標題: 有cd係上海街附近? [打印本頁]

作者: sally_cd    時間: 2021-1-23 02:45     標題: 有cd係上海街附近?

如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親
作者: ping456    時間: 2021-1-23 04:26

附近封區喎,仲邊度會有人
作者: gila    時間: 2021-1-23 11:00

他朝君體也相同.
  U, ~+ U5 K9 a# W4 z& ]* B8 R, Y5 b8 D- H  O' j! N
引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 02:45 發表   
4 M) Y0 U. q* y如題,我無啦啦比個老牛聲既cd嚇親

作者: zz67098    時間: 2021-1-23 14:24

閣下的聲音如何?
作者: 十指套衣裳    時間: 2021-1-23 16:30

有偽娘/CD/TS 街坊有幾奇, c" P4 i3 `) l* L8 R
個佢出名乜人都有
作者: sally_cd    時間: 2021-1-23 17:21     標題: 有cd係上海街附近?

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-23 14:24 發表   
- d! _# B% n1 p# K/ |6 Z閣下的聲音如何?
# |& d/ l, {% C7 }9 @
我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
作者: Kison199    時間: 2021-1-23 17:39

引用:
原帖由 ping456 於 2021-1-23 04:26 發表   ' n, \! g/ p- H
附近封區喎,仲邊度會有人
1 w$ K% N  I' G- K( F
上海街都好長既,唔一定封區個度
作者: Kison199    時間: 2021-1-23 17:40

有咁直接既人?阿叔阿伯?
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-23 19:17

那位CD好厲害, W0 ^5 ^: m1 F
無破綻到可以同班企街一齊搵客
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-23 19:21

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   
) ^# V- b5 k& t1 D0 n, Y' z
2 i6 u9 u7 U& R: m& L9 w) U# t! K我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
7 E1 l$ T8 U  @
0 ~3 H6 H) h* w; Z
兩位都CD緊( z9 t  w+ q" F, R; P2 V6 E9 [
佢知妳係妳唔知佢係
' X7 S5 q- i4 r4 G# U' i8 S高下立見
作者: gila    時間: 2021-1-23 20:00

你要記住,當一個女仔好唔專心咁做緊一些唔係女仔會做的動作,而佢又望住你既話,佢就係CD.
& j2 J7 w& n1 U) Y! |2 m8 m' ^) K8 k; |- H" G0 b5 f5 C5 F2 M6 H& w& r  u
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-1-23 19:21 發表   
/ ~5 f% Q0 Y- `6 Z6 v) S2 n, P8 m8 t  r1 ^, I2 d! G

5 q) X( h; C# [兩位都CD緊
$ `5 B; b! |* {5 m佢知妳係妳唔知佢係7 M5 E2 I2 P2 R' i: R( p" p
高下立見

作者: zz67098    時間: 2021-1-23 21:34

引用:
原帖由 sally_cd 於 2021-1-23 17:21 發表   3 w# N( d6 {# V) |

C2 N3 H1 f" }我比較雞仔聲,我唔係話佢既聲音難聽,而係話佢嚇親我,佢cd緊,無啦啦走埋黎問我要唔要做愛,我當時cd緊
4 i* H  F2 o7 S' j
咁得意,當時唔認識,兜個圈係度揾?
作者: Old_Daddy    時間: 2021-1-25 14:14

樓主做乜唔更新呀
作者: billy20462003    時間: 2021-5-29 13:33

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0