標題: CD時 企係公廁門口 [打印本頁]

作者: Highheels70    時間: 2021-2-18 21:59     標題: CD時 企係公廁門口

CD著住短裙係公園D廁所附近徘徊,比D麻甩佬視姦戈種feel不得了。
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-19 00:47

我就唔夠膽咁做
作者: kimo    時間: 2021-2-19 00:54

真係夠晒膽量,我淨係夠膽係間房咁做
作者: joey221    時間: 2021-2-19 07:06

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-18 21:59 發表   6 F" [; w' s* {( E
CD著住短裙係公園D廁所附近徘徊,比D麻甩佬視姦戈種feel不得了。
+ ]9 e* L$ d' E; v7 c' \9 @

X7 w5 M( s5 X6 H$ [; n6 E: X真的會有成功感
作者: Nancy00    時間: 2021-2-19 08:59

想問下
; L8 P( ^( b3 d( m其實: U2 W  l# v4 }2 }( g0 ~; h
班阿叔會唔會當妳係度搵客?
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 12:38     標題: 回復 5# Nancy00 的帖子

叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
作者: Nancy00    時間: 2021-2-19 14:57

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 12:38 發表   
5 X) `. v. Z; W叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
, _; C7 k& R% ~) `

8 h# O) Y3 L/ _+ c7 U' W佢呢?2 a, m/ i( K" R1 L
妳有無幫番佢?
作者: cici    時間: 2021-2-19 17:38

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 12:38 發表   
- e$ `: r" b3 p+ K叔叔知我係CD, 拉我上佢附近屋企,猛甘係度锡我,我忍唔住爆左,而家都有聯絡玩
2 k" l% W$ H& d) W+ o- p

4 q$ G8 ?: x: b' n9 r妳以後最好唔好再去同一個公廁遊蕩, _* V6 A( o  B
否則叔叔會呷醋呢
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 18:58     標題: 回復 8# cici 的帖子

唔會了,D叔叔求玩而矣!
作者: joey221    時間: 2021-2-19 21:14

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 18:58 發表   
( B( k# K, V: B" {" N, b: |# O唔會了,D叔叔求玩而矣!
8 k* C4 w8 U2 a) |1 N" s  E7 u! S
) B# ~" w8 {1 L如果D叔叔,想要進入妹妹你肉洞怎辨?
作者: heidiqueen    時間: 2021-2-19 21:59

我就唔夠膽咁做
! \! M' d" e1 C% M' W5 u7 ?
作者: Highheels70    時間: 2021-2-19 23:21     標題: 回復 10# joey221 的帖子

比佢進入囉,預左架!
作者: joey221    時間: 2021-2-20 16:41

引用:
原帖由 Highheels70 於 2021-2-19 23:21 發表   
+ j9 v5 U* [, h- L. ^( J# H比佢進入囉,預左架!
# x4 }) `9 s8 ?- K) M

: Z$ y# a$ E8 M4 D我也喜歡被進入( g: ^$ T& L! v2 [, ]
享受阴道被慢慢磨之感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0