標題: 未必關CD事, 呻下感情問題 [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2021-3-11 23:53     標題: 未必關CD事, 呻下感情問題

每次女友傾同居真係好煩......
5 \1 j5 C- `* D, j! l) }. e1 ?' s搬得近話不如唔好搬, 遠又話返唔到工, 村屋又話多昆蟲, 乜都有問題/.\"3 W. @4 l. w+ {  i

2 A- ?# Z4 v9 q2 y每次嘈完之後都好想著返女裝, 安全感會大好多.....好多想做女性, 好多野都唔想煩......
作者: siumece    時間: 2021-3-12 01:12

不如試下問她會不會注冊先
作者: jesscd    時間: 2021-3-12 02:04     標題: 回復 2# siumece 的帖子

佢話想,唔係而家拉鋸左好多年……! e+ r  b% V6 ~) U3 G( B/ R8 `
我成日覺得如果同佢散,我就搵男人,自己做女人……
作者: siumece    時間: 2021-3-12 07:54

同佢說注冊後申請公屋或抽居屋
& q2 Y, Q" {( V( m她可能會答應
作者: oral_sex    時間: 2021-3-12 10:51

結婚為乜同可唔可以對住佢幾十年先,男人唔怕無老婆,女人無左青春吸引力大減,呢個年代男人唔須要太就女人,還有就是非心要唔好生細路,一有細路即入墳墓,人生切底玩完!
作者: misslady    時間: 2021-3-12 11:07

應該,吾知,你是 cd ?  W6 {4 n9 u) J1 b4 t- I
; g0 L0 s( X2 G8 z) d
(o^^o)
作者: gila    時間: 2021-3-12 11:50

好好珍惜啦。時間就是一切,錯過左就不能回頭。
作者: joey221    時間: 2021-3-12 17:33

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-3-11 23:53 發表   4 J' L$ ?0 ^9 [8 a/ l' `
每次女友傾同居真係好煩......: \7 D  s/ V% F4 _3 o
搬得近話不如唔好搬, 遠又話返唔到工, 村屋又話多昆蟲, 乜都有問題/.\". C. Q" t! H/ l4 H- j8 m( c2 [. Y
1 s; {2 n% W9 j* y* k; M
每次嘈完之後都好想著返女裝, 安全感會大好多.....好多想做女性, 好多野都唔想煩......
8 ~: C* T* v" t. M9 V
& e7 {1 r) B6 Q( l$ ?  x9 K3 i如果我是你女人* m1 e( k0 Z; O+ ^5 N
會尊重你意見
作者: JessBB    時間: 2021-3-12 18:05

你所面對的事只是生活瑣碎事的一小部份而已,真正的挑戰還未出現呢!
" Y6 d' T6 _$ X有愛,問題自會解決。
作者: ladycici    時間: 2021-3-12 21:04     標題: 回復 7# gila 的帖子

時間是第四度空間,前三樣可能是性格、智慧與命運。
作者: jesscd    時間: 2021-3-12 21:28     標題: 回復 6# misslady 的帖子

佢知......同我玩過一次女裝sex.....我好high, 佢都知........佢唔介意但話我真係太男性, 點都唔似偽娘
作者: jesscd    時間: 2021-3-12 21:30

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-12 17:33 發表   
; S, j. _. O8 Q. y2 _% T& y. c  M1 `6 H( T# E) u4 g  _1 g, t
4 ?3 C# H4 o1 y. t- n6 F
如果我是你女人
& _& `- N. m8 @: f會尊重你意見
; T, R8 u7 n: a一無安全感就想裝返女裝..........
作者: joey221    時間: 2021-3-13 14:37

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-3-12 21:30 發表   
, m) ^" l3 R$ r  t2 q
! D* g& a# u; S9 J7 f% J$ b一無安全感就想裝返女裝..........
4 ^+ a! s8 m( x+ p( ?4 V: H
# b# R, M, e) E不要給她知道
作者: jesscd    時間: 2021-3-14 23:03     標題: 回復 13# joey221 的帖子

佢知左好幾年......
作者: Rachel    時間: 2021-3-15 00:31

引用:
原帖由 jesscd 於 2021-3-12 21:30 發表   
4 |- K) t8 Y; F( W) m0 l  @- B2 |0 q) J- x* h- @
一無安全感就想裝返女裝..........
; S1 i# A8 U; `0 E+ s9 U1 \* `
逃避唔係辦法,酒入愁腸愁更愁
1 @5 ^2 G3 |+ u7 D: q6 O2 V撇除知你女裝呢樣,真係諗返兩人相唔相處落去先
0 E2 d$ b. F) M- D' M無堅定信念而一路向前會好累
" @, D! M. e, G, R9 x真係大家好好傾下先,無謂隨便註冊而第日乜都埋怨對方

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0