標題: 我的戀物經歷 [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2021-1-27 12:19     標題: 我的戀物經歷

我叫Candy. 同你分享一下我的戀物經歷....." P/ j' F- q2 I6 j. r) B6 Z4 B  R0 o, A
1 O( E" q) A+ u. z) K, L
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上戀物和易服著女裝的.0 E) U0 o5 e7 D) x% }

+ B; u4 s: N1 i+ }/ O! ?我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個女讀緊中3中4, 佢個女唔算靚但身材好正, 對波仔細細但好圓好實, 我睇住佢長大的.
% ]# Z: A7 P+ O$ {* E. D# ~, d1 d; N
有次佢地成家話要有D緊要野返鄉下, 但出發個日一早房署話佢地樓上懪左喉, 要落佢地屋企鑿天花換喉, 否則漏水入佢屋企, 但佢地已經買晒車飛仲約埋D叔伯兄弟一班人返去,要退飛又好煩, 佢老婆同我亞媽有打麻雀, 都熟下, 於是佢放低門匙俾我地代佢開門俾房署黎做維修...
- Y" N6 D; D) d3 z) J
" g7 B+ E% ?3 e1 d. @! C我老母下午就去約人打麻雀, 佢鎖匙放低我地到, 於是由我開門招呼D工人整天花, 整好左工人走晒我仲幫佢掃好D灰塵, 但係在騎樓我見到佢地掛住三隻胸胸同一套白色連身校裙, 咁就撻著左我了.
( H- v+ a: e3 b+ L2 r5 ]. d9 K, ~2 P1 ~* }4 t: b6 ]8 Q- M" v
個三隻圍我仲記得兩隻係黑色有喱士的, 好大隻, 係果亞媽的, 因為以前佢在電梯俾我昅過所以認得, 另一隻係白色半截背心型, 肯定係亞女既圍, 最吸引我係條校服裙." W) @4 k& y4 L# n5 A( K  {/ ]

+ j& W: K" A0 d2 t0 D5 d( ~我忍唔住終於除光晒自己穿左條裙上身,冇拉上拉鍊因為有D窄, 之後玩住佢地母女既胸圍打左不下四次飛機....
# g: Y- o1 O7 K; C- R! L$ @' T' b3 ?4 b7 \6 X5 H
從果次開始, 我每次同D女做愛或自己J都盡量要欏住D胸胸, 或者裙裙在手才夠興奮.
5 i4 V( I: N! }; l( ?! _0 z8 v) ]1 L' @4 Y
我依家已收藏了近百個胸胸,幾十條女用過底底, 十幾套校服來玩.......
8 w5 Q# |# f( ~# z2 F+ u+ S2 E* j& H0 H4 ~4 z0 J4 {- V
不知道你的經歷又如何 ?  好想同D同好分享下.& i- l3 B$ I. `; s7 ~$ k% m7 N4 o: a5 A

1 q" K/ D9 G' ~1 T) o% C2 e* e我有租左間屋近荃灣, 間中都有D愛好玩CD既姐妺來坐.. 我微信 : chat_me_hK
作者: Dolly    時間: 2021-1-27 12:29

Candy😊多謝你的分享
作者: SAYA030    時間: 2021-1-27 14:23

作者: ericso    時間: 2021-1-27 16:00

謝謝分享
作者: 雅婷    時間: 2021-1-27 18:50     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

我是超愛女裝,尤其是裙子,下半身都是裙子,我有快200件裙子,有戀裙子癖
作者: joey221    時間: 2021-1-27 19:23

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2021-1-27 12:19 發表   
- C* G+ F9 K' B) f( z4 u我叫Candy. 同你分享一下我的戀物經歷.....
0 C# U1 i# q* ^& r8 q, o' P4 Z5 A! f3 ]6 v- t( \
我是在17, 18歲那年有一次隅然機會才愛上戀物和易服著女裝的.
5 l3 L: p+ |8 n" \
' Y, y0 M7 a& `$ X! K0 c我地一家當時住瀝源屋村, 對面屋住左對夫婦, 老公楂巴士, 近50歲左右,老婆才40左右, 大陸移民, 仲有個 ...
+ c( O/ ]; W% t2 U# w0 P

, x' _+ c5 U, {/ A妹妹好多衣裙
作者: 絲癮大發    時間: 2021-1-27 22:07

我喜歡紗裙,或有絲質感覺的裙
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-27 22:43

謝謝分享3 F0 z( Z2 |1 _3 Q# r5 {

作者: brabrabra    時間: 2021-1-27 23:08

主攻光面bra, 胸圍底褲絲襪樣樣齊' ^4 d9 u$ u- g
: W( G% C/ A9 O6 n! F
用有味底底笠頭再笠絲,下面用光面bra 安撫下
作者: 哈比貓    時間: 2021-1-28 01:11

之前好似睇過
作者: 346    時間: 2021-1-28 06:54

其實你每隔一輪就出同一篇文,我都唔記得睇咗幾多次啦
作者: joey221    時間: 2021-1-28 07:08

引用:
原帖由 絲癮大發 於 2021-1-27 22:07 發表   
3 V8 f4 Y9 E6 U( _- O5 \2 }我喜歡紗裙,或有絲質感覺的裙
1 N" V' h# B( z) |4 U: ]3 G6 A; N1 u% O: X$ Y
我也是,至愛柔軟衣料
作者: kingphone    時間: 2021-1-28 14:29

我也是看到白色校服裙,心理會有很大的變化,總是想著上身
$ d0 E3 V+ @9 o不過你著上身後,有沒有洗好再掛返上去?
作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-2 12:18

我系覺得著女仔校服會有種比人征服嘅感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0