標題: 求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd [打印本頁]

作者: 男人最痛    時間: 2021-2-9 15:30     標題: 求教如何將100%麻甩佬變做可以出到街唔畀人發現自己cd

本人黑黑實實又周身毛又唔識打扮,真係想可以cd出街唔使畀人指指點點
作者: fireyau    時間: 2021-2-9 16:01

how tall are UU?
作者: siumeci    時間: 2021-2-9 16:32

有心就做到不過都要花錢
作者: gila    時間: 2021-2-9 16:35

how old are UU?
作者: gila    時間: 2021-2-9 16:36

點解咁想CD? 本身係直男系?
作者: joey221    時間: 2021-2-9 17:44     標題: 回復 1# 男人最痛 的帖子

穿濶身衣服1 s' X; |0 O2 a+ O8 s5 v& n
和長裙
作者: Jessica2019    時間: 2021-2-9 20:47

無相好難討論落去喎
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-10 00:00     標題: 回復 1# 男人最痛 的帖子

好奇一問,請問你的身高、體重是多少呢?
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 00:22

170cm 76kg
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 00:24     標題: 回復 4# gila 的帖子

4x,由細到大都好鐘意著女装
作者: JoJo1217    時間: 2021-2-10 09:57

其實你已分析到問題所在) ~% H! ~3 i! s+ I: _' E
一係脫毛0 V2 q6 ?) S" [9 a# E) _
一係包到似木乃衣
作者: shuinu    時間: 2021-2-10 11:25

CD 其實不分男女都得...  既然已有女仔心思, 就不妨 CD 扮成個麻甩佬出街可也...
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:37

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-2-10 09:57 發表   2 s: v" b9 V3 i7 e
其實你已分析到問題所在# m- F% g2 A2 W+ |, o8 C
一係脫毛* D+ U9 n: T0 r3 y  a4 m* S; s- Q
一係包到似木乃衣
* n1 `+ x- @: b, ^  y- P
0 O3 D2 i) ?. F' ]; p& m: ^$ e+ k. f
脱毛係其中一個方法,但麻甩佬樣要化裝,化太濃又太引人注意,太淡又遮唔到
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:38

引用:
原帖由 shuinu 於 2021-2-10 11:25 發表   
% s6 V. \" C6 e1 k6 _CD 其實不分男女都得...  既然已有女仔心思, 就不妨 CD 扮成個麻甩佬出街可也...
+ h7 @" `9 v' m/ e/ ?
: m  a3 r. E' w, @% z7 _( Y$ L1 q: d唔係太明你意思添
作者: zz67098    時間: 2021-2-10 17:00

我覺得世上冇野係錢解決唔到
作者: noel    時間: 2021-2-10 18:13

想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
作者: cherry7962    時間: 2021-2-10 22:29

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 00:22 發表   
. _8 L. w+ M9 o* J+ \- l. g! k& I! {7 x170cm 76kg
3 H" ~* u0 v. v) q' [, `0 j
1 e4 y+ s9 h3 N! }- z7 V9 l; Z第一件事要地獄式減肥
; X+ e+ e, L. C9 A2 s) M減至60kg以下
作者: Nanase    時間: 2021-2-10 23:02

LM學野& V1 h# x. k1 ^1 d+ G4 j
6 ~: r+ }3 ?- w; T* I! g. i

作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 23:34

引用:
原帖由 cherry7962 於 2021-2-10 22:29 發表   
, A" h) U% V) K8 C3 G
  K% c# D; Q0 Z5 J6 e; }: Y/ F! B2 }* d/ f8 B9 b1 M% U* u
第一件事要地獄式減肥! v- G" q* ^6 _
減至60kg以下
3 W2 ~- B; _4 {- V% I% U/ J: p3 H
認同,但又唔使減咁多呀
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 23:39

引用:
原帖由 zz67098 於 2021-2-10 17:00 發表   $ e% j- T+ R  c" v
我覺得世上冇野係錢解決唔到
$ l+ i" j- p4 V

3 h, s3 w2 A3 \) T$ K; U2 K最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 23:42

引用:
原帖由 noel 於 2021-2-10 18:13 發表   
% V4 y; @- O) L" {% q/ n: U想一步到位係無可能,就算外表ok ,行爲舉止成個麻甩佬咁,一樣引人注目
1 ^( |8 v* |2 U5 w  j/ x' a

. H* X( t; K+ F1 t9 y似乎都係要繼續做麻甩cd
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-2-10 23:46     標題: 回復 19# 男人最痛 的帖子

依你的高度,真係要減到60kg以下,才似一般女士的身形哦!
作者: Nanase    時間: 2021-2-10 23:53

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
6 e* B% f- n$ K$ U* F$ h5 h6 K! {, X" o4 V! T, e

% J- o/ h$ s: Z- D認同,但又唔使減咁多呀
0 ]; b+ a" t. t6 N4 t$ N1 P+ _; N3 v6 d+ B
170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地+ D, C# R' }9 N
唔想俾人發現又唔想減# V  ~  D- }& {( r! j
劇本再落去就係同屋企人住. C* O* f# h( a. \: i& d
唔可以呢樣果樣6 J( J& D4 V9 n; S5 m9 Q/ h

