標題: 未必關CD事, 呻下感情問題 [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-3-11 23:53     標題: 未必關CD事, 呻下感情問題

每次女友傾同居真係好煩......
( S8 m/ E# @. ~2 _+ O+ `' s1 k搬得近話不如唔好搬, 遠又話返唔到工, 村屋又話多昆蟲, 乜都有問題/.\"
' u3 l; P; t" {) P, v! a8 b& p$ H: e/ e+ O
每次嘈完之後都好想著返女裝, 安全感會大好多.....好多想做女性, 好多野都唔想煩......
作者: siumece    時間: 2021-3-12 01:12

不如試下問她會不會注冊先
作者: jesscd    時間: 2021-3-12 02:04     標題: 回復 2# siumece 的帖子

佢話想,唔係而家拉鋸左好多年……% S1 ~1 _7 q7 y- z+ O
我成日覺得如果同佢散,我就搵男人,自己做女人……
作者: siumece    時間: 2021-3-12 07:54

同佢說注冊後申請公屋或抽居屋1 C' N+ S, ?7 c' U# }( K- s
她可能會答應
作者: oral_sex    時間: 2021-3-12 10:51

結婚為乜同可唔可以對住佢幾十年先,男人唔怕無老婆,女人無左青春吸引力大減,呢個年代男人唔須要太就女人,還有就是非心要唔好生細路,一有細路即入墳墓,人生切底玩完!
作者: misslady    時間: 2021-3-12 11:07

應該,吾知,你是 cd ?* r) _3 u1 }$ S1 A! w" {% m7 A0 C, W

0 h& e+ H- B$ P(o^^o)
作者: gila    時間: 2021-3-12 11:50

好好珍惜啦。時間就是一切,錯過左就不能回頭。
作者: joey221    時間: 2021-3-12 17:33

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-3-11 23:53 發表   
3 e2 ~$ h* H/ G! ~+ n每次女友傾同居真係好煩......7 i0 B% d( r; v* ?( W
搬得近話不如唔好搬, 遠又話返唔到工, 村屋又話多昆蟲, 乜都有問題/.\"% _4 ?4 y! M! ^, K) D8 X, Z6 ]& C
& H& a9 t$ y* D* c4 N3 i
每次嘈完之後都好想著返女裝, 安全感會大好多.....好多想做女性, 好多野都唔想煩......
. @' N5 }7 Y1 T
. t# |& ]. d0 h) V+ b( }9 N$ l& o
如果我是你女人8 W+ ~( y8 x: q
會尊重你意見
作者: JessBB    時間: 2021-3-12 18:05

你所面對的事只是生活瑣碎事的一小部份而已,真正的挑戰還未出現呢!
( X- Q; W" Q& \有愛,問題自會解決。
作者: ladycici    時間: 2021-3-12 21:04     標題: 回復 7# gila 的帖子

時間是第四度空間,前三樣可能是性格、智慧與命運。
作者: jesscd    時間: 2021-3-12 21:28     標題: 回復 6# misslady 的帖子

佢知......同我玩過一次女裝sex.....我好high, 佢都知........佢唔介意但話我真係太男性, 點都唔似偽娘
作者: jesscd    時間: 2021-3-12 21:30

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-12 17:33 發表   " Q7 d! C8 s4 H0 Y

+ F% Z# |2 x* w7 ]/ ^7 g$ X9 C0 x  [) u& Y2 Y! T
如果我是你女人9 f# Q# ]. _2 r' `$ S* m3 t7 v' I0 M% W
會尊重你意見
5 y: o& a, {( q5 n) y3 v
一無安全感就想裝返女裝..........
作者: joey221    時間: 2021-3-13 14:37

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-3-12 21:30 發表   
: N6 e2 _5 E1 f0 o( d2 ^$ \: e6 w8 V. k7 f
一無安全感就想裝返女裝..........
( g" ]7 e# b- o

/ j7 d+ j: u% c5 H不要給她知道
作者: jesscd    時間: 2021-3-14 23:03     標題: 回復 13# joey221 的帖子

佢知左好幾年......
作者: Rachel    時間: 2021-3-15 00:31

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-3-12 21:30 發表   
0 Z6 U6 q& T6 Z9 B6 ]2 W! M
- r; P% `* `" P: j) z( g. x一無安全感就想裝返女裝..........
- P, R5 V9 j* v5 L6 z0 y  M1 x逃避唔係辦法,酒入愁腸愁更愁( s/ }/ n8 f9 j. V: s2 x( K
撇除知你女裝呢樣,真係諗返兩人相唔相處落去先- r" P. ~0 c- P- W8 ]: C: Z9 C
無堅定信念而一路向前會好累7 O7 n- W7 d7 M! n
真係大家好好傾下先,無謂隨便註冊而第日乜都埋怨對方

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0