標題: 呢件one piece 邊度有得賣同幾錢? [打印本頁]

作者: kinomodosakura    時間: 2008-4-6 09:00     標題: 呢件one piece 邊度有得賣同幾錢?

[IMG]http://i31.tinypic.com/153pabo.jpg[/IMG]" r( y) S0 E# P, @
如題~好想要呀~
作者: noel    時間: 2008-4-6 09:48

你0係度問好難問到, 出去出面d forum 既女性衣著區問會較大機會有答案, 不過我可以話你聽, 搵到既機會好微, 就算搵到都未必有你size
作者: kinomodosakura    時間: 2008-4-7 02:22

引用:
原帖由 noel 於 2008-4-6 09:48 發表
0 }) E- p/ C' [0 [! f6 r你0係度問好難問到, 出去出面d forum 既女性衣著區問會較大機會有答案, 不過我可以話你聽, 搵到既機會好微, 就算搵到都未必有你size
; ]& e+ E! _2 e+ P6 ^+ k, C  I
點解冇我size?我著細碼或中碼都可以...因為我細粒...只係"仆"頭較闊同肚腩大左d..人家都係29"腰之嘛
作者: sghk_abcd    時間: 2008-4-7 19:54

這種裙感覺麻麻....
作者: Rachel    時間: 2008-4-9 20:21

呢個時間可能難d搵到喎~~% Y) r3 Y1 l5 J8 K" ~0 G
天氣開始熱...
; {! x6 y2 q0 K; {6 M# {9 t2 E; p8 |
noel說得對~~係出邊問應該快d有答案
8 ]4 @8 [& Z! w* ~如果有牌子/系列名可能更好
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 03:09

唔清楚
作者: joey221    時間: 2008-10-8 23:05

you can to mong kok center
作者: KENNIS1437    時間: 2008-10-9 19:43

thxxxxxxxxxxxxxxx
作者: beinto    時間: 2009-3-5 17:08

上網去揾下,應該會有既。。。
作者: Celina    時間: 2012-3-13 16:21

這條裙款式一般吧,不過各花入各眼。
作者: dontbeok    時間: 2012-8-25 11:32

看来也不错

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0