. z4 [# m3 Y# H, J
作者: Eva0313    時間: 2021-2-12 17:18

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   ! j' y5 [* R3 `  {6 j0 A+ v: |( H7 [1 v
' t' s  {, r% n& M2 I
6 d( x" G+ E4 d9 d8 o
最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
* Z1 l, q9 h6 u2 n7 _$ a
其實都未必關錢事,行為舉止嘅嘢唔係錢就解決到
作者: Eva0313    時間: 2021-2-12 17:19

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   . Y& S% N' D0 Y: v3 `9 O; D

5 }: T; |/ ^' V# ~  L
6 B1 M% e) |  i2 x, z) ?170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地
  E7 J+ |" m- W8 \- U  x+ _) Y唔想俾人發現又唔想減' G9 ~" ]! Z' \8 T
劇本再落去就係同屋企人住, O' p, x" Q2 X8 M) Q7 v
唔可以呢樣果樣
1 L9 f2 w: u' z& R2 F! j
3 @* @" e1 G3 z9 q. Y
5 K! [7 \% v! R7 d9 O結論隨時只係徵文比賽,去到最後咩都冇做到
作者: Rachel    時間: 2021-2-12 23:48

引用:
原帖由 Nanase 於 2021-2-10 23:53 發表   1 ~0 v5 O" I9 |  E. o% w5 S
# \; d$ E9 @, U# Q- g3 o  X& u) b3 u

2 n5 d: {+ X" y. C" G170/60都係歐凱惇身型 , 都仲橫橫地. ~, u) B4 h1 m- F- l" j
唔想俾人發現又唔想減' ^& Z4 l6 F9 k% X+ z
劇本再落去就係同屋企人住
- u$ d0 F" r" `) d% o( q% o' J唔可以呢樣果樣
, l8 |! a% i, C8 u# K/ C$ T& R  }6 j3 d/ s
  ?4 q8 ?# w7 `0 ^+ i0 a) @4 U3 w唔好咁啦,我之前貼相果d都係170/65,包括icon果日 XD"% Y& }4 K) k7 z" f6 ~

) {; U1 Y/ l" [' P. {  e0 X[ 本帖最後由 Rachel 於 2021-2-13 00:03 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2021-2-13 00:03

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:39 發表   
0 G. {# Z3 l& h- [0 s# _9 E: l; G' o; G: a7 f2 P) l
. n6 J# X: O3 b& r9 w) y
最缺就係錢,如果大把錢就可以請人幫手
* V0 F7 f- Z; g/ E+ ?通常我見人最缺氣質,有錢都買唔到喎~
作者: CompactDisc    時間: 2021-2-13 01:57

引用:
原帖由 男人最痛 於 2021-2-10 23:34 發表   
, E. w' y. B8 r6 E. f; s0 a- h: n% Y: {  x; R4 S: i; Z+ C

2 ]; o: k2 |( R! `3 J8 z1 u認同,但又唔使減咁多呀
: x, R* G+ N, p& h4 P' o; u7 n
可以試吓著啲鬆身啲款式嘅衫裙,同埋唔好露咁多肉,應該ok的
作者: misslady    時間: 2021-2-13 11:14

真想,
/ D) @" [' U1 W
! U2 S- S' L3 @; Y' g定只一次性,想穿上女裝?
' \. g. D( S0 S1 R  R+ U
+ K8 H! c- U* d5 `( V  L; I2 D(o^^o)
作者: Annalam    時間: 2021-2-13 12:43

我覺得未必要一步到位,可以試下中性打扮先,例如鬆身衛衣、窄身牛仔褲、平底懶佬鞋,當然裡面要着女裝內衣。在街上留意下女仔的舉止姿態,覺得自己行為模仿到女仔,就可以帶埋假髮,一頭長髮就係較女性化嘅標記。宜家個個出街帶口罩,唔驚畀人睇到啲鬚根同個喉核,但都要修一修眉毛喎。
作者: 臭黑豬    時間: 2021-2-17 13:13

我都有175都可以CD,不過係以前輕磅果陣...0 c+ B0 v% ?9 R7 a6 c
往事只能回味啊
作者: BETTY    時間: 2021-2-17 14:30

日日帶口罩,只梳靚D頭長髮加對耳環已經幾好睇。
作者: fanbellayuki    時間: 2021-2-17 21:43

其實我都係171 76KG~ 今個星期,日日都CD出街~
作者: sexpic4me    時間: 2021-2-17 22:49

其實骨架大橫都好易睇得出
作者: vivienne    時間: 2021-2-18 02:40

身裁咪就師奶啲。
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-18 11:36

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2021-2-17 22:49 發表   
- P3 D0 ~: q) G8 \6 f其實骨架大橫都好易睇得出
$ J" t8 k2 |; O1 R( A
. |+ F4 X0 w4 {3 P. Y5 L( S. [
完全同意,所以好煩呢
作者: hong1982    時間: 2021-2-27 08:09

我都171卅79kg,一樣cd出街影相,身形可以用腰封及衫的大細去修飾下就ok啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0