標題: 點解d 直男同我出完街就唔delete 我 [打印本頁]

作者: kittykittyhk3    時間: 2021-1-28 16:57     標題: 點解d 直男同我出完街就唔delete 我

如題% i" g: f# p) [# c
已經試過好多次5 o4 z( e$ @- C- N: H% y9 v4 m& g
以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
) [3 R1 q; L8 U' P5 ^% y0 @* v1 T咁應該係我問題。+ s* W( G" \4 R( z& C
始終cd 得唔夠好,唔似女仔
# Y) y9 H/ U7 T' M( S4 W$ o唉,搞到冇哂信心
作者: fireyau    時間: 2021-1-28 17:05

唔關你事的,直男多數都是這樣
作者: gila    時間: 2021-1-28 17:10

好多時直男睇野有完美主義, 以為CD都係好女仔, 同女仔一樣, 只不過多左一條JJ.
) T8 P) |0 L$ T9 c. h) Z4 m9 f而唔係傾向  CD其實都可以是一個好男仔, 好佬既身型或者有其他男性性格.
# U+ a8 z2 k" q5 m( c
- x, A0 X0 N7 E1 J* \! S" F7 L( g0 M$ G施主, 你醒覺罷啦.
作者: Kison199    時間: 2021-1-28 17:42

我同你相反喔,跟cd出完街,佢地都block 我
作者: Dolly    時間: 2021-1-28 17:57

我是傾向女仔的妹妹,未有約出街經驗,重感情,談下心,有興趣PM下我啦
作者: JoJo1217    時間: 2021-1-28 18:06

咁要真係反省下& U; K8 \) r" I3 P7 j0 Y3 E" m
係自己問題定係佢地問題
$ F) B2 N: P2 T4 g9 P不過通常係自己問題多D3 ?- b, `* h, G! \4 `6 \
( N5 s/ r( X1 E
不過有D直男反映( z; ^) |6 _. S
如過太耐無通訊3 _2 h# E, o- [+ k2 ]; x
Account 會自動 block
/ E: L- r  v# W9 Z6 M) c' m: a# W都係因為佢地要我加番佢地才知有咁的事, E* U& b$ Q6 n1 e; x
' H6 Y* [& G  S, D
作者: StephanieCat    時間: 2021-1-28 18:42

唔關你事既,9成直男搵得偽娘玩都係為左出野姐
作者: joey221    時間: 2021-1-28 20:20

引用:
原帖由 kittykittyhk3 於 2021-1-28 16:57 發表   
! U( p2 A. }  I" {* d8 B如題
' k; b" \$ ?/ D+ F- o3 t$ \- V# U8 [已經試過好多次
8 M& a  t1 N, S, K/ _! x0 z: ]以為一個係咁,兩個係咁,點知10個入面有8個都係同我出完街就會delete 我同block 左我,唔比我搵
2 Z4 y0 [7 J" M8 M. m7 z+ F咁應該係我問題。  y9 I; D( n2 ]( C$ U: Q
始終cd 得唔夠好,唔似女仔
, W1 Z5 B' ]5 [! n1 }唉,搞到冇哂信心
! j0 ^/ S! D0 ~+ k' W3 n! j

1 E) \6 c" ~2 s" _9 |- [好多真男是完美主意, 期望我們CD , 像似日系AV 女,
作者: heidiqueen    時間: 2021-1-28 21:28

直男多數都是這樣
作者: iiluvcd    時間: 2021-1-28 21:35

我識咗你幾年我都冇delete 你喎!
作者: joey221    時間: 2021-1-28 22:49

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2021-1-28 21:28 發表   
5 ~: b& y( \* M: f4 J直男多數都是這樣
% U9 t# d; Q7 o4 o
, s7 @8 g2 o5 D/ X2 f2 F/ N
同意,有些直男夢想,cd 位位也是美女
作者: Kison199    時間: 2021-1-29 01:06

又不是每一位直男都是一樣的,可能你還未遇到一個對你好的
作者: CD萌妹    時間: 2021-1-29 05:04

我都有呢啲經驗,不過冇你講咁多,10個都有2個約完之後唔會搵我,不過未去到delete咁誇張。好耐冇同人出街了
作者: cindyhk    時間: 2021-1-29 11:32

男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
作者: zz67098    時間: 2021-1-29 15:31

反思維用直男角度諗野
* w. O& k0 ~* m; N; T/ \可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
作者: joey221    時間: 2021-1-29 17:56

引用:
原帖由 cindyhk 於 2021-1-29 11:32 發表   
0 z. s" E* H) s- k4 n男人就係咁。約過之後失去新鮮及神秘感就消失。
# @2 @, D  m2 o0 Z* R5 O: u- W+ Y; O0 h* O* T
也是有这可能,或是不肯陪去賓館,他們想即食
. c+ E4 [+ s" c但是我也要合眼
作者: joey221    時間: 2021-1-29 18:00

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   
8 l, y2 s% c5 Q, L反思維用直男角度諗野
" s/ d% Z0 |  D* Q9 x可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
* Y: k! ^( ]$ n- w3 Q8 c3 x: \. `- j7 E/ P* f0 }
同意美女你想法,我也怕有些男人+ w6 D; D( w8 e( h' q. Z  m2 @
常常微信來! U5 o+ b  i0 L
我怕身邊人知道
作者: cdalike    時間: 2021-2-1 01:36

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-1-29 15:31 發表   - O# R! O8 k7 U% @2 |8 e) ]& v
反思維用直男角度諗野
! F& _8 f! l1 o可能係你唔方便存在係佢通訊度呢
8 x% [7 W! ~9 Q6 @3 Q8 m6 F
如果是這個原因,可以在壇內通訊
作者: tkchan002    時間: 2021-2-2 18:44

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
作者: tkchan002    時間: 2021-2-2 18:55

睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
作者: joey221    時間: 2021-2-5 19:40

引用:
原帖由 tkchan002 於 2021-2-2 18:44 發表   
5 ?. ~% C/ P3 p5 p睇過你d相,你都不錯呀,再差都試過,可能傾落唔識合都唔出奇。不過,有時要俾多點信心自己,佢block 你,只是同你唔對channel 姐。
2 A$ \4 v6 h4 z) W9 @
2 B7 G8 O$ [/ Y4 t( @; y$ i2 ~! ?
可能男人想即食, 姊妹不肯

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0