標題: CD 的疑問 [打印本頁]

作者: iulapkong    時間: 2009-8-9 06:14     標題: CD 的疑問

請問各位CD 時會否用埋底裙, 打底褲或者M 巾? 而睡覺時會否戴埋bra 或者M巾?
作者: 愛.o    時間: 2009-8-9 12:43

用過M巾~
作者: applechoi    時間: 2009-8-9 18:23

底裙, 打底褲就睇下著咩la, 有時著校服/透d ge 衫都會打下底 (做足全套嘛~)" ~9 ?! E& U% m3 [0 |5 F
M 巾就通常都會... ) `) |2 L3 o4 z" [4 D2 V9 L
而睡覺時會否戴埋bra 或者M巾...CD住o訓咪會lor
作者: janet    時間: 2009-8-9 18:25

It depands on what I am wearing
作者: iulapkong    時間: 2009-8-9 21:11

各位戴住bra 或者 M巾睡覺 唔會覺得唔舒服? 因為d 女仔訓覺時好多都唔願意戴bra 或者用M 巾, 請問各位怎麼可以忍耐得住, 因為我試過但好快就忍唔住同要除下bra 或者M 巾
作者: butterflies    時間: 2009-8-9 21:27

女訓覺都唔戴 bra啦  會縛住咁唔舒服架
8 Y% R$ _& }; R. g: [) t
- c' d0 e2 U7 t' m" C0 G7 T+ Tm巾....... cd都唔駛咁齊裝.........
作者: thecoolsea    時間: 2009-12-17 20:46

我訓果陣鍾意帶埋M巾BO~
& S2 ^: {: v# ]) A. o' y" p感覺好好~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0