0 }6 A# u  G: g3 b1 C
所以咪講,大部分時間無人會理或想知你雙腿間係乜2 L3 W, F$ h( F
大部分時間上半身100%女就已夠
9 W7 F$ L$ o/ L; ]! r唔會起疑心或察覺# {# x; B' `$ h* M7 y& S  b
當然也有不夠嘅時候...( L, |: Z7 O" e0 w9 w, d
* }+ g5 A& ]7 l  h) |1 c
作者: lovelytse    時間: 2020-11-26 16:46

越難得到的,當然會多人會選擇,上半身基本上很多地方都可以後天處理得到,但下半身基本是改變不到的,所以是會選下半身先。
作者: HKReindeer    時間: 2020-11-26 17:04

引用:
原帖由 joey221 於 2020-11-26 00:25 發表   
/ m+ C; X: X+ y3 k
* Q4 `- _" K+ F5 E9 o/ }, A9 ?  R8 a! n6 T2 a2 R/ b
我也是每日己女生打扮生活4 m/ [; l6 t. d  e
外出時也會穿上不太高的高跟鞋
7 o7 A) B* J' {9 g8 u2 I
我唔同你,自從愛上絲襪高跟鞋就有好嚴重怪癖,我係唔係都好想著絲襪高跟鞋,- @' `- v  J/ ~5 e" M) _
/ l1 _& p1 W% G* j
就算高跟鞋可以唔著,但絲襪點都要著一著,總之兩者二選一,
; r( f  l# c0 F; m
9 ~) \6 p5 h6 u) E& N: x( m曾經試過兩者一日唔著,但好難受,就好似吸毒一樣
作者: JessBB    時間: 2020-11-26 17:22

我會揀上半身......因為我太man了!XDDDDDD
作者: jesscd    時間: 2020-11-27 00:51

睇完回覆原來好多人都係從性享受出發思考……
作者: Marie0749    時間: 2020-11-27 04:17

引用:
原帖由 JessBB 於 2020-11-26 17:22 發表   % v% Q! J. f& g+ W) w9 b- J
我會揀上半身......因為我太man了!XDDDDDD
1 o  s7 _5 {: {/ A5 R你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男
作者: JessBB    時間: 2020-11-27 10:24

我只係純悴喜歡穿女裝和女性的裝扮,所以上半身緊要d! 0 n  ^/ n( p( }

6 _' f7 g0 H8 W: h" `0 `5 h- Q
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-11-27 04:17 發表   
4 a& S+ ]3 O" Q/ F3 _/ \7 }/ e4 k5 x; {9 [8 m7 t! h5 g& ]7 L
你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男

作者: HKReindeer    時間: 2020-11-27 12:32

引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-11-27 04:17 發表   
; L) \" o; E$ d5 Y) y7 s* x/ }& p9 C& W) w
你都可以揀下半身,真女TB都係想上半做男
2 U; h, s2 N& o* x
不過我認真地想一想都係上半身重要D
- E5 o- D8 _# d
8 e& w& a; {4 a0 ~6 W! m我寧願下半身係男都冇所謂
作者: tintaitai    時間: 2020-12-1 23:40

一定係上半身 下半身未變 可以有雙重幸福
作者: jingjing1010    時間: 2020-12-10 15:45

我想下半身
作者: hikari2017    時間: 2020-12-10 15:49

下半身水,因為上半可以裝
作者: pigpigpigpig    時間: 2020-12-12 20:57

我會揀下半身,因為想享受女人
作者: joey221    時間: 2021-2-5 19:36

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-11-25 21:30 發表   
# t( f$ c7 Q4 Z; M
; d2 w9 Z' {* f! o依D我都咁覺得,但我依加多左新動向,就好似當年日日夜虞著絲襪高跟鞋咁- y  c' H; J# w/ N" v; w

4 o# p+ L$ G& C- D1 ^+ s2 Z但我依加日日夜夜著絲襪高跟鞋之外,仲日日夜夜著假胸圍,因為我想感受女條著胸圍個種辛苦
# Q5 p. q* i# s3 X% f
: F' w$ @4 P- H0 g& d我天氣熱時, 也會穿絲, 試過穿15d 以下. 但好快破損
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-5 23:40

一定揀下半身,變了下半身,就變成真女人呢!
作者: joey221    時間: 2021-2-6 00:27

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-2-5 23:40 發表   
$ @1 d# o" y% o. C) D' g- X一定揀下半身,變了下半身,就變成真女人呢!
! j; J- _( P. Q$ u# ]/ i

/ O4 M  u, p1 n2 }. O( l3 ^我也是的,可以自己有真正肉洞
作者: CompactDisc    時間: 2021-2-13 01:59

當然下半身
作者: loboiboi    時間: 2021-3-26 10:49

上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
作者: shuinu    時間: 2021-3-26 11:43

自動變身 這題目不時會浮上來, 給予我們CD不少幻想、假設...  X6 Z- W$ H+ j- w; u: |' \" U7 U
8 b5 A/ V/ V* @+ c" a5 f
現實中 完善的變身條件複雜難求, 走TS的路途更是艱難痛苦...
/ N' v! A: L) D) Z' J) {) o  \  G. m
你會願意忽然進入個 雞皮疙瘩 老婆婆的身軀作为女性?,,,  或是個青春苗條身材的偽娘可以穿上漂亮性感的衣妝? ... 中間可有好多好多層次類別,  可全都是些幻想... 怎可以簡單的上身、下身來分別、期望? 面容、身材、皮膚、頭髮髮質、而至嗓音、儀態等等等等....- J) I" q- P# J  ^; o
7 o0 D, G4 d. y, A" T
還是好好珍惜自己的人生吧...
作者: applebaby    時間: 2021-3-27 09:02

只想下世做女人
作者: iork_ng2    時間: 2021-3-27 17:10

梗係下半身
作者: joey221    時間: 2021-3-27 17:29

引用:
原帖由 loboiboi 於 2021-3-26 10:49 發表   ! G- O0 F# f$ B0 }0 G
上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
" A- d# A& P# O+ }8 e6 \  }: R4 S) }6 m
我已經女性身份,看到丅S4 C% o: H4 d7 f7 d' L7 i" X
或是人妖的jj 3 G* J  i" m" }# ^+ r( M( X
真的想口含她的jj
作者: HKReindeer    時間: 2021-3-27 18:48

引用:
原帖由 loboiboi 於 2021-3-26 10:49 發表   
* k7 \, ?7 y7 L上半身,留番碌鳩,大波大鳩人妖,殺食過真女人,令男人欲仙欲死
& S: c; Z: Y1 E6 A+ {
+ x) a+ e7 K- C, S/ M7 p
  i1 {. N2 F, x$ B3 t% m$ E9 j  x5 ~
如果係咁既話,當然選擇上半身啦! 一黎上半身冇咁容易比人察覺、易出街,, u$ s" X( j* M/ T+ A5 O  t% ?4 U' ^. a

( s, [. f7 a3 t8 w2 b! i就算留番碌鳩都好,我可能會插真女人,起碼真女人在唔同環境下含我碌鳩會含得好爽,$ D$ F9 ]  x6 w  [
" A# J; L. b/ i4 r0 t5 J
論呻吟,話唔埋我地會呻得仲吟0 j# X$ r2 A9 u$ P* i" H( ?

! [' }2 J  j4 e1 i! X. }[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-27 21:03 編輯 ]
作者: Cornming1    時間: 2021-4-5 21:45

當然下面,可以做個真女人

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0