標題: [香港] 夜店 [打印本頁]

作者: Rachellamlamlee    時間: 2021-5-3 01:59     標題: [香港] 夜店

忙了一整個星期,終於到了星期五。我早左放工,心諗都好耐冇試過偽街,心癢癢之下就開始換裝去“夜蒲”。( M; b" C9 a/ K* p; @+ M2 g. ^
' M/ B, _. U6 v2 r) W
性感是從内至外誘發的,所以一向變裝時都認真地穿好每一件夜物。化了一個夜妝,抹了較深色的眼影,以深紅色的唇彩配襯我今晚緞面的豆沙紅色露背娃娃裙,再穿上一雙有菱形暗紋的黑色絲襪。這件娃娃裙雖然也長至膝上9吋,但裙擺很闊而且束腰位置很高,腰以下的身體感覺很易走光似的,好像會太露…趁天氣還有涼意,披一件長及膝的大褸,再穿上漆皮亮面的黑色高踭鞋便出門了。7 P5 m) s" b( j- @! B, p1 t4 U2 {
, r) L" |* L% d! Q2 Z
Call 了 的士直接去 Soho 那邊,點知架的士行行又死火… 唯有在灣仔落車再轉車。
8 k) V4 Q( N7 s: b% }$ E
1 |. a0 Q# e5 u/ @$ i平時都好少夜晚去灣仔,今次仲要係偽街,仲要在駱克道盧押道呢邊… 一落車,長腿便在長褸開叉之間展現比一班在街邊飲緊啤酒既鬼佬睇。一時間又唔見有車,心諗一場黎到,揾間格局靜D既酒吧坐陣都可以吧…( i5 H, n. t# ]: n* Z

* N3 p1 R$ {4 k, Y3 c2 s大街的多數是性感的南亞女士跟一班沒甚格調既鬼佬,我走到轉角一間比較少人的酒吧,在吧
作者: tkcdream    時間: 2021-5-3 03:29

果度全部都係鬼佬同賓賓
作者: sasalady    時間: 2021-5-3 12:54

继续继续~~
作者: misslady    時間: 2021-5-3 13:58

追文
1 E% [1 g- w) x/ E& q% y" W
: Q( T. [( x/ [) i) Y(o^^o)
作者: heidiqueen    時間: 2021-5-3 21:33

不錯!! 不錯!!
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-5-4 23:45     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

期待快有下文呢!
作者: DanFF    時間: 2021-5-16 20:36

期待下一集出現
作者: Wonder    時間: 2021-5-18 21:48

最緊要就係玩得開心
作者: rolf    時間: 2021-5-19 14:14

期待中,幾時有更新
作者: Rachellamlamlee    時間: 2021-5-23 18:58

續…
8 i/ s# @' a* N) o* y' p6 a
) q$ G3 i; ?2 o. g# P4 V9 K" J大街的多數是性感的南亞女士跟一班沒甚格調既鬼佬,我走到轉角一間比較少人的酒吧,在吧
作者: Rachellamlamlee    時間: 2021-5-23 18:59

大街的多數是性感的南亞女士跟一班沒甚格調既鬼佬,我走到轉角一間比較少人的酒吧,在吧既最尾的位置坐了下來。
  B0 L) P  j2 P) G8 u. O% |3 ^, W* T4 z" z. b+ }
或者係我獨有既直覺,入左呢一間似乎係男男吧,所以我亦係吧入面少有女性衣著既顧客。坐在吧椅子上,我黑絲的美腿又再若隱若現地在長褸的開叉露出。在優雅既爵士音樂下,未飲酒已經有醉人的感覺。+ f  R. e$ t" [) ]9 g- E

6 L0 g8 G0 s+ k8 [4 s# [' F我點了杯 cocktail, 就隨著音樂輕鬆地打著拍子。在自我陶醉之下,脫下外套大褸,翹起雙腿,在高高的吧椅微晃著的身體,白滑的背部在昏黃燈光下展露出未來。而就在這刻,我和坐在另一邊的他四目交投…
3 l) \6 j5 o: C/ k. o) y+ N3 R0 P; h+ P; e% n* d: }0 M" F
今晚特意整理的長長眼睫毛,令我微醉的雙眼顯得份外誘人。佢外表似“竹昇”,充滿男性魅力既電眼好似已經將我望透;我白晢的肩背和雙臂,在長髮映襯下散發出一點點的凌亂美。終於,我對住佢,帶點佻皮的笑了一笑。
作者: siying    時間: 2021-5-26 15:35

期待下文啊,好正啊
作者: misslady    時間: 2021-5-26 21:45

追文
9 }5 ?) N& w) O/ H5 i0 x  i- a
$ Y/ ~* \( D6 D/ A* |  T* k: K' g+ j(o^^o)
作者: VinVin    時間: 2021-7-12 00:54

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2021-5-23 18:59 發表     N9 m/ ]: f6 T  W5 a7 e
大街的多數是性感的南亞女士跟一班沒甚格調既鬼佬,我走到轉角一間比較少人的酒吧,在吧既最尾的位置坐了下來。$ @* J. v+ G& Z% h. t

h* I6 t) P2 }9 k或者係我獨有既直覺,入左呢一間似乎係男男吧,所以我亦係吧入面少有女性衣著既顧客。坐在吧椅子上 ...
8 f1 a4 q/ C; J, i7 S3 c還有下文嗎
作者: Sanjuan    時間: 2021-7-12 02:26

