標題: 鬧市偽街初試 [打印本頁]

作者: win    時間: 2021-1-8 08:13     標題: 鬧市偽街初試

因身高問題,外出怕受注目,以往偽街都是夜晚到無人的地方,如工廠區,或者到深夜才外出,偽街時見到人都會想閃避。' i/ D. i/ U+ |4 c1 N
最近一次,不知哪來的勇氣,可能喝了兩杯酒的關係,在黃昏後後到海旁走走。因天氣凍,穿著中款長外套加短裙,感覺有外套遮蓋一下有d安全感。
, Q+ Z7 @8 }$ H9 }  T海旁晚上人流都不少,開頭我都
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-8 09:17

呢個論壇係有缺陷0 ^/ s4 b8 [# x# N$ S
唔知幾時某人的account的某個字會顯示唔到
: g; G, z6 d& k# f7 ]# z其後的所有字都會跟住顯示唔到
. Y1 u* \/ N5 c# S. G
7 d4 c! U% F0 h$ e$ j; ^6 L8 W所以如果係長文
( h6 i/ P2 K( m( T我會用例如便條之類的app
' ?3 R8 _' w3 J5 @: R. ]0 K寫完之後copy&paste過來
; g( P' m- A/ H# \萬一當中有個字出唔到
/ ^) J- o5 Z7 t0 W' o' }8 _6 V% n我都可以返去改用另字
, [+ B; }- S1 @再copy餘下部份過來+ j7 Z! k2 |0 f  H! ?+ t
; o7 {6 T7 @3 Z- C; K5 x
可能你會留意到% e# `' |- @! }& D5 n& ?2 B
我有用個“唔”字2 h* g8 o/ ?" S2 }+ |
但用“的”字代替“口既”字0 K& g% Q* q/ Z+ ]$ [8 r7 P
因為我個account係出唔到“口既”字
  A+ C' ]  A7 R4 P  v, Y但係呢到有D姊妹就出到
% R4 }- L6 x/ l$ D$ u3 U# l6 s# ?9 t9 U7 K
作者: kin_321    時間: 2021-1-8 12:46

想繼續睇落去
作者: 梁山伯    時間: 2021-1-8 13:55     標題: 回復 2# JoJo1217 的帖子

回覆都係有咁
作者: 梁山伯    時間: 2021-1-8 13:55

只得六個字
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-8 14:21

引用:
原帖由 梁山伯 於 2021-1-8 13:55 發表   % |) p* W2 r2 n2 `
只得六個字
5 K. E* z' g, {* @
" d1 J9 Z* E0 r* @/ Q  Y咪已經話咗顯示唔到“口既”lor
作者: misslady    時間: 2021-1-8 14:32

引用:
原帖由 win 於 2021-1-8 08:13 發表   
7 W  x: G7 t. Z7 N3 y2 R因身高問題,外出怕受注目,以往偽街都是夜晚到無人的地方,如工廠區,或者到深夜才外出,偽街時見到人都會想閃避。3 N: B7 T) ]: A8 ^3 Q" L) |8 F
最近一次,不知哪來的勇氣,可能喝了兩杯酒的關係,在黃昏後後到海旁走走。因天氣凍,穿著中款長 ...
4 |9 g4 y: P0 c6 L5 _$ j, p+ X# n7 y. B7 m
身高,又穿短裙,6 x' x; l, a% L$ J! R0 s
會好注目的& C& `* R# j, a' Z

( F" q  J# o0 D' v5 S(o^^o)
作者: tsuitim    時間: 2021-1-8 14:49

作者: joey221    時間: 2021-1-8 17:41     標題: 回復 1# win 的帖子

上身穿上長外套
% Y' P+ J6 |" y5 G# Z內裡穿短裙,在現今天気十分合適的
作者: cyw    時間: 2021-1-9 17:11

Support!!!
作者: wchingw    時間: 2021-1-9 17:53

所有香港字都會死, 例如 "口"字旁的字.
作者: christy7122    時間: 2021-1-9 18:39

加油& q- ?4 x( G' J1 i/ [$ }- h$ V3 q
開心做喜歡做的事
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-11 18:09

引用:
原帖由 wchingw 於 2021-1-9 17:53 發表   0 p* [* v. {6 t3 ?
所有香港字都會死, 例如 "口"字旁的字.
, x3 R4 Z1 ]' O4 o6 G
) [" o- G0 m8 g- Y# V0 U, m7 g
都話唔係所有香港字都顯示唔到咯4 t1 Q3 i8 {. ^4 {8 b4 f
呢篇裡面啲香港字咪全部都出到囉
作者: 臭黑豬    時間: 2021-1-14 11:21

冬天穿短裙黑絲襪加長外套或大褸,感覺實在太好,由其風由下吹入短裙內,感覺更興奮
作者: pigpigpigpig    時間: 2021-1-18 16:01

好想擁有一件大褸
作者: book3300    時間: 2021-2-14 02:58

想睇後面係點
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-15 00:49

求下文
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-15 23:27

好想知道下文如何?
作者: sexpic4me    時間: 2021-2-16 00:51

自然一點就好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0