標題: 你地多數將cc放在哪裡? [打印本頁]

作者: neoman    時間: 2009-8-13 00:09     標題: 你地多數將cc放在哪裡?

我不知怎樣做...請教請教
作者: 1677    時間: 2009-8-16 01:34

任何地方都得喎!
# C# }# M% X7 ?) g; S1 W# \* O
0 g' v% F3 d" @( G/ k1 x最重要係-----你知,人地唔知,而且接觸唔到
作者: wingchi    時間: 2009-8-29 23:22

同意2樓個位人士 的說法
作者: joey221    時間: 2009-9-6 22:30

鎖在櫃中,不讓任何人知
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 00:30

收在櫃裡,然後再鎖住
作者: KC123    時間: 2010-1-2 19:48

高達模型盒+ P% h" W( e; ^" _2 w3 x
比人見到都唔會攞
作者: dickykwanhk    時間: 2010-1-2 23:26

引用:
原帖由 KC123 於 2010-1-2 19:48 發表   0 f) o  c, w: z$ [
高達模型盒/ v9 k& C. i- M2 s
比人見到都唔會攞
- a1 ~0 I7 N7 h! D9 C% P3 W- ~& n我都係差唔多,跟本冇人會無lala打開佢
作者: 776439    時間: 2010-1-4 20:34

房間只有自己找的到的盒子裡
作者: 李慧儀    時間: 2010-2-12 06:16     標題: 回復 1# neoman 的帖子

如果同屋企人住呢....那勸你租個迷你倉喇......如果同女朋友呀或老婆住呢.....那就放系佢地d衫度.....俗語說最危險的地方就系就安全的地方.....又或者....有車人仕可以將所有衫放在車箱內.......
作者: leeon    時間: 2010-2-12 07:29

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-2-12 06:16 發表   
( y  o4 s& I9 f! ~2 B% M4 F如果同屋企人住呢....那勸你租個迷你倉喇......如果同女朋友呀或老婆住呢.....那就放系佢地d衫度.....俗語說最危險的地方就系就安全的地方.....又或者....有車人仕可以將所有衫放在車箱內.......
5 c2 B" `" v* D7 C% x, L0 n只能係短時間,一耐左會被發現的....
作者: 五香肉丁    時間: 2010-2-12 10:20

床果D櫃
作者: secret159951    時間: 2010-2-12 11:00

我放係D被下面^^
作者: anywind    時間: 2010-3-13 15:43

我家姐個櫃度
作者: adam5354    時間: 2010-3-13 16:12

放在房間!放在衣櫃!浪在廁所!
作者: bra123    時間: 2010-3-15 22:38

自己住的話就放在行李箱中) l/ o" E/ z/ o" p3 C
家人住的話就放在衣物櫃子裡的最下層( }. `6 f( D. O/ m/ Y* h
就好了
作者: garybbb    時間: 2010-3-27 00:17

放系櫃囉....記住要keep住洗.
作者: emilytay    時間: 2010-4-5 17:30

Computer and printer box.  Locker at work
作者: wky    時間: 2010-4-11 18:17

I have my room, so it is not a problem for me.
作者: 紫燄    時間: 2010-5-10 01:32

放在床板下面用箱子或是黑色垃圾袋收起來~~~或是放在家人最容易忽視根本不會動到的地方8 {& M# w+ u: o) {, \. T  C1 d7 N9 U
不然就是找一堆雜物亂七八糟的東西通通收再一起...記得收在最裡面
作者: wow    時間: 2010-5-27 00:30

引用:
原帖由 dickykwanhk 於 2010-1-2 23:26 發表   5 }+ u, S# ?( G( e: r2 {2 ?1 v; [
! K" }  q% S/ X2 @3 W& Z2 @. V/ ~
我都係差唔多,跟本冇人會無lala打開佢
2 R/ n6 z+ y- v! K' ]: ?3 l+ O- O

1 ~+ M) E' l8 H/ r  r% P我又係高達模型盒 但好耐先清一盒(半年) 在下模型5x盒 得1盒係cd野
) _7 i+ z& N) I' i5 w8 o, J加上又冇人無lala打開d盒 所以發現機率係5x分之1以下
作者: ameifule    時間: 2010-5-27 01:20

我自己住,沒有特別收起來,就很平常的放著,很居家的,也有在換洗,
作者: alexander    時間: 2010-5-27 14:08

我已經放係LOCKER度
作者: grilboy    時間: 2010-5-27 15:11

咁不如直接買個夾萬啦= =
作者: tram    時間: 2010-8-12 20:05

咩叫cc呀?唔明
作者: 紫燄    時間: 2010-12-3 02:29

放睡覺的床板底下∼∼除非是要連床板搬起來一起掃∼∼不然被發現的機率無限接近0

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0