標題: 被強迫插入既感覺 [打印本頁]

作者: sukicdhk    時間: 2021-2-28 18:54     標題: 被強迫插入既感覺

我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
1 g6 |/ o9 d" u# `$ R- s" O7 n' c+ u& S3 |* d
最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫插入既感覺.$ Z5 s0 W; N* U+ m; d2 x. ^

A1 Q1 F8 d) b& O咁suki首先幫自己cd左先啦,然後就狗仔式跪響部機前面,等部機可以由後面抽插.* _7 l+ h7 |. I" ]2 ?& V

$ p' s0 b( f. c8 S8 C呢部機可以調較快慢既,suki將佢調到最慢,大約係2秒一次左右,吾好以為2秒一次好慢,當你反抗唔到既時候,2秒一次係覺得好快好快就黎啦.
4 \5 N% F+ P$ x6 D) t1 x. R3 ]
9 D; C4 N6 e( `6 f' w% E為左做到強迫插入,首先要潤滑左下體同埋假陽具先,咁機器抽插時,即使對唔準位置,但係因為潤滑同埋機器大力既關係,最後機器會將假陽具滑入下面,做到強迫插入效果.
) K% F( u7 w9 U: I# U6 v7 w, Z  w( R5 B2 M/ L3 e* W8 T1 p
部機本身係活動既,有個腳架穩定住,為左避免架機越走越遠,suki將雙腳縛響腳架上面,咁無論suki點樣想避開,結果部機都係自己跟返上黎.! W: X# k$ n$ s0 O+ E# w/ l6 M
% P- n1 o/ s$ p: y& A
開機前,suki幫自己戴左口塞同眼罩,開著機器,最後係用手扣反綁雙手,將身體前伏在軟梳化上., F* G1 Z% z' l7 t
) d4 V: Z  n8 W* X  ?
開始時感覺吾係咁強烈,只係俾架機器頂頂下,但都頂得好深,慢慢suki覺得頂唔住,想避開抽插,就發現根本係避吾開架,因為雙手反綁用唔到力向前走,而且跪響度都走吾遠,咁一路避開雙腳條繩又抽返近部機器,所以係走唔甩.
. y( O; y: H; }' q9 E! S! H! L2 I. d) D- T9 V
雖然避吾開晒,但因為有啲辛苦,所以suki就試下將pp上下左右移開,開始時係可以避開抽插,因為身體仲有力可以挺前,甚至令假九插唔啱位,但因為個機器特別之處係一定要頂到底,先至會回返去起點再第二次抽插, 加上機器好大力, 結果係假九一下一下,一點一點咁,順住潤滑又會走去岩既位,一兩下次之後又入返去啦,到suki無力反抗既時候,身體伏得更前,變左pp推得更後,就俾架衰機器一下一下咁深入,十足十俾架機器強姦, 又無法子避開既感覺.
4 ~5 f. O+ H" \: L. w- l% d' f; N) h' ^0 ~1 X6 L  o
尼啲感覺從未試過,原來俾人強迫插入係會有好委屈感覺,結果竟然係喊左出黎,好彩手扣係活門式設計既,否則都未必走得甩,終於自己解開自己脫困,但已經累都吾識起身啦." g+ N. E3 \' h& f: q: Y( S2 h6 ~# `
3 F8 A8 K/ d0 z  S% s0 t
有機會要試下自己都甩吾到身既綑綁,但要有信得過既fd一齊玩至得啦, 想玩可以pm搵我架 , 但如果你睇完想自己玩,記得要小心危險!
作者: zuezue    時間: 2021-2-28 21:42

作者: heidiqueen    時間: 2021-2-28 22:09

作者: misslady    時間: 2021-2-28 22:51

邊到買的?3 v  Q7 S9 K! r# l5 [- v& Q" P
) J3 u7 W1 B, q' a% d' S: C
(o^^o)
作者: princess    時間: 2021-2-28 23:34

Any photo?
" j* W& u" `3 {4 ]6 mPlease!
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-1 00:16     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

聽你介紹完,都想試下哦!
作者: sls17289    時間: 2021-3-1 09:06

我都想知部機係邊度買
作者: misslady    時間: 2021-3-1 10:24

看 ,
& g! W9 N/ @2 e2 |1 g( q# Z真好似有比人強的感覺- \3 u. n( [! p9 |1 m2 c
7 @7 J& Q+ D6 v  p
(o^^o)
作者: sadm    時間: 2021-3-1 13:51

但係咁插法舒唔舒服呀?
作者: slk    時間: 2021-3-1 14:01

有興趣,有炮機的圖嗎?
作者: cici    時間: 2021-3-1 15:47

寫得很細膩# }, d  i. G/ p' J" J" b
感同身受
* T2 I% V6 h! \3 \9 w! f+ [好想試
作者: HKReindeer    時間: 2021-3-1 17:00

引用:
原帖由 misslady 於 2021-2-28 22:51 發表   % ~9 L9 y" E/ {1 D% J/ a, g8 q
邊到買的?2 r' @% R  V8 h( X: w; o$ g
+ S! E# M! e5 @5 k# {
(o^^o)
. H6 h) _# O8 @( N: `$ P
/ Y* S! f; Q% _+ ~/ }& I( U依D咁既野,9成都係淘寶買返黎,剩下1成咪係D香港某某地方成人用品店囉!
作者: daydream    時間: 2021-3-1 17:16

