標題: 想問下各位sis,關於愛愛既問題 [打印本頁]

作者: Ashleywong069    時間: 2021-5-7 04:45     標題: 想問下各位sis,關於愛愛既問題

最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我)
1 `8 C9 @  P+ h$ q1 G* `9 C) P可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。。。好快就比佢插射咗。。。 + E0 a% C) J6 y: V
之後佢再用手幫我嚟多咗次,我而家就係訓咗喺佢身邊,就喺到諗
4 t: z" P1 r' E0 S0 d" _* `" C% O: H( H9 ~5 Z其實係咪我太淫,所以先成日比人插射?定係其實其他sis都會畀人插射?
作者: siumeci    時間: 2021-5-7 07:45

只要自己舒服其它的不需太在意
作者: 愛.o    時間: 2021-5-7 10:56

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 04:45 發表   
9 h; z! \2 D6 w8 U$ Z0 x  l最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我) 0 g! Y+ I1 \% i8 o9 v0 y9 V$ `% A6 N
可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。 ...
* B" w+ M( t9 ?( I3 ^好睇男方SIZE, 同埋FEELING
作者: misslady    時間: 2021-5-7 12:20

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 04:45 發表   
0 t) H4 r. {: v3 g  G, [( W; X1 ^最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我)
* g2 }" n) v6 c% W# m3 }8 S: S可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。 ...
9 p1 W9 l$ e8 @

0 j- N6 w9 \7 b8 n2 E$ T' i對她, 仲有意思, / Z$ ~4 b$ Q; d8 W
情感, 未完
  Z; s( p" g& ^/ {" n* r' b( ^; z) V- j2 I. P4 y2 M, b6 M  i. ?

作者: Ashleywong069    時間: 2021-5-7 12:28     標題: 回復 2# siumeci 的帖子

多謝妳,其實我仲有啲介懷% u& Y4 b, C# y9 N5 Z
好似性同情感越嚟越分開
作者: Ashleywong069    時間: 2021-5-7 12:30     標題: 回復 3# 愛.o 的帖子

咁我覺得佢個size好好,係有小小長
作者: Ashleywong069    時間: 2021-5-7 12:31     標題: 回復 4# misslady 的帖子

唉,我唔知道
. {& E- W. j( ^- s. }好想繼續要,但又知同佢無可能
作者: 愛.o    時間: 2021-5-7 13:51

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 12:31 發表   
3 l6 {- H8 i3 ?( B+ p- X唉,我唔知道
! u; W4 K( X  A好想繼續要,但又知同佢無可能
1 f3 C$ [8 M0 @( S" z
我覺得今樣, 知道無可能就得+ y2 d4 l- C. x) P7 ~1 [' p0 }
但係性, 係生理需要, 同食同訓一樣
: @6 I5 n' w4 y7 B! l7 {9 z5 r諗太多都無用ASHLEY妹
作者: joey221    時間: 2021-5-7 17:39

引用:
8 I5 N( K) a3 M最近個ex搵番我,咁啱今晚有小小醉,比佢氹掂咗,上咗佢屋企,雖然內心唔太想,但係身體很誠實。。。(唔好鬧我)   X5 o( w: z! _9 a
可能太耐無同人做,一開頭好痛 但係過咗一陣,我好唔爭氣。 ...
! d5 O+ Y( q: E; w4 |- T# m! r% c* I5 A* ^* K9 ^
明白妹妹心態,你另一半也有氹你
9 m4 @$ m9 |# o2 P9 |8 x0 t" p而我另一半,和我见面時,
8 s% k5 D: W; i# L" B也不看我多一眼,但我仍不斷討他歡喜7 J# M2 Q8 Z( {4 \4 j' b& i- ^
有時候覺得很辛苦⋯⋯
作者: 深兒    時間: 2021-5-7 22:57

人一世物一世做就做左~仲諗咁多做乜呢
作者: misslady    時間: 2021-5-8 11:22

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2021-5-7 12:31 發表   
8 P& b2 b5 M, N- J. u唉,我唔知道
! f  k$ e1 }, ]' R好想繼續要,但又知同佢無可能
. n! x* Y3 [; P' h6 O3 M; Q5 {2 @3 q

" V( \1 d4 w" Y# f3 B, b2 _同,偷吃,一樣。5 q/ b8 l. o; T; K! q
性,同真愛,難同存。
. ~( v$ h8 s7 J3 G' p(o^^o)
. Z+ l1 K7 P4 o0 f3 Z" |' W" {; o/ n, p+ o6 Q
作者: heidiqueen    時間: 2021-5-8 21:27

只要自己舒服其它的不需太在意
作者: TED    時間: 2021-10-1 16:56

試下同我.....靚女
作者: jesscd    時間: 2021-10-5 15:03

順女都係咁啦........
作者: Hanacd    時間: 2021-10-6 12:58

女人心的CD 自然會接受与男人做愛,及喜歡被男人佔有身体!
作者: laam16    時間: 2021-10-7 21:11

順女都係咁啦........
作者: siying    時間: 2021-10-9 15:23

自己开心就好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0