標題: 有無同好喜歡絲襪塞口 [打印本頁]

作者: lztt    時間: 2021-1-11 00:19     標題: 有無同好喜歡絲襪塞口

以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口& k2 h( [, _0 ]" L4 L; t
唔知而家再開post仲有無同好呢
作者: ericso    時間: 2021-1-11 00:53

絲襪塞口就未試過,絲襪捆綁就有
作者: dorathy1314    時間: 2021-1-11 01:26

我鐘意用封箱膠紙
作者: joey221    時間: 2021-1-11 06:46

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 00:19 發表   
4 @' O6 ?% \$ }, M! Q9 Q, N以前爬文曾經見過呢度有人開post講過玩用絲襪塞口
$ }( X# R6 W* v# P. `7 O9 b5 k唔知而家再開post仲有無同好呢
( K, ^; L" [' Q
2 Z" ^  Y* V; F* a
我也是有,塞在我口,作出又姣又痛苦表情
作者: lskph    時間: 2021-1-11 08:27

絲襪塞口就無...但是我不介意對方塞我穿了絲襪的腳指....
作者: lztt    時間: 2021-1-11 16:19

今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪
: X! G7 z. x! I: d: p( v1 n含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
作者: wahkaka    時間: 2021-1-11 17:46

塞口,笠頭,捆綁都試過。
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-11 18:05

引用:
原帖由 lztt 於 2021-1-11 16:19 發表   
% |3 I( h9 m# V8 I  x* p今日嘗試咗先將一整條絲襪塞入口,然後再套上8層絲襪$ ^- \; Y! f  O1 B: U& ^" |; u
含住對絲襪幾個鐘感覺很好,但8層絲襪實在壓得太緊好辛苦
& n( _, \! v7 T; G6 F( q

# X/ f! ]+ M6 M個頭套住8層有無呼吸困難?
作者: lztt    時間: 2021-1-11 18:24

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-11 18:05 發表   
. [. f( \! Q- P* f/ Y; @4 T, Z, @" z* x; `- T
1 a7 J7 B' ^5 f' Q/ Y; u( E1 R
個頭套住8層有無呼吸困難?
' _8 g: W# Q6 a# F. c* `  V

. i) F& l4 b" L  i/ [5 `無,因為係比較薄既絲襪,都仲透到氣; u: P6 Z9 o/ |. M- z
不過8層太辛苦,6層應該好d,壓逼得黎又唔會緊
) F" v  v- \; `5 T, d0 f
2 w4 y5 T0 g! D! ]$ Q[ 本帖最後由 lztt 於 2021-1-11 18:25 編輯 ]
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-11 21:18

絲襪塞口和絲襪捆綁都試過
; ^9 V" z3 Q' w! D9 n6 V
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-20 21:27

捆綁絲襪正
作者: HKReindeer    時間: 2021-1-26 18:57

但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
0 ^. G: `% K' P4 F5 v5 n5 p1 Q
3 ~( z8 C4 ~& z就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,- r4 J8 D+ I7 l: ~! L, ]/ w
, r$ k. C8 t- T
不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,
, U: ]! K  `8 N
' Z/ U2 v6 x( p6 ?因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪,我都還可以接受,
5 G; n& k0 @; c0 {* M. v! N! o! m9 V$ S* ]4 i! w6 |
但再有絲襪捆綁+絲襪塞口的話,我會說不。如果係名牌就更加唔洗想,
, a5 r0 r3 O# k% ]: Q# R+ U5 ^1 U9 L. Y$ E) X6 n
可能你地覺得我會好大轉變,話唔埋我著慣左絲襪既影響我對絲襪既睇法都未定,
% S# P; {+ T  _8 l( C$ ?
' E$ j6 d, J8 c5 q, h所以我依加著絲襪都係用呵護心態黎著,務求鍚佢多D,著佢多D
作者: dbam1986    時間: 2021-2-5 16:57

絲襪在口中會膨脹,壓到舌根的時候會有嘔的感覺。塞口還是用專門的口塞或是小一點的手絹感覺會好
作者: 絲癮大發    時間: 2021-2-16 22:32

絲襪綑綁和綁嘴巴都試過
作者: Blackc777    時間: 2021-2-17 00:57

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-1-26 18:57 發表   " ?$ a' j3 \+ ?
但曾經被摸(由下摸到大臂內側) 和著住絲襪啜腳趾都試過
+ @$ P* a% S2 ^2 w1 M+ \% y
7 U( g$ H: ]8 U( q2 W就係絲襪捆綁+絲襪塞口,我未試過,
' T& V0 m" ?! [" w5 [8 d8 D2 i8 \: A
不過時至今日就算絲襪捆綁+絲襪塞口,我都冇興趣想試,/ d! S9 R: j: d* C* M
) i; \' P* N$ u/ F: R' {# ?3 E9 U
因為我唔鐘意咁,絲襪係用黎著既,就算用癡漢方式被摸絲襪 ...
  N# l- g2 E$ ^0 V
欣賞對絲襪個種尊重 點玩都好最緊只要兩個人認同

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0