好似好刺激
作者: joey221    時間: 2021-3-1 20:28     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

我也是享受, 被入的感覺
作者: andylau_13579    時間: 2021-3-1 22:42     標題: 回復 1# sukicdhk 的帖子

我都想知係邊到買...我都想買返黎自娛 wechat : Joey-CD
作者: errors    時間: 2021-3-2 01:57

俾你講到我都好想試
作者: concord    時間: 2021-3-3 06:21

有冇相睇下?
作者: yukicyan    時間: 2021-3-3 10:57

我都想試下玩添
作者: sadm    時間: 2021-3-3 14:01

你好快D比D關鍵字我去搵炮機.... U5 w1 {8 x* u6 i

1 d) p4 b6 }" {% u0 Z- l8 E你講到我心癢癢呀.....
作者: JoJo1217    時間: 2021-3-3 15:18

很詳細的報告# K; {& L) g* M" X0 U* S8 {
反而好想知
* \2 a, y1 {! O" P( q& @3 a9 ?呢次之後  Q' t  n4 `+ g& d. ^5 |
是否已上癮?
作者: 出租myleg    時間: 2021-3-6 17:07

I want that feel too
作者: flexchan    時間: 2021-3-7 07:21

有冇相。推介下型号
作者: thomas813    時間: 2021-3-11 07:57

求更多產品資訊 我都想好似咁玩
作者: anson123    時間: 2021-3-12 23:20

作者: dacy2468    時間: 2021-3-19 04:14

玩捆綁有其他刺激係更好
4 O4 f. w! m2 C3 H  J1 o2 d如果唔係綁完,之後無乜特別
$ w" B! e2 ^$ B7 S0 g/ d0 J本身鍾意 cd 椅子綑綁,用索帶綁
1 |# ]/ y9 Z, R8 f綁完想試下比人伸手入裙底或者除衫撩乳頭
- i7 P4 T9 `+ C# S$ R* L6 m不過無 partner 只能靠幻想
作者: Danielle12    時間: 2021-12-25 09:55

其實妳係感動都喊就真
作者: huizhou111    時間: 2022-3-18 22:20

作者: cherrie    時間: 2022-3-28 21:17

小妹都中意被強的感覺
作者: iork_ng2    時間: 2022-3-28 23:02

都唔係好明。有冇片睇下
作者: Danielle12    時間: 2022-3-29 21:51

下次要偷換妳副手扣先
作者: loveplug    時間: 2022-5-15 09:43

聽你介紹完,心動
作者: errors    時間: 2022-5-18 01:00

我都想試下玩, 但屋企冇位放
作者: kwong0444    時間: 2022-5-18 01:12

很想知道是那一款
作者: joey221    時間: 2022-5-18 02:26

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   
" F. \. G5 z2 K  ~! G+ @我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.
0 Y" B$ |. \. L3 [+ K9 B, |
( s/ v+ |  O* n0 K最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
) i# D  e# t& N+ b
. F0 {. D6 ^% [$ l" z4 ?
我的肉洞也是想一試
作者: kinkikeith    時間: 2022-5-19 15:05

搞到咁麻煩,不如搵個男人啦
作者: kinkyb    時間: 2022-6-7 13:01

引用:
原帖由 sukicdhk 於 2021-2-28 18:54 發表   
+ j. F% W7 `( M" y2 p" L/ x* D我係cd suki,我諗好多m既cd都想試下被強迫插入,最好係俾人用繩綁住反抗吾到果種.2 T, ?1 i! }8 g, Y4 D, }
8 _& d4 k- E: U3 V7 m4 B5 K9 B
最近買左一部自動抽插機器,呢部機器本來就吾會識得強迫插入,但呢部野力量好大,只要m將自己同機器放響岩既位置,咁就可以做得到強迫 ...
5 z+ J- k8 H5 ~4 e7 A4 I8 c

6 `! n  E1 o: X  ^+ t" Z' z呢個設定好正喎,通常都會就住假狗自插,無諗過強插喎 可惜無可能神不知鬼不覺咁偷運返屋企
, i0 g% l2 |+ g' v, w/ _* c# W' S  w( R  L$ h
作者: christina01    時間: 2022-6-7 14:22

同被強姦有甚麼分別
作者: kinkyb    時間: 2022-6-7 16:02

引用:
原帖由 christina01 於 2022-6-7 14:22 發表   
" C2 l2 P9 j! p1 t, }- F同被強姦有甚麼分別
  ?+ A! ^  c: Y3 ~! J0 x
1 {* E: _5 D$ c! Ohmmm,係自己安排俾自己既假狗插,總好過俾其他人真係強姦好既,唯一係上左癮要比真人強姦就返唔到轉頭2 j* c* Y+ [- E
4 W3 ^. W6 _  o7 w6 q" T9 f: }" S
作者: 3374579996    時間: 2022-6-26 15:08

好像很好玩,想试试
作者: ShikoSama    時間: 2022-6-27 21:07

Any photo?
作者: sunbad    時間: 2023-11-26 08:17

妳真的好贱,就是一只欠操的母狗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0