等緊update
作者: 大叔    時間: 2021-7-12 04:05

很好,支持,謝謝分享!
作者: cicilam    時間: 2021-8-6 10:45

坐等更新啊,加油啊
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-6 14:23

20天後才加文& z0 p8 k" c/ h& z1 W
今天已又幾個20天?6 e6 M5 j$ m  R& K

作者: 自在天地    時間: 2021-11-19 12:24

怎么没有下文了?
作者: Funnyboy17    時間: 2021-11-19 22:48

期待期待
$ c3 A4 L5 `. l5 Z9 V) P* E快d 更新
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-11-19 23:40     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

南亞與東南亞係兩個區域哦!我估,你想講東南亞呢!5 q8 g) z; s5 r
南亞八國包括印度、巴基斯坦、孟加拉、阿富汗、尼泊爾、不丹、斯里蘭卡及馬爾代夫
作者: siying    時間: 2021-11-20 09:53

超正的故事,期待下文
作者: cdmasa    時間: 2021-12-6 17:02

期待
作者: sexcoco    時間: 2021-12-6 23:54

等更新啊,加油啊
作者: cherrie    時間: 2021-12-23 00:25

我都想cd去見識下
作者: lysha    時間: 2023-3-13 16:16     標題: 感谢分享,谢谢

作者: Rachellamlamlee    時間: 2023-6-5 17:32

就係呢一下不經意,帶點挑逗性的一笑,將佢引了過來坐到我身邊。佢叫 Tommy, 雖然個樣鬼鬼地,但係講廣東話的,天然地就很吸引。我地輕鬆地傾左一陣,佢借意越靠越近,我無特意退後,所以漸漸地我地已經接近到可以互相聞到大家既氣息. 我撓住既黑絲長腿,在酒意下在吧
作者: Rachellamlamlee    時間: 2023-6-5 17:32

我地輕鬆地傾左一陣,佢借意越靠越近,我無特意退後,所以漸漸地我地已經接近到可以互相聞到大家既氣息. 我撓住既黑絲長腿,在酒意下在吧
作者: Rachellamlamlee    時間: 2023-6-5 17:34

我地輕鬆地傾左一陣,佢借意越靠越近,我無特意退後,所以漸漸地我地已經接近到可以互相聞到大家既氣息. 我撓住既黑絲長腿,在酒意下在 bar counter 下輕擺著,不時輕掃著 Tommy 粗壯既小腿. 每次高踭鞋碰到佢既時候,托住頭既我眼尾嬌羞地偷望佢一下,Tommy 當然亦意會到,睇到佢開始緊張地吞了一大口口水.
/ b5 K" s' P6 y! Z1 C8 e
% B% _/ T8 x/ ~8 ^! C9 @0 X1 o"呢度開始嘈,不如上我度再傾一陣好嗎 ?" Tommy 開始主動了.
5 k6 R+ M0 ?2 U8 c3 K"嗯... 一陣都好吖"  我帶點怕醜的回答著。+ J1 A: d& B: J: \+ X: m, a. b

. M; n/ @1 C8 S酒不醉人人自醉,我轉身落地既時候稍失重心,Tommy 好快咁扶實我,好彩我有一隻腳可以落到地保持番平衡。但係呢一下失衡既動作,令我本身唔長既娃娃裙再向上縮了一點,黑色絲襪包裹下既長腿更見修長; 我望到 Tommy 雙眼忍不住的掃視我今晚悉心的打扮,我輕的撓住佢強壯既臂彎,像對小情侶咁離開呢間令到我地邂逅既酒吧。
& o& _% U6 T7 t# |& D$ c& B
8 ~; h5 Q" a% ]+ k5 c" S3 o) `Tommy 一個人住喺灣仔,好快我地就去到佢大廈門口。地下有個好似訓著左既看更叔叔。我地去到地下等 LIFT 時, Tommy 已經開始忍唔住在大褸下撫弄我白滑的背部, 頑皮既佢仲借意伸手到我露背裝下沿,手指 在我 pat pat 既上方徘徊著。7 s* O8 @0 [3 [; x% Q
0 B/ s* R9 Y; |5 O  W/ \0 B& D
"唔好啦,有人睇到㗎... "  我在 Tommy 耳邊輕聲的說著。
% M2 u  i$ p5 O& Y# Y# N" y4 J" 阿叔成日都訓,唔知既... "  都未講完,佢再借勢拉低我件大褸,明目張膽地輕吻我雙肩...
' U% e% V4 V  Q' u% @" w7 c7 l/ `( Y2 A2 m, T5 y7 V
"叮" LIFT 到了,好彩入面無人出。Tommy 開始急色了,佢好快咁拉左我入 LIFT,撳完佢住嗰層,就將我推去 LIFT 既一角; 我亦都比佢既激情帶動住,殺那間雙唇已經同佢激烈地擁吻著。佢一手將我既右腳抽起,邊吻邊撫摸著我既大腿,娃娃裙亦比佢呢下動作,順勢拉高左上到我腰枝。我雙手交叉的扣住佢頸後,呢一刻只係等 LIFT 到後,可以在佢屋企正式開戰.... 2 p! h- C5 Y# T+ e$ e. e& c
6 z1 s8 y& }9 a( u$ F: |
我地既咀唇無一刻分開過,佢熟練地開左大門後,大門一關,我知道今晚將會係 Tommy 既 "女人" 了。我被佢按在梳化床上,四目交投,我楚楚可憐既雙眼,半開既小咀,一副等待比佢就地正法既柔弱模樣。Tommy 亦知道今晚我已經係佢既禮物,佢慢番落嚟,輕輕地吻在我粉頸,雙肩...  雙手亦沒有閒著,不停在我 PAT PAT...   大腿外側游走